به گزارش خبرآنلاین از چهارمحال وبختیاری : سید راشد جزایری افزود: درخصوص گزارش عملکرد برنامه تشدید نظارت و بازرسیهای بهداشت محیط و حرفهای در بسیج مقابله با کووید_۱۹ معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد( گام دوم مقابله با بیماری کووید ۱۹) مورخ ۳۰ خردادماه سال ۹۹ افزود: تعداد کل مراکز تهیه و توزیع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی تحت پوشش در استان ۱۱ هزار و ۹۵۰ و تعداد کل اماکن عمومی تحت پوشش نیز ۴ هزار و ۳۹۸ هستند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه از ۴۳۵ مرکز تهیه و توزیع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی بازدید به عمل آمد، افزود: همچنین تعداد کل اماکن عمومی بازدید شده نیز ۱۷۹ مورد هستند.
وی با بیان اینکه تعداد مراکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی در چهارمحال و بختیاری که پروتکلهای گندزدایی را رعایت کردند ۳۵۶ مورد گزارش شد، ادامه داد: تعداد اماکن عمومی رعایت کننده پروتکل گندزدایی نیز ۱۴۴ مورد بود.
جزایری خاطرنشان کرد: تعداد مراکز تهیه، توزیع ، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی رعایت کننده بهداشت و حفاظت فردی در بازدیدهای انجام گرفته ۳۶۱ مورد ثبت و اماکن عمومی رعایت کننده بهداشت و حفاظت فردی نیز ۱۴۲ مورد گزارش شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه در بازدیدهای به عمل آمده مورخ ۳۰ خردادماه سال ۹۹ مشخص شد ۳۹۶ مرکز تهیه، توزیع ، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی و ۱۰۴ امکنه عمومی از کارت خوان استفاده میکنند، عنوان کرد: تعداد مراکز تهیه، توزیع ، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی ثبت نام شده در سامانه سلامت در این مدت ۴۰۹ و تعداد اماکن عمومی ثبت نام شده در سامانه سلامت ۱۲۰ مورد بود.
وی با تاکید بر اینکه طی همین مدت در بازدیدهای صورت گرفته یک مرکز تهیه، توزیع ، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی پلمب شد، گفت: ۷ مورد بازدید مشترک نیز با سایر دستگاههای متولی در امر نظارت انجام گرفت.
۴۶
نظر شما