دستورالعمل‌های بهداشتی پیشگیری از آنفلوآنزا چیست؟

به‌گفته نجاری «اگر همه افراد جامعه روش‌های پیشگیری از کووید را به‌کار ببرند قطعاً در حاشیه امنیت آنفلوآنزا هستند.»

به گزارش خبرآنلاین، با شروع فصل سرما همواره یکی از نگرانی‌های نظام بهداشت و درمان شیوع بیماری تنفسی آنفلوآنزا بود. اما از وقتی‌که کرونا خودنمایی کرد رعایت پروتکل‌های بهداشتی سبب شد تا حدود زیادی موارد ابتلا به آنفلوآنزا کاهش پیدا کند. با این وجود از آن‌جایی‌که برخی علائم کووید و آنفلوآنزا شبیه به‌هم هستند دانشگاه‌های علوم پزشکی موظفند برای رصد این بیماری در موارد مشکوک تست‌های تشخیص آنفلوآنزا را انجام دهند.

در همین‌باره حمیدرضا نجار، رئیس اداره آنفلوآنزای مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت در گفت‌وگویی به خبرآنلاین گفت: «انتظار داریم آنفلوآنزا امسال مشکلی ایجاد نکند. اگر همین مراقبت‌های بهداشتی فردی که برای پیشگیری از کووید رعایت می‌شود ادامه پیدا کند انتظار اپیدمی آنفلوآنزا را کمتر داریم. اگر همه افراد جامعه همین روش‌های پیشگیری از کووید را به‌کار ببرند قطعاً در حاشیه امنیت آنفلوآنزا هستند. استفاده از ماسک، شست‌وسوی دستان و رعایت فاصله اجتماعی جزو این موارد است.»

وی ادامه داد: «آنفلوآنزا چندان به‌روش انتقال از راه هوا، یعنی این‌که ویروس در هوا معلق باشد به دیگری سرایت نمی‌کند؛ بنابراین اگر افراد نسبت به‌یکدیگر فاصله داشته باشند احتمال انتقال ویروس ضعیف است، به این خاطر مانند کووید نگران آنفلوانزا نیستیم. ضمن اینکه در فصل سرد سال برای آن دسته از بیمارانی که علائم آن‌ها با کووید تطبیق ندارد معمولاً دانشگاه‌ها از یک فاصله زمانی شروع به نمونه‌گیری همزمان برای تشخیص کووید و آنفلوآنزا می‌کنند، همه آزمایشگاه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی که امکان انجام تست تشخیص را دارند موظفند در نیمه دوم سال در مواردی که ضرورت ایجاد می‌کند حتما تست آنفلوآنزا برای بیماران خودشان انجام دهند. چنین کاری از جهت رصد آنفلوآنزا اهمیت دارد.»

متن کامل این گفت‌وگو را این‌جا بخوانید.

۲۳۵۲۳۳

کد خبر 1555118

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 13 =