به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازساری،سید محمد محمدی تاکامی، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران با بیان اینکه از دی ماه سال جاری جلسات ستاد تسهیلات سفر با حضور شهرداران، مدیران روابط عمومی و امور فرهنگی برگزار شد، گفت:در سال جاری دو برنامه، شامل: خدمات و نظافت شهری که در قالب مازندران پاک اجرا می شود و دیگری ایجاد نشاط اجتماعی است که در این راستا شهرداری ها اقدام به برگزاری برنامه هایی برای مسافران می کنند.
محمدی تاکامی با اشاره به سیل چند روز گذشته در مازندران، افزود:هم زمان با وقوع این سیل موضوع مدیریت بحران در شهرداری ها مطرح شد؛ با توجه به آسیب های قابل توجه سیل به مناطق مختلف استان، شهرداری ها برای کمک به مردم به موقع وارد عمل شدند.
وی با بیان اینکه شهرداری های استان در بخش اسکان آسیب دیدگان و مسافرین در راه مانده فعالیت دارند، ادامه داد:با توجه به بازدید میدانی از سطح شهرها، شهرداران در محل حادثه حضوری فعال داشتند.
محمدی در پاسخ به سئوالی درباره اجرای طرح مازندران پاک در استان، گفت: طرح مازندران پاک با درختکاری شروع و با همکاری اداره کل راهداری و شهرداری ها به اجرا درآمد؛در بحث نظافت شهرهای استان اگر یک سال استان تمیز باشد مسلما مسافران هم این کار را ادامه می دهند.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران با بیان اینکه در مناطق شرق استان جاذبه های دیدنی مانند میانکاله ، کاخ های تاریخی عباس آباد و کاخ صفی آباد که قرار است بازگشایی شود، وجود دارد، افزود: قرار است پارک جنگلی قرمرض در شرق نکا با حمایت استانداری بازسازی شود.
وی از احیای توسکا چشمه در شهرستان گلوگاه خبرداد و گفت: قرار است یک سایت گردشگری در آن مکان راه اندازی شود؛در کنار آن شهرستان ساری هم جاذبه های زیبایی در شهر فرح آباد و سایر مناطق دارد که شهرداری با برگزاری تورهای گردشگری نقش بزرگی در معرفی آن داشته است و شهرداری جویبار هم با خرید یک خانه قدیمی قصد راه اندازی موزه کشتی را دارد.
تاکامی دربخش دیگری ازسخنانش با بیان اینکه ۱۴جشنواره در سطح استان به مناسبت ایام نوروز برگزار شد، افزود:این جشنواره ها تا پایان سال ادامه دارد.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران با اشاره به اینکه مدیریت پسماند در زندگی شهری و روستایی دارای اهمیت است، اضافه کرد:روزانه ۳هزار و ۲۰۰تن زباله در استان تولید می شود که در ۲۸نقطه برای دفن منتقل می شود که به ۹ناحیه تقسیم شد و در برنامه است تا زباله ها در این نواحی به برق و کود تبدیل شود .
وی ادامه داد: در حال حاضر ۳شهر بهشهر، رستم کلا و خلیل شهر زباله ها را دفن و به کمپوست تبدیل می کنند، یک سری چیزها قابل بازیافت نیستند و اگر پرس شوند ارزش حرارتی برای کارخانه زباله سوز دارند که میتوانند به عنوان سوخت کمکی استفاده شوند؛ قرار است در سال ۹۸ شهرهای نکا و گلوگاه هم به خط تولید کمپوست اضافه شود.
تاکامی با بیان اینکه در بخش مرکز دفن زباله شهرستان ساری مشکل وجود دارد که تمام تلاش مان برای راه اندازی کارخانه زباله سوز ساری است تا آسیب کمتری به محیط زیست وارد شود، افزود:برنامه تصفیه شیرابه زباله هم در دست اقدام بود که به دلیل واردات کود، از راندمان خارج شد؛ در حال حاضر کار برروی ۳پروژه ادامه دارد تا آلودگی شیرابه را به اندازه آب کشاورزی پایین آورده و به عنوان کود از آن استفاد شود.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مازندران پروژه دوم ساماندهی زباله را استفاده از آهک پاشی مطرح کرد و ادامه داد: اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در سال ۹۷ نتایج خوبی داشت و اگر حجم زباله های تفکیک شده به ۵الی ۷درصد برسد مسلما از میزان زباله ها صرف جویی می شود.
وی با بیان اینکه میزان زباله در شهرستان در رستم کلا با اجرای طرح تفکیک به نصف رسید، افزود:طرح بازیافت نخاله های ساختمانی هم در حال بررسی است .
تاکامی با اشاره به اینکه در شهرهای قائمشهر آمل و نور کارخانه کمپوست راه اندازی نشد، اضافه کرد:طرح های کارخانه ها نوشته شده و در انتظار سرمایه گذار است که با توجه به کاهش قیمت برق، رغبت سرمایه گذاری کاهش یافته است.
۴۶
نظر شما