جریمه حبس و مجازات​های نقدی سنگین برای حاملان سلاح سرد و شکاری با انتقاد برخی نمایندگان همراه شد که معتقد بودند این موضوع به ضرر کشاورزان و عشایر است.

به گزارش خبرآنلاین، فرهاد تجری نماینده قصر شیرین که با اشاره به عدم تعریف مشخص از سلاح شکاری، می​گفت: به این ترتیب ممکن است کسانی حتی به خاطر داشتن قلاب ماهی​گیری متهم به حمل سلاح شکاری شوند و به خاطر آن به زندان بیفتند!

این عضو کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه تورم زندانها و کیفری ما با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست، ادامه داد: با انگ​های جزایی همه را روانه زندان نکنیم. به گونه ای که به قول مقام معظم رهبری «قانون دانان قانون شکن از آن می​گذرند» ولی یک عشایر ساده روستایی با استناد به این قوانین به زندان می​افتد.

به گفته وی، بیم آن می​رود که به این ترتیب قاچاقچیان اسلحه در امان بمانند ولی مردم بی اطلاع از قانون، به دام بیفتند.

نادر قاضی پور نماینده ارومیه هم که معتقد بود با وجود این قانون تعداد زیادی از عشایر و روستائیان شامل مجرمین می​شوند، گفت: به این ترتیب باید بودجه زندانها را هزار برابر کنیم و یا ابعاد زندانها را صد برابر کنیم! یک کشاورز یا عشایر دو میلیون تومان پول ندارد که برای دفاع از دام خود برود مجوز سرنیزه بگیرد.

وی با بیان اینکه هیچ واحدی مجوز سلاح سرد نمی​دهد، افزود: کشاورز و دامدار بیچاره کجا باید برود و مجوز بگیرد و چه باید بکند؟ این ظلم به مردم است.

اما نمایندگان دیگری همچون محمد دهقان نماینده چناران و طرقبه معتقد بودند که چون بسیاری از جرایم سال​های اخیر با استفاده از همین سلاح​های سرد و شکاری به وقوع پیوسته است، بر لزوم بکارگیری تدابیر شدید و جلوگیری کننده اصرار داشتند.

نماینده وزارت دفاع و سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس هم معتقد بودند که چنین مجازات​هایی (اعم از حبس از دو تا پنج سال) و پرداخت جرایم نقدی (از دو تا 10 میلیون تومان) برای برخورد با متخلفینی که امنیت جامعه را به خطر می​اندازند لازم است. چرا که دغدغه امروز مردم، حفظ امنیت است.

/2929

کد خبر 158076

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سي و سه سال تعد IR ۰۵:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۹
    0 0
    قانون عرضه و تقاضا