۱ نفر
۳۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۳
تعطیلی ۳۴درصد واحدهای صنعتی اردبیل

رئیس صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: ۳۴ درصد واحدهای تولیدی استان اردبیل که در بخش صنعت دارای پروانه فعالیت هستند، تعطیل شدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، رامین صادقی عصر شنبه در نشست اقتصادی با کارشناسان این حوزه که در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، عنوان کرد: ۳۴ درصد واحدهای تولیدی استان اردبیل که در بخش صنعت دارای پروانه فعالیت هستند تعطیل و یا راکد بوده و به حمایت ویژه مسئولان نیازمندند.

وی افزود: این قبیل از واحدها به دلیل مشکلات مالی، مدیریتی یا حقوقی تعطیل شدند و سیاستگذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت احیای این قبیل از واحدها در اردبیل است.

رئیس صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل ادامه داد: طبق برآوردهای انجام شده از واحدهای صنعتی دارای مشکل استان اردبیل، ۱۵۸ واحد قابلیت احیا را دارند و در تلاش خواهیم بود تا در سال جاری مشکلات حداقل ۱۰۰ واحد تولیدی استان برطرف شود.

صادقی در ادامه از تداوم طرح‌های حمایتی و برگزاری منظم ستاد تسهیل با توجه به فراخور زمانی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۳۲ واحد صنعتی دارای مشکل اردبیل به چرخه تولید بازگشتند.

وی در ادامه به بررسی کلی سیمای صنعت استان در چهار دهه گذشته پرداخت و افزود: آشنایی با شاخص‌های روند تولید و اشتغال استان اردبیل در دهه‌های مختلف می‌تواند به عنوان چراغ راه صنعت استان محسوب شود تا چگونگی حمایت از واحدها در مسیر صحیح خود قرار گیرد.

به گفته صادقی، صنعت استان اردبیل در چهار دهه گذشته، پنج برهه مختلف تاریخی که در تصمیم سازی‌های صنعتی استان تاثیرگذار بود را سپری کرده که در زمان‌های مختلف رشد صنعت با پارامترهای مثبت یا منفی همراه گردید.

رئیس صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با بیان اینکه اردبیل پیش از پیروزی انقلاب اسلامی فاقد زیرساخت‌های تولیدی و صنعتی لازم بود، افزود: پس از پیروزی انقلاب و پایان جنگ تحمیلی شاخص‌های تولیدی و صنعتی استان با روند رو به جلویی همراه شد.

وی با بیان اینکه بعد از استان شدن اردبیل، این شاخص‌ها با رشد چشمگیری همراه شد، افزود: مقارن با برنامه اول پنج ساله توسعه تسهیلاتی از محل تبصره سه به واحدهای صنعتی اختصاص یافت و در حوزه صنایع فرآوری کشاورزی و تبدیلی نیز حمایت‌های خاص ادامه یافت؛ اما با شکل گیری شهرک صنعتی شماره دو و راه اندازی کارخانه های بزرگی همچون ذوب آهن، تارا سبلان، سبلان پارچه و .. به روند نقطه عطف صنعت استان رسیدیم.

به گفته وی اجرای طرح آمایش و توسعه متوازن استان‌ها، ارائه تسهیلات و حمایت از واحدهای دارای مشکل و پرداخت تسهیلات از محل صندوق‌های زود بازده سیمای اردبیل را صنعتی‌تر کرد هر چند در این میان وضع تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی بعضا باعث کاهش ظرفیت تولید و بروز مشکل در واحدهای تولیدی و صنعتی می‌شود.

46

کد خبر 1302169

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 6 =