به گزارش خبرآنلاین از لرستان، «شاهدخت فتحی بیرانوند» با اشاره به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک در استان لرستان گفت: از آغاز طرح نسخه نویسی الکترونیک در استان تاکنون ۲۷۶ هزار نسخه الکترونیکی صادر و ۶۵ هزار نسخه پیچی الکترونیک منتج به صورت حساب شده است.
وی با اشاره به آغاز هفته بیمه سلامت از سوم آبان ماه اظهار کرد: روز اول بیمه سلامت با شعار «بیمه سلامت، پوشش بیمه همگانی و حفاظت از بیمه شدگان» نامگذاری شده است و در همین راستا قانون بیمه همگانی به منظور پوشش اجباری کلیه افراد بدون بیمه در سال ۹۳ آغاز شد.
فتحی بیرانوند عنوان کرد: بر اساس قانون بیمه همگانی خدمات به صورت رایگان در اختیار بیمه شدگان قرار میگیرد که همین امر سبب شد افراد تحت پوشش با انجام خدمات غیرضروری هزینههای زیادی بر سازمان بیمه سلامت تحمیل شود که سبب شد این سازمان در سال ۹۶ با ۱۴ هزار میلیارد زیان انباشته روبرو شود، در همین راستا قانون ارزیابی وسع برای شناسایی افراد فاقد تمکن مالی جهت تمدید دفترچه درمان به استانها ابلاغ شد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان بیان کرد: اساس ارزیابی وسع مبتنی بر اعلام نظر وزارت رفاه است.
وی ادامه داد: وزارت رفاه بر اساس دهکهایی که خانوادهها در آن قرار میگیرند اطلاعات افراد را در اختیار بیمه سلامت قرار داده و خانوادههایی که در دهک یک تا سه قرار میگیرند به صورت رایگان و خانوادههایی که در دهک چهار، پنج و شش قرار میگیرند با پرداخت ۵۰ درصد معادل ۳۳۴ هزار تومان حق بیمه مصوب از پوشش بیمهای برخوردار شوند.
وی بیان کرد: در استان لرستان بر اساس آخرین آمار از تعداد ۲۱۳ هزار نفر که وارد سامانه ارزیابی وسع شدند حدود ۱۵۰ هزارنفر دهک یک تا سه بودند و وضعیت درآمدی مناسبی برای پرداخت بیمه ندارند و حق بیمه توسط سازمان بیمه سلامت پرداخت میشود.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با اشاره به شعار سومین روز هفته بیمه سلامت تحت عنوان «سازمان الکترونیک و هوشمند سازی» تصریح کرد: حرکت به سمت الکترونیکی کردن خدمات نقطه عطفی در تاریخ سازمان بیمه سلامت است در همین راستا کاهش هزینه نسخه، تجویز منطقی دارو، تسهیل در ارائه خدمات پزشکی،کاهش هزینههای القایی و غیرضروری، جلوگیری از اشتباهات احتمالی نسخه خوانی، نسخه پیچی و تشکیل پروندههایی پزشکی در بیمارستانها به صورت الکترونیک از جمله مهمترین مزایای الکترونیکی کردن خدمات بیمه سلامت است که در ۹۰ درصد استان لرستان اجرا شده است.
وی افزود: استان لرستان در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک جایگاه بسیار خوبی در کشور دارد.
فتحی بیرانوند گفت: بر اساس طرح نسخه نویسی الکترونیک از ابتدای اجرای این طرح در استان لرستان تاکنون ۲۷۶ هزار نسخه الکترونیکی صادر و ۶۵ هزار نسخه پیچی الکترونیکی منتج به صورت حساب شده است.
وی اظهار کرد: روز چهارم هفته بیمه سلامت تحت عنوان «پزشک خانواده، نظام ارجاع» نامگذاری شده، پیمانکار اصلی پرداختی پزشک، ماما و کادر پزشکی در حوزه روستاها سازمان بیمه سلامت است که توسط دانشگاه علوم پزشکی در روستاها مستقر میشوند در همین راستا سال گذشته حدود ۶۰ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی برای مناطق سطح یک پرداخت شده است.
فتحی بیرانوند افزود: روز پنجم «پیشگیری، فرهنگ سازی و آموزش» نامگذاری شده که در همین راستا کتابچههای زیادی جهت آموزش و خود مراقبتی بین مراکز بهداشت روستایی توزیع شده و در سطح شهر نیز تلویزیون شهری راهاندازی شده است.
مدیرکل بیمه سلامت با اشاره به روز ششم هفته بیمه سلامت تحت عنوان «تجمیع منابع و خرید راهبردی» عنوان کرد: بر اساس طرح تجمیع منابع با توجه به اینکه سال گذشته بیمه پایه درمان مددجویان کمیته امداد به بیمه سلامت واگذار شد در همین راستا در استان لرستان ۳۵ هزار نفر از مدد جویان کمیته امداد مشمول این طرح شدند و بر اساس این طرح از مبلغ ۲۵ هزار تومان حق ویزیت پزشک خانواده ۲۳ هزار تومان از طرف سازمان بیمه سلامت و تنها دو هزار تومان از طرف مدد جویان پرداخت میشود.
وی بیان کرد: روز هفتم هفته بیمه سلامت نیز تحت عنوان «مشارکتهای اجتماعی و تکریم شرکای کار» نامگذاری شده است، شرکای کاری پزشکان طرف قرار داد بیمه سلامت هستند و چنانچه این پزشکان صادقانه و با کمترین چالش و مشکل به بیماران خدمات ارائه دهند از طرف بیمه سلامت مورد تشویق و تکریم قرار میگیرند.
46
نظر شما