پلمب ۱۴۶ واحد صنفی عرضه فرآورده های خام دامی در آذربایجان‌غربی

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی از پلمب ۱۴۶ واحد صنفی عرضه فرآوره های خام دامی در استان طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، سیدامید خلیل‌زاده با بیان اینکه در نظارت و بازرسی‌های بهداشتی از مراکز عرضه، توزیع و تولید فرآورده‌های خام دامی در سطح استان ۲۵۰ فقره پرونده تخلفات بهداشتی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی تشکیل و به مراجع قضائی جهت رسیدگی ارسال شد، افزود: از این تعداد ۱۸۱ مورد منجر به صدور رأی قطعی و محکومیت مختلفان شده و تعداد ۱۴۶ مراکز عرضه فرآورده خام دامی مختلف نیز با دستور مقام قضائی پلمب شده است.

وی ادامه داد: در این مدت با هدف ارتقا بهداشت عمومی جامعه و حفظ سلامت شهروندان همچنین تعداد ۱۱۲ هزار و ۲۱۴ مورد بازرسی بهداشتی، از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه محصولات دامی استان و تعداد ۱۰۹۶ مورد نمونه برداری از این فرآورده‌های خام دامی انجام شد.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در این بازرسی‌ها مقدار ۱۱۲ هزار و ۲۵۹ کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج شده است.

خلیل زاده با اشاره به نظارت و بازرسی در طول ایام تعطیلات نوروزی نیز گفت: در قالب ۴۷ اکیپ نظارتی ستادی و بازرسی عملیاتی استان بر روند توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت داشتند که طی ۵ هزار و۸۳۰ نوبت بازرس و نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی نزدیک به ۸ تن انواع فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف کشف، ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.

وی از مردم خواست کلیه فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت اطلاع رسانی کنند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی صورت گیرد.

46

کد خبر 1503697

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =