به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احسان عراقیزاده در نشست هماندیشی راهداران شمال استان کرمان در رفسنجان اظهار کرد: در بحث اعتبارات راه روستایی امسال بصورت متمرکز از اعتبارات ملی منتقل شد و اعتباری که داشتیم بیش از 700 میلیارد تومان بود که اکثر آن بصورت اسناد خزانه اسلامی با سررسید 1403 بود.
وی افزود: تخصیص صورت گرفته بر اساس اعتبارات استانی نزدیک به 430 میلیارد تومان اسناد خزانه بوده که همه آن برای ساخت و احداث راههای روستایی بود که امیدواریم با توجه به اینکه بیشترین اعتبار را در استانها به استان کرمان دادهاند و جذب قیر برای راههای روستایی مربوط به استان کرمان است امیدواریم اتفاقات خوبی بیفتد و شاهد ساخت و بهرهبرداری از راههای روستایی در سطح استان باشیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان ادامه داد: در حال حاضر 6 نقطه حادثهخیز در استان داریم که برای آن اعتبار مصوب داریم اما به همین نقاط مصوب اکتفا نکرده و بصورت امانی 91 نقطه را در سال گذشته اصلاح کردیم که صورتجلسه پلیس شده است. 14 نقطه حادثهخیز رفسنجان در سال گذشته اصلاح شده است و امسال نیز تا پایان شهریورماه چند نقطه اصلاح میشود.
عراقیزاده با بیان اینکه سال گذشته 885 نفر در جادههای استان جان خود را از دست دادند، خاطرنشان کرد: برنامهریزی کردیم در مسیرهایی که بیشترین تلفات جادهای و تصادفات را داریم راهداری به کمک پلیسراه، نقاط حادثهخیز را ایمن کنند.
وی بیان کرد: در سال گذشته بیش از 6 میلیارد تومان خسارت سرقت تابلو، علائم و دوربینهای نظارت تصویری و کنترل سرعت استان بوده که این مبلغ زیادی است و امیدواریم بتوانیم جلوی این سرقتها را بگیریم چون بطور مستقیم با جان مردم سر و کار دارد.
عراقیزاده افزود: با دادستانهای استان هماهنگی لازم را انجام دادیم و همکاری لازم را دارند تا بتوانیم با کمک قوه قضائیه این موضوع را به سرانجامی برسانیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان از جذب 3300 تن قیر از اعتبارات سال 1400 برای استان خبر داد و گفت: این اعتبارات مربوط به اعتبارات ساخت راههای روستایی است و هزار تن دیگر را نیز امروز گرفتیم و به جمع 3300 تن اضافه شد تا راههای روستایی بیشتری را به بهرهبرداری برسانیم.
عراقیزاده در خصوص تقاطع حادثهخیز عبداللهآباد رفسنجان نیز گفت: این تقاطع به عنوان یکی از نقاط حادثهخیز استان کرمان به شمار میرود، توافقی با شهرداری رفسنجان داشتیم که قرار شد نقشههای اجرایی را آماده و تصویب کنیم و برای اجرا به شهرداری بدهیم و هزینهها را شهرداری قبول کرد. این کار را انجام دادیم و منتظر کارهای اجرایی شهرداری هستیم تا از محل اعتبارات خود و مسئولیتهای اجتماعی معادن و با کمک مس سرچشمه این کار صورت گیرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان با بیان اینکه متاسفانه با کمبود نیروی انسانی در ادارات راهداری استان روبرو هستیم، خاطرنشان کرد: اکثر نیروهای باتجربه ما بازنشسته شدهاند و برای جایگزینی آنها مجوز استخدام نداریم از نیروهای شرکتی نیز نمیتوانیم استفاده کنیم و توان پرداخت حقوقشان را نداریم و با این مشکل در ادارات راهداری مواجه هستیم. البته این مشکل کشوری است و امیدواریم با گشایش اعتبارات، نیروهای بیشتری برای رفسنجان و شهرستانهای دیگر استان استخدام کنیم.
نظر شما