مصباحی مقدم: رئیس جمهور شدن احمدی نژاد نتیجه محوریت نداشتن جامعه روحانیت بود

سخنگوی جامعه روحانیت مبراز می گوید: احزاب جدیدی که جوان بودند و به میدان آمدند، کوس استقلال زدند و گفتند که خودمان می‌توانیم به ائتلاف و نتیجه برسیم. از زمانی که چنین نگاهی پدید آمده است، ما شاهد تفرق و تشتت در جریان اصول گرا هستیم.

حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت در بخشی از گفتگوی تفصیلی خود با خبرآنلاین به ریشه اختلافات در بین اصولگرایان اشاره کرد و گفت: اگر برگردیم به انتخابات سال ۹۲ و حضور آیت الله مهدوی‌کنی را به یاد بیاوریم، می‌بینیم که جامعه روحانیت مبارز، نتوانست در حمایت از هیچ یک از کاندیداها به جمع بندی برسد دیدید که کاندیداهای اصولگرا، ائتلافی تشکیل داده و به میدان آمده بودند ولی آن را هم نتوانستند به سر انجام برسانند به این دلیل که به اعتقاد بنده این کار درست هدایت نشد. این ائتلاف بدون ارتباط با روحانیت شروع شد و بدون این که از سوی روحانیت نقش‌آفرینی صورت بگیرد، به ناکامی منتهی شد. برهمین اساس نتیجه روشنی هم در انتخابات به وجود آمد و جریان اصول گرا دچار یک باخت بزرگ شد.

>>>> بیشتر بخوانید؛

مصباحی‌مقدم به شورای وحدت: به محوریت جامعه روحانیت بازگردید

وی ادامه داد: در آن انتخابات جامعه روحانیت، محور نبود.  هرجا که جامعه روحانیت محور بود، موفقیت هم به دنبال آن بود. هر جا که جامعه روحانیت محور نبود، ما با تشتت، تفرق و ناکامی روبه‌رو بودیم.

مصباحی مقدم گفت: حرف من این است که حضور یا عدم حضور آیت الله مهدوی کنی نبود که بخواهد در محوریت جامعه روحانیت تعیین کننده باشد. حتی با حضور ایشان این محوریت کنار گذاشته شد.

احمدی‌نژاد برآیند جریان اصولگرا نبود بلکه نتیجه محوریت نداشتن جامعه روحانیت بود

سخنگوی جامعه روحانیت گریزی نیز به انتخابات سال 84 زد و گفت: در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ هم این اتفاق افتاد؛ یعنی جریان اصول گرا، جامعه روحانیت مبارز را محور قرار ندادند. البته آقای ناطق نوری به میدان آمد که این حرکت را هدایت کند؛ اما به این حرکت وفاداری نشان داده نشد و نتیجه این شد که کاندیداهای متعدد پیدا کردیم و در دور اول انتخابات هیچ‌کس به نتیجه نرسید. رقابت، میان آقای هاشمی و آقای احمدی نژاد بود، در دور دوم آقای احمدی نژاد پیروز شد اما فراموش نکنیم که احمدی نژاد برآیند اساسی جریان اصول گرا نبود. این هم نتیجه عدم محوریت روحانیت مبارز در انتخابات ریاست جمهوری بود.

از زمانی که احزاب جدید اصولگرا کوس استقلال زدند، تفرقه شکل گرفت

مصباحی مقدم با انتقاد از نسل جدید اصولگرایان، گفت: بگذارید روشن و شفاف بگویم جبهه پیروان خط امام و رهبری همواره و دائما برای فعالیت‌های سیاسی و انتخاباتی، به سمت جامعه روحانیت مبارز اقبال نشان داده است اما احزاب جدیدی که جوان بودند و به میدان آمدند، کوس استقلال زدند و گفتند که خودمان می‌توانیم به ائتلاف و نتیجه برسیم. از زمانی که چنین نگاهی پدید آمده است، ما شاهد تفرق و تشتت در جریان اصول گرا هستیم.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1288230

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 23
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    11 21
    البته نظر ايشان محترم است. فردي كه همانند فاجعه براي نظام انتخاباتي ايران بود
  • IR ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    45 4
    "فراموش نکنیم که احمدی نژاد برآیند اساسی جریان اصول گرا نبود. این هم نتیجه عدم محوریت روحانیت مبارز در انتخابات ریاست جمهوری بود."قبلا نتیجه دعای نیمه شب مومنین بود ولی جدیدا شده نتیجه عدم محوریت شما؟!!!
  • عادل امینی AE ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    43 3
    جناب مصباح مقدم . نقش روحانیت برای کارهای دینی بهتر از کارهای اجراییست . بنده حاضرم اثبات کنم . روحانیت از تخصص خود فاصله گرفت
  • من AE ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    14 4
    مخالفم شدید
  • IR ۱۰:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    36 5
    مردم از راست و چپ شماها خیری ندیده اند؛ فقط ضربه خورده اند...
  • IR ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    21 18
    مردم دنبال صداقت هستند چون یکی پیدا شد دروغش کمتر از بقیه بود به او رای دادند نه اینکه خالی از اشتباه باشد...
    • CA ۲۱:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
      22 18
      انتخاب يك متوهم بي ريشه
  • سیمین IR ۱۰:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    27 31
    دلسوز محرومین بود.شماچی میگی برای خودت
  • محمد IR ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    20 6
    احمدی نزاد بارهاگفت اصولگرا نیست.اقای مصباحی چرا خودتونو بخواب زدین تو این ۴۰ سال انقلاب کدوم دورشو اصولگرایان رای اوردن
  • IR ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    33 15
    عذرخواهی کنید برای رئیس جمهور کردن اون ادم
  • IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    35 17
    بلای آسمانی بود
  • IR ۱۲:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    21 3
    تو خوبی
  • IR ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    8 10
    جامعه روحانیت بعد از خروج مرحوم هاشمی سیر نزولی پیدا کرد و الکی بهش تنفس مصنوعی نده
  • احمد IR ۱۲:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    46 4
    روحانی و خاتمی و هاشمی پس چی بودن و چه گلی به سر ملت زدن
  • عادل امینی RO ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    35 8
    از سال۸۴تا امروز علیه احمدی یکی پس از دیگری کورس رقابت دارید.
  • IR ۱۳:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    15 8
    احمدی نژآد رفت زنده اش نکنید الکی
  • محمد IR ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    15 12
    احمدی نژاد تمام شد
  • IR ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    17 1
    اگر کسی تقوای الهی نداشته باشد فرق نداره روحانی باشد یا غیر روحانی اصولگرا باشد یا اصلاح طلب درجه اول دوم و سوم تقوا والبته بعد از تقوا تخصص و مدیریت و بعد نظارت مردم و نهادی صالح بر کارها میتواند مانع انحراف شود
  • RO ۱۳:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    6 3
    خخخخخخخخخخخ
  • سعید IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    6 0
    جدی گفته؟
  • سیما TR ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    5 0
    الان منظورش کیه
  • IR ۱۶:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    9 10
    نه احمدی نژاد نه بقیه شون
  • مینا IR ۱۷:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۲
    2 4
    پایداری ها کلا روحانیت رو زدن کنار

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین