معاون دادگستری استان همدان: در فضای مجازی، تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان گفت: تولید محتوای پیشگیرانه و استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها، راهکارهای مقابله با آسیب‌های فضای مجازی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان ؛ دکتر عباس نجفی، که در کارگروه پیشگیری از آسیب‌های فضای مجازی با هدف پیشگیری از جرایم فضای مجازی، سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: با ایجاد تبادل و هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط و تولید محتوای پیشگیرانه می توان، تهدیدات در فضای مجازی را به فرصت تبدیل کرد.

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان ضمن تسلیت به مناسب فرارسیدن اولین سالگرد شهادت سپهبد قاسم سلیمانی و ایام فاطمیه، گفت: ائمه اطهار(ع) و بزرگان دینی ما نمونه‌های کامل انسانی از تمام ابعاد مختلف هستند که باید با تدبر در زندگی پر برکتشان با ویژگی و شاخصه‌های ایشان آشنا شویم و از این شاخصه‌ها، بعنوان راهنما و چشم انداز در زندگی فردی خود بهره ببریم.

دکتر نجفی با بیان اینکه حوزه فرهنگی یکی از ابعاد و حوزه‌هاست که می‌توان با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی و سیره زندگی ائمه اطهار(ع) در آن تغییرات و اقدامات زیادی انجام داد، خاطرنشان کرد: یکی از تهدیداتی که امروز اصول انسانی را مورد هدف قرار داده استفاده نادرست از فضای مجازی است.

وی اضافه کرد: به علت دسترسی آسان و فیلتر نشده سایت های مختلف، حتی افرادی که کمترین میزان سواد را نیز دارند، می‌توانند تنها با یک گوشی هوشمند وارد فضای مجازی شده و به علت عدم آگاهی مورد هجمه فرهنگی قرار ‌گیرند.

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان با اشاره به اینکه باید با نگاه آسیب‌شناسانه به فضای مجازی بنگریم تا بتوانیم تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم، تصریح کرد: همه دستگاه‌ها دغدغه آسیب‌های فضای مجازی و مسائل اجتماعی را دارند اما در صورتی این تلاش‌ها نتیجه‌بخش خواهد بود که تعامل و هماهنگی بیشتری میان دستگاه‌ها صورت گیرد.

نجفی خروج از انفعال دستگاه‌ها، آگاهی‌بخشی، تولید محتوا مناسب و تعامل بیشتر دستگاه‌ها را از راه‌های پیشگیری از آسیب‌های فضای مجازی دانست و تاکید کرد: قبل از اینکه خساراتی به جامعه و نسل جوان وارد شود باید آسیب‌های این حوزه را شناسایی و با مدیریت علمی از آن پیشگیری کرد.

وی اظهار داشت: جهت پیشگیری از جرایم فضای مجازی، باید ظرفیت دستگاه‌ها شناسایی و سپس، جمع‌بندی شود و محتواهای تولید شده به صورت هدفمند طی تفاهم‌نامه‌ای با ارگان‌هایی نظیر صدا و سیما و آموزش و پرورش منتشر گردند تا با اقدامات موثر و نگاه پیشگیرانه اهداف مورد نظر کارگروه محقق شود.

 معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، دادگستری کل استان همدان در پایان با بیان اینکه تنها با نگاه جهادی و همکاری دستگاه‌ها با یکدیگر می‌توان از فضای مجازی به نحوه مطلوب بهره برد، یادآور شد: در راستای انتشار محتواها باید شبکه‌سازی کرده و در قالب این شبکه‌ها به درون جامعه رسوخ نماییم تا به خروجی و چکیده مورد نظر دست پیدا کنیم.

کد خبر 1473055

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =