تغییر کاربری برج‌های تجاری راکد در قزوین

معاون عمرانی استاندار قزوین گفت: با توجه به رکود بیش از پیش فعالیت برخی برج‌های تجاری و خالی ماندن بسیاری از واحدهای آنها ضرورت دارد نوع کاربری آنها هر چه زودتر تغییر کند تا از انباشت سرمایه راکد جلوگیری شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علی فرخزاد، معاون عمرانی استانداربا بیان اینکه ایده ساخت برج‌ها و مجتمع‌های تجاری متعدد در شهر قزوین شکست خورده است اظهار کرد: با توجه به رکود بیش از پیش فعالیت برخی برج‌های تجاری و خالی ماندن بسیاری از واحدهای آنها ضرورت دارد نوع کاربری آنها هر چه زودتر تغییر کند تا از انباشت سرمایه راکد در آنها جلوگیری شود.
او تعداد مجتمع‌های تجاری قزوین را بسیار بیشتر از ظرفیت و نیاز موجود دانست و افزود: البته بیشتر این مجتمع‌ها توسط بخش خصوصی و با سرمایه گذاری اشخاص حقیقی ساخته شده‌اند و سرمایه گذاران حتماً در ساخت آنها برای خود توجیه اقتصادی داشته‌اند که متاسفانه به دلیل نبود مطالعات نیازسنجی و نگاه آینده‌نگرانه امروز بیشتر آنها متضرر شده‌اند.
فرخزاد ادامه داد:‌ بیشتر مالکان یا سازندگان این مجتمع‌ها و برج‌های تجاری در یک مقطع زمانی مانند سال‌های ۹۳ و ۹۴ مجوز ساخت گرفته‌اند که با توجه به سیاست‌گذاری و شرایط آن زمان استان، در راستای جذب گردشگر و توسعه شهر این مجوزها داده شده است. البته مجوزهای بسیاری هم برای ساخت هتل و مراکز تفریحی به سرمایه‌گذاران داده‌ شده که برخی ساخته شده و برخی هم رغبتی برای ساخت در این بخش نداشته‌اند.
معاون عمرانی استاندار با ذکر اینکه بسیاری از مجتمع‌های تجاری قزوین قابلیت تغییر کاربری را دارند، گفت: با توجه به وضعیت رکود فعلی فضای کسب‌وکار در این مجتمع‌ها قصد داریم پروژه‌هایی مانند حکم آباد که قابلیت تغییر کاربری را دارند را به هتل، فضای مسکونی، اداری و خدماتی تبدیل کنیم و در غیر این صورت این برج ها به مرور متروکه شده و دیر یا زود باید تخریب شوند که ضررهای میلیاردی به صاحبان آنها وارد می کند.
این مقام مسئول با اشاره به نیاز استان به توسعه زیرساخت‌های اقامتی و هتلداری بیان کرد: اگر چه در ۲.۵ماه اخیر بحران شیوع ویروس کرونا مراکز اقامتی و گردشگری را به تعطیلی اجباری کشاند، اما بعد از گذر این بحران باز هم نیاز جدی به این مراکز را برای جذب گردشگر و توسعه اقتصادی استان احساس می کنیم به همین دلیل در نظر داریم تا با طرح‌های تشویقی سرمایه‌گذاران را به سمت ساخت اماکن اقامتی به ویژه اقامتگاه‌های بومگردی سوق دهیم.

46

کد خبر 1390327

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =