سردار سرلشکر پاسدار صفوی ، دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در نشست معاونین آموزشی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی که به مناسبت ابلاغ و رونمایی از جلد دوم کتاب "آشنایی با فرهنگ و معارف دفاع مقدس " برگزار شد، با اشاره به رخداد عظیم پیروزی انقلاب اسلامی ، گفت:دو رخداد بزرگ پیروزی ملت ایران در انقلاب اسلامی و پیروزی دفاع مقدس به رهبری حضرت امام(ره) یک انرژی عظیمی را در ملت ما و در دستگاههای تخصصی ما ایجاد کرد که ما میتوانیم یک کشور مستقل و پیشرو و الگو در تمامی جهان باشیم .
سرلشکر صفوی ضمن تقدیر از خدمات کادر بهداشت و درمان در مبارزه با ویروس کرونا گفت:از حماسه کادر پزشکی در زمان جنگ تحمیلی و در ادامه آن کادر پزشکی امروز در مبارزه با بیماری کرونا که خودش یک حماسه بزرگ بود تقدیر و تشکر میکنم .
سرلشکر صفوی با اشاره به خدمات کادر درمان در دفاع مقدس گفت:کادر پزشکی در سراسر سال های دفاع مقدس در بخش بهداشت ،درمان و امداد و انتقال در حوزه مصدومین و مجروحین و مجروحین شیمیایی حضور داشت .حدود دو و نیم میلیون نفر از مردم ما در جنگ تحمیلی شرکت کردند، اینکه این مجروحین را ما از خط مقدم چگونه بیاوریم به اولین بیمارستان صحرایی و از آنجا چگونه کارهای مقدماتی انجام شود و به عمق کشورمان و به بیمارستانهای شیراز اصفهان و تبریز بفرستیم این خودش یک حماسه بزرگ بود .
وی افزود:ما این حماسه ها را در دو جلد کتاب تخصصی آشنایی با فرهنگ و معارف دفاع مقدس گردآوری کرده ایم . ما میخواهیم که این دانش و تجربه و فرهنگ و ارزش هایی که کادر پزشکی در سالهای دفاع مقدس آفریدند به دانشجویان عزیزی که الان بعید است که سالهای جنگ را بوده باشند و حتی یادشان باشد منتقل کنیم .
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس در بیان ضرورت و چرایی انتقال فرهنگ و معارف دفاع مقدس گفت:کشور عزیزمان ایران و انقلاب اسلامی و منطقه ما در معرض انواع تهدیدهای طبیعی و انسانی است تهدید های طبیعی مانند زلزله سیل بزرگ وهمانند همین بیماری کرونا که یک تهدید است می باشند ،همچنین کشورمان در معرض طمع دشمنان خارجی است . هم موقعیت ژئوپلیتیکی کشورمان هم منابع کشورمان وهم ملت ما در معرض انواع تهدیدات است
وی افزود: برای مقابله با این تهدیدات و اگر خدای ناکرده زمانی که تبدیل به بلا و بحران شود ولازم می باشد کادر درمان و پزشکی ما وارد عمل بشود ، دانشجوهای کادر پزشکی ما و نظام سلامت ما و دانشگاههای ما بایستی الگو ها و آمادگی هایی را داشته باشند.
صفوی ادامه داد:رای این دو جلد درسنامه واقعاً جناب آقای محققی وبنده به عنوان یک معلم دانشگاه و دوستان دیگرمان شاید دو سال وقت گذاشته ایم تا تبدیل به درسنامه شده است . ما این درس را در وزارت علوم یک نوع درسنامه و برای وزارت آموزش و پرورش یک جوردیگر و برای دانشجو های مختلف علوم پزشکی به نوعی متفاوت درسنامه برای آن مشخص کرده ایم.
وی با اشاره به اهداف ارائه این درسنامه گفت:ما میخواهیم فرهنگ سازی و نهادینه سازی کنیم بحث ما این است که این درس برای دانشجو ها و برای نظام پزشکی نهادینه بشود.
216216
نظر شما