با توجه به ساختار تولید نان در کشور، بهبود کیفیت نان نیازمند زمان است.
بر اسس گزارش شبکه بازرگانی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، با بیان این مطلب گفت: هدفمندسازی یارانه آرد تاثیر بسیار خوبی در جامعه داشته و با استقبال مردم نیز روبرو شده است و بهبود کیفیت نان میتواند فصل نوینی در صنعت نان کشور باشد.
محمدمهدی افشاری با اشاره به ارزانی نان و بالا بودن مصرف آن در کشور تا پیش از هدفمندسازی یارانهها، ادامه داد: پایین بودن قیمت نان موجب شده بود تا خانوادهها در نگهداری و مصرف آن دقت کافی را نداشته باشند و برخی دیگر نیز از نان در بخشهای دیگر استفاده میکردند.
وی هدفمند شدن یارانه نان را موجب کاهش ۴۰ درصدی تقاضای خرید نان در برخی از شهرستانها اعلام کرد و افزود: این امر نشان دهنده تغییر رویکرد مردم نسبت به استفاده از نان است.
نماینده مردم داراب و زرین دشت در خانه ملت با اشاره به در پیش بودن هفته کیفیت نان و لزوم همراهی مردم و واحدهای نانوایی با وزارت بازرگانی و سایر دستگاههای ذیربط، گفت: با توجه به فضای ایجادشده در کشور و اصلاح ساختارهای نادرست در چرخه تولید نان، مشارکت مردم و واحدهای خبازی میتواند روندبهبود کیفیت نان را تسریع کند.
به گفته وی، عدم تخمیر مناسب و استفاده از آرد بیکیفیت از جمله دلایل پایین بودن کیفیت نان است که با آموزش نانوایان و استفاده از آرد مرغوب، کیفیت نان به میزان قابل ملاحظهای بهبود خواهد یافت.
/36
نظر شما