سیگنال نفتی به بازار ارز / قیمت هر بشکه نفت در بودجه ۱۴۰۱ اعلام شد

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ گفت که دغدغه ای برای سقف فروش نفت و تهاتر آن وجود ندارد و کمیسیون تلفیق قیمت هر بشکه نفت را از ۶۰ دلار به ۷۰ دلار و میزان فروش نفت را به یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه رسانده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا حاجی بابایی در جلسه علنی امروز درباره پیش بینی های گزارش تلفیق برای فروش نفت در بودجه گفت: دولت درآمدهای نفتی ۳۸۱ هزار میلیارد تومانی به اضافه ۴.۵ میلیارد یورو در بند ی تبصره ۱ پیش بینی کرد که کمیسیون تلفیق ۳۸۱ هزار میلیارد تومان را تغییر داد.

وی توضیح داد: ما رقم فروش هر بشکه نفت را از ۶۰ دلار به ۷۰ دلار تبدیل کردیم که عاقلانه و معقول است. همچنین فروش یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه به یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه رسیده است که این هم پیشنهاد دولت بوده است چون دولت ۱۳۷ هزار میلیارد تومان کاهش درآمد دارد که دلیلش این است که نمی تواند از صندوق توسعه ملی برداشت کرده یا اوراق بفروشد یا اموال بفروشد، پس باید منابعی پیدا کند. دولت ناگزیر بود فروش نفت را از یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه به یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه برساند.

حاجی بابایی همچنین گفت: درباره بند ی، دولت ۴.۵ میلیارد یورو آورده و کمیسیون تلفیق هم ۵.۵ میلیارد یورو تصویب کرده ولی ما نگفتیم که باید حتما این میزان نفت فروش برود بلکه می گوییم باید از امکانات دیگر کشورها برای تهاتر ۱۰ میلیارد یورو استفاده کنیم. پس اگر دولت بیشتر از یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه فروخت مابقی را می تواند تهاتر کند. اگر هم مذاکرات به نتیجه رسید مازاد آن برای صادرات تهاتر شده و به فروش می رسد. بحث هزینه و درآمد است پس دغدغه ای برای سقف فروش نفت و تهاتر وجود ندارد.

حاجی بابایی: قیمت هر بشکه نفت در بودجه ۷۰ دلار پیش بینی شده است

رئیس کمیسیون تلفیق همچنین گفت: وزیر اقتصاد مصاحبه کرده و گفته که کمیسیون تلفیق میزان فروش نفت را به یک میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه افزایش داده اما ای کاش وزیر اقتصاد از تصمیم سازمان برنامه اطلاع داشت که چنین پیشنهادی را آن ها داده اند.

حاجی بابایی افزود: درخصوص ۵.۵ میلیارد یورو که کمیسیون تلفیق اضافه کرد نیز دولت ۴.۵ میلیارد یورو آورده بود، کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یک سال کار کرد که بتوانیم یک میلیون بشکه نفت به صورت تهاتر برای پروژه های نیمه کاره و جدید مصوب کنیم، بنابراین چه اشکالی دارد ما یک بند (ی) داشته باشیم که در آن ۵.۵ میلیارد یورو برای پروژه های پیشران باشد که اگر دولت توانست تهاتر کند، با سرعت پروژه های پیشران را اجرا کند و اگر نتوانست انجام ندهد، بنابراین بهتر از این است که این قسمت را خالی بگذاریم و برای کشور تدبیری نداشته باشیم.

۲۲۳۲۲۷

کد خبر 1604964

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =