بعضی از داروها حتما باید در مکانهای خنک و در دمای معینی نگهداری شوند، چرا که در غیر این صورت ممکن است سریعا فاسد شوند.
این در حالی است که بسیاری از مردم داروهای خود را در داخل خودرو و در دمای محیط نگهداری میکنند که این موضوع میتواند خطرناک باشد.
متخصصان معتقدند داروها را به هیچ وجه نباید در پشت شیشه، داشبورد، صندوق عقب ماشین و در مکانهای سربسته و گرم نگهداری کرد چرا که گرمای محیط باعث میشود ترکیبات موجود در دارو به ویژه شربتهای خوراکی تغییر ماهیت پیدا کند و باعث بروز مسمومیتهای شدید در بیمار شود.
هر چند که قرصها و داروهایی که به اصطلاح جامد هستند از ثبات بیشتری برخودار بوده اما برخی از انواع آنها نیز ممکن است با قرار گرفتن در معرض هوای گرم فاسد شوند.
به این ترتیب بهتر است فقط افرادی که نیاز ضروری به مصرف دارو دارند در طول همراه خود دارو داشته باشند، در غیر این صورت حمل دارو در طی سفر، به خصوص مسافرتهای طولانی به هیچ وجه توصیه نمیشود.
بعضی از خانوادهها در طی سفر با خود داروهایی مانند انواع مسکنها و داروهای ضد تهوع حمل میکنند. اما استفاده خود سرانه از این داروها در صورتی که علت بیماری به درستی مشخص نشده باشد، نه تنها کمکی به بهتر شدن بیماری نمیکند بلکه میتواند عوارض دیگری مانند افزایش فشار خون، خونریزی معده، سر درد، سرگیجه و دیگر عوارض دارویی به همراه داشته باشد.
حمل نکردن دارو به صورت خودسرانه در سفر، رعایت بهداشت و آداب سفر، رعایت نکات بهداشتی در هنگام انتخاب مواد غذایی از مهمترین نکاتی است که میتواند به پیشگیری از بیماریها کمک کند. در این بین مصرف بیش از حد داروهای ضد تهوع میتواند خطرات بسیار زیادی به همراه داشته باشد و بدون تجویز پزشک استفاده از آنها توصیه نمیشود.
13244
نظر شما