به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، ۶۰کتابدار از استان سمنان در نخستین جشنواره قصه گویی که با هدف توسعه کمّی و کیفی قصهگویی به عنوان ابزاری تربیتی و فرهنگی در کتابخانهها، شناسایی کتابداران قصهگو و ارزیابی میزان توانمندی و مهارتهای آنان، سنجش مهارتها و کارآمدی کتابداران در امر قصهگویی و همچنین توسعه و ترویج فرهنگ قصهگویی برگزارشد، شرکت کردند.
نورعلی غلامحسین نیا سماکوش در گفتگویی ضمن بیان اینکه با توجه به اهمیت و نقش موثر قصهگویی در انتقال مفاهیم آموزشی و تربیتی به کودکان و نوجوانان و به منظور توسعه و ترویج این واسطه فرهنگی اصیل و آموزش کتابداران در موضوع قصهگویی، معاونت توسعه کتابخانهها و کتابخوانی نهاد «نخستین جشنواره قصهگویی نهاد کتابخانه های عمومی کشور» را برگزار کرد بیان داشت: از ۱۱۱کتابدارکتابخانههای عمومی استان سمنان ۶۰نفر در این جشنواره شرکت کردند.
وی با تاکید بر اینکه این جشنواره برای کتابداران علاقمند نهاد کتابخانههای عمومی کشور )نهادی و مشارکتی)، کتابداران علاقمند سایر دستگاه ها(شهرداری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کانون مساجد و مربیان فرهنگی، هنری، ادبی، تربیتی) برگزار شد بیان داشت: در این جشنواره همچنین بخشی ویژه به قصهگویی پدر بزرگها و مادر بزرگها اختصاص یافته بود.
وی افزود: این جشنواره در سه محور کلی «موضوع آزاد، دینی، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس با درونمایه آموزشی، تربیتی»، «ادبیات عامه (فولکلور)، شاهنامه» و «قصه گویی با گویش محلی» بر گزار شد.
مدیر کل کتابخانههای عمومی استان سمنان نقش کتابداران را در جامعه مهم خواند افزود: فعالیت کتابداران در توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی بسیار مهم است.
سماکوش گفت:کتابداران با برگزاری برنامههای فرهنگی شاخص می توانند موجب جذب مخاطبان به کتابخانه شوند .
وی از برگزاری برنامههای متنوع فرهنگی در کتابخانههای عمومی استان سمنان خبر داد و اظهار داشت: برگزاری نشستهای کتابخوان،رونمایی کتاب، نقد و بررسی کتاب و کارگاه قصه گویی از جمله فعالیتهای کتابخانههای عمومی در سطح استان است.
46
نظر شما