۰ نفر
۱۰ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۱

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اعتقاد داردبرای بهبود کیفیت نان باید زمان در نظر گرفت.

با توجه به ساختار تولید نان در کشور، بهبود کیفیت نان نیازمند زمان است.

بر اسس گزارش شبکه بازرگانی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، با بیان این مطلب گفت: هدفمندسازی یارانه آرد تاثیر بسیار خوبی در جامعه داشته و با استقبال مردم نیز روبرو شده است و بهبود کیفیت نان می‌تواند فصل نوینی در صنعت نان کشور باشد.

محمدمهدی افشاری با اشاره به ارزانی نان و بالا بودن مصرف آن در کشور تا پیش از هدفمندسازی یارانه‌ها، ادامه داد: پایین بودن قیمت نان موجب شده بود تا خانواده‌ها در نگهداری و مصرف آن دقت کافی را نداشته باشند و برخی دیگر نیز از نان در بخش‌های دیگر استفاده می‌کردند.

وی هدفمند شدن یارانه نان را موجب کاهش ۴۰ درصدی تقاضای خرید نان در برخی از شهرستان‌ها اعلام کرد و افزود: این امر نشان دهنده تغییر رویکرد مردم نسبت به استفاده از نان است.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در خانه ملت با اشاره به در پیش بودن هفته کیفیت نان و لزوم همراهی مردم و واحدهای نانوایی با وزارت بازرگانی و سایر دستگاه‌های ذیربط، گفت: با توجه به فضای ایجادشده در کشور و اصلاح ساختارهای نادرست در چرخه تولید نان، مشارکت مردم و واحدهای خبازی می‌تواند روندبهبود کیفیت نان را تسریع کند.

به گفته وی، عدم تخمیر مناسب و استفاده از آرد بی‌کیفیت از جمله دلایل پایین بودن کیفیت نان است که با آموزش نانوایان و استفاده از آرد مرغوب، کیفیت نان به میزان قابل ملاحظه‌ای بهبود خواهد یافت.

/36

کد خبر 119814

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =