حبیب اسماعیلی بازیگر و تهیهکننده گفت: وقتی ارشاد بهتر میتواند بر شبکه خانگی مدیریت کند و اسباب ارتقای کیفی سریالها را موجب شود، چه کاری ست که زعامت شبکه خانگی را از ارشاد گرفتند و به تلویزیون دادند؟ مشکل اصلی در حیطه صدور مجوز برای سریالها، چندگانگی نهادهای تصمیم گیر در حوزه های مختلف است در صورتی که در جمهوری اسلامی باید یک واحد فرهنگی مثل شورای انقلاب فرهنگی وجود داشته باشد و چارچوب ها را مشخص و ابلاغ کند و سریال سازان و فیلمسازان طبق آن اثر تولید کنند.
تهیهکننده "تصویر آخر" ادامه داد: قرار نیست هر نهادی چارچوبهای نظارتی خاص خودش را داشته باشد و ضدچارچوبهای نهاد دیگر باشد. این چندگانگی به هنر و سینما لطمات زیادی به خصوص در بخش خصوصی وارد کرده است و باید این مساله یک بار برای همیشه، حل شود.
مدیر موسسه پخش رسانه فیلمسازان تاکید کرد: نمیدانم چه اصراری وجود دارد که یک روز متولی گری حوزه نمایش خانگی دست ارشاد باشد و روز دیگر دست تلویزیون و یا نهاد دیگری! واقعا چه منافعی در این میان وجود دارد که باعث می شود هر نهادی تلاش کند که متولی این بخش باشد؟ اگر هدف، واقعا خدمت به اهالی فرهنگ است بهتر است بگذارند ارشاد کارش را در این حیطه ادامه دهد.
حبیب اسماعیلی با اشاره به سنجش عملکردها بیان داشت: باید عملکردها را رصد کنیم. عملکرد تلویزیون را اگر بررسی کنید در جلب مخاطب و تولید آثار جذاب و باکیفیت ناموفق بوده و نظارت هایش بر تولیدات خودش هم نتیجه خوبی نداشته و در سالهای اخیر دچار ریزش مخاطب شده است و مخاطبان سریال های دو دهه قبلش بیشتر از مخاطبان سریال های روز است. پس چه کاری ست که تلویزیون اصرار دارد زعامت شبکه خانگی را برعهده گیرد؟
تهیهکننده "بازجویی یک جنایت" و "غزل" اظهار داشت: وقتی بیشتر مخاطبان تلویزیون رفته اند به سراغ دیدن سریالها در شبکه های آن ور آبی معلوم است که تلویزیون باید هم و غم خود را بر ارتقای کیفی محصولات خودش بگذارد و بی خود و بیجهت به دنبال تصدی گری بر حیطههای دیگر نباشد.
حبیب اسماعیلی با تاکید موکد بر واسپاری زعامت شبکه خانگی به وزارت ارشاد بیان داشت: در این شرایط هر کسی اگر سرش به کار خودش گرم باشد و نخواهد دخل طرف مقابل را بیاورد با نتایج بهتری مواجه خواهیم بود!! به هر حال ارشاد در مدتی که متولی سریالهای خانگی بوده، کارش را درست انجام داده و نسبتا موفقتر بوده پس نباید بخواهند این بخش را از آن خارج کنند.
تهیهکننده "قرمز" و "شبکه" تاکید کرد: اگر هدف از واگذاری زعامت شبکه خانگی به تلویزیون، تبدیل کردن تولیدات شبکه نمایش خانگی به آثار مشابه تلویزیونی بوده که باعث شود آنها هیچ بینندهای نداشته باشند، سخت در اشتباهند چون در ساختار فرهنگی جمهوری اسلامی هر کدام از ارگانها باید بکوشند که به نوبه خود وظیفه خودش را درجهت افزایش مخاطب، درست انجام دهد و از دخالت در کار دیگر نهادها پرهیز کند که نتیجهای جز موازیکاریهای حوصله سربر و در نهایت فراری دادن مخاطب نخواهد داشت.
این تهیهکننده گفت: امیدواریم با پیگیری وزیر تازه ارشاد، سریالسازان خانگی بتوانند همچون گذشته تحت نظر ارشاد فعالیت کنند تا هم در روند صدور مجوزها، صلاحیتهای لازم درنظر گرفته شود و هم کیفیت سریالها بالاتر رود و درنهایت مخاطبان این حیطه از ساختار سرگرمسازی فرهنگی وطن، بیشتر و بیشتر گردد.
۵۸۵۸
نظر شما