عضو شورای شهر تهران: شهرداری پرونده قتل عام درختان را پیگیری کند

مهر نوشت: عضو شورای شهر تهران با اشاره به قطع درختان ملکی در منطقه ۲ شهرداری به بهانه حکم قضایی گفت: از شهردار تهران و مرکز حقوقی شهرداری تهران خواهش می‌کنم این پرونده را به صورت ویژه پیگیری کنند.

ناصر امانی در پنجاه و یکمین جلسه شورای شهر تهران در تذکری با اشاره به پانزدهم اسفندماه روز درختکاری ضمن گرامی‌داشت این روز و خسته نباشید به نیروهای شهرداری که در این زمینه فعالیت می‌کنند، گفت: متأسفانه هفته پیش از منطقه دو برای من چند عکس ارسال کردند که نشان می‌داد درختان جوانی با اره برقی قطع شده بودند.

وی با بیان اینکه مشخص است این اتفاق به تازگی روی داده است، ادامه داد: در عکس‌ها قید شده بود که این اتفاق در خیابان پردیس منطقه دو صورت گرفته و من چون مطمئن نبودم با آقای صالحی شهردار منطقه این موضوع را مطرح کردم و ایشان هم این موضوع را تأیید کردند.

این عضو شورای شهر تصریح کرد: در ساعت ۲ نیمه شب عده‌ای در این مکان اقدام به قطع درختان کرده‌اند و صدای قطع درختان ظاهراً به گوش مردم می‌رسد و به شهرداری اطلاع می‌دهند تا شهرداری در محل حاضر شود ظاهراً ۲۱ اصله درخت قطع شده بوده است.

وی خاطرنشان کرد: وقتی درباره علت قطع درختان پرس و جو کردم اعلام کردند که زمین مالک شخصی داشته است. ظاهراً این قطعه زمین از املاک رها شده بوده و شهرداری اقدام به درختکاری در این زمین کرده و بعد صاحب زمین از مرجع قضائی حکم می‌گیرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با اشاره به پرونده‌های کمیسیون ماده ۷۷ گفت: بعضاً شاهد هستیم در کمیسیون ماده ۷۷ مالکانی که حکم رفع تصرف می‌گیرند در حکم از عنوان قلع و قمع موانع نیز نامبرده می‌شود و مالک این را بهانه می‌کند و درختانی که در این املاک وجود دارد را بدون هماهنگی با شهرداری قطع می‌کنند.

امانی تاکید کرد: اگر قرار است درختان با حکم قضائی جابجا شوند باید مالک با شهرداری هماهنگ کند و این درختان جابجا شود نه اینکه در ساعت ۲ نیمه شب با اره برقی این درختان را قطع کنند وقتی هم که نیروی انتظامی به این ملک مراجعه می‌کند حکم قضائی را به نیروی انتظامی نشان داده و مانع کار نیروی انتظامی و شهرداری می‌شوند و بعد از کلی درگیری کار را متوقف می‌کنند اما به هر حال ۲۱ اصله درخت که ظاهراً درختان چندین ساله هم بوده‌اند قطع می‌شود و این موضوع باعث ناراحتی مردم این محل شده است.

وی ادامه داد: ظاهراً مجدداً این پرونده به مرجع قضائی برگردانده شده است. من از شهردار تهران خواهش می‌کنم که امروز که روز درختکاری است ما اگر نمی‌توانیم در فضای داخل شهر تهران به دلیل کمبودهایی که داریم مانند کمبود زمین و کمبود اعتبارات بوستان‌های جدید ایجاد کنیم و گسترش دهیم حداقل مانع قطع درختان شویم و اگر قرار است درختی از یک قطعه زمین جابجا شود واقعاً جابجا شود نه اینکه قتل عام شود.

این عضو شورای شهر گفت: من متأسفم و ناچار شدم امروز که روز درختکاری است این خبر را اعلام کنم و واقعاً از شهردار تهران و مرکز حقوقی شهرداری تهران خواهش می‌کنم این پرونده را به صورت ویژه پیگیری کرده و دیگر اجازه ندهند که افراد به بهانه حکم مرجع قضائی اقدام به قتل عام درختان شهر تهران کنند.

مهدی چمران در واکنش به تذکر ناصر امانی یادآور شد: مشکل قطع درختان را باید با قوه قضائیه حل کنیم که وقتی دستور رفع تصرفات و قلع و قمع صادر می‌شود موجب قطع درختان توسط مالکین نشود.

خروجی کمیسیون هشتم دولت به نفع تهران و کلان شهرهای کشور بود

وی در بخش دیگری از تذکر خود گفت: آقای چمران همانطور که مستحضرید در دوره دولت گذشته دوره اول آقای روحانی با پیگیری شورا و شهرداری کمیسیون‌های دولت به ۸ کمیسیون تبدیل شد و علاوه بر ۷ کمیسیون گذشته کمیسیون جدیدی با عنوان تهران و کلانشهرهای کشور ایجاد شد که مسائل و مشکلات مدیریت شهری در این کمیسیون بررسی می‌شود.

وی ادامه داد: من هفته گذشته در کمیسیون تطبیق مصوبات مجلس بودم که دیدم دولت محترم متأسفانه مصوبه‌ای جدید را گذرانده و مجدداً کمیسیون‌ها را به ۷ کمیسیون کاهش داده است و کمیسیون تهران و کلانشهرهای کشور را از ردیف‌های دولت حذف کرده است.

امانی خطاب به رئیس شورا اظهار داشت: اگر خاطرتان باشد این کمیسیون خروجی‌های مناسبی داشت چراکه هر هفته با مسئولیت وزیر کشور تشکیل و شما و شهردار تهران نیز دعوت می‌شدید و بنا به مورد و موضوع از معاونان شهردار تهران نیز دعوت می‌شد و کلاً مسائل و موضوعات مدیریت کلانشهرها و شوراها بررسی می‌شد اما متأسفانه در دولت جدید این کمیسیون حذف و منحل شده است.

امانی خاطرنشان کرد: نمی‌دانم در واقع این حمایت از مدیریت شهری تلقی می‌شود یا فکر می‌کنند با حضور شهردار تهران در هیأت دولت دیگر نیازی به این کمیسیون نیست. آیا حضور شهردار تهران در دولت می‌تواند پاسخگوی بحث‌های کارشناسی بشود که در این کمیسیون مورد بررسی قرار می‌گرفت. لایحه مدیریت یکپارچه شهری یکی از خروجی‌های این کمیسیون بوده است.

وی ادامه داد: لایحه درآمدهای پایدار شهری، بحث‌های مربوط به پسماند و قیمت انرژی حاصل از سوزاندن پسماند خروجی‌های این کمیسیون بود.

در ادامه مهدی چمران در پاسخ به تذکر امانی گفت: درباره کمیسیون مدیریت شهری و کلانشهرهای کشور هم شما درست می‌گوئید باید تلاش کنیم تا این کمیسیون احیا شود و نمی‌دانم که در مجلس در این خصوص چه اتفاقی افتاده است و باید در آنجا هم این موضوع را اصلاح کنیم.

بیشتر بخوانید:

هر آنچه از تفاوت نهال گردو چندلر و فرنور باید بدانید

واکنش حناچی به سازۀ "ناجور" در یزد و نامه‌ای به اژه‌ای

۴۷۲۳۱

کد خبر 1609913

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =