به گزارش مهر، حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی معاون اول قوه قضائیه در نشست ماهانه انجمن اسلامی مهندسین به بیان زوایای فتنه سال گذشته پرداخت که مهم ترین بخش آن عبارت است از:
- عدهای در انتخابات، منتخب را قبول نداشتند، اما اصل انتخابات را زیر سئوال بردند. کسانی که به ناروا چنین موضوعی را مطرح کردند، اعتماد مردم را که بزرگترین سرمایه است هدف قرار دادند و بزرگترین ظلم را مرتکب شدند.
- در کشور ما صاحبنظران کم نیستند، اما 'آیا آنها صاحب بصر هم هستند؟'
- چهرههای تاثیرگذار باید حق و باطل را تشخیص و به جامعه آگاهی دهند. اگر آنها نتوانند چنین کاری را انجام دهند، در واقع نقش خود را ایفا نکردند چرا که بسیار مهم است که ببینیم آیا چهرهها توانستهاند نقش خود را ایفا کنند؟
- تعبیر رهبر معظم انقلاب از جریان فتنه، جاده غبارآلودی بود. کسانی میتوانستند این جاده را درست تشخیص دهند که بصیرت داشته باشند.
- عدهای خط تردید، تقلب و خط دشمن را در فتنه سال گذشته دنبال کردند که جای پایی برای حضور دشمن پیدا شد.
- از ابتدای انقلاب تا کنون، کشور فتنههای زیادی را به خود دیده. تفاوت این فتنه با سایر فتنهها در این بود که عدهای خواسته یا ناخواسته جای پایی برای دشمن درست کردند زیرا دشمن رسما اعلام کرد از کسانی که جلوی نظام ایستادند، حمایت مالی و تبلیغاتی میکنیم و این در حالی بود که رهبر معظم انقلاب فرمودند کسانی که بصیرت داشته باشند میتوانند دست دشمن را در این فتنه ببینند.
- آنچه که توانست فتنه را تمام و چهره فتنه گران را روشن کند،حضور با بصیرت مردم و سخنان روشنگرانه رهبر معظم انقلاب بود. شعارهای هنجارشکنانهای که توسط عدهای در دوران فتنه سر داده میشد شعار مردم نبود.
- هم اکنون این مسئله فتنه برای همگان روشن شده است، هرچند که اکنون نمیتوان نام غفلت را بر روی رفتار برخی از افراد گذاشت زیرا غفلت برای زمانی است که مساله روشن نباشد.
- ملت ایران میخواهد آزاد، مسلمان و مستقل زندگی کند و نظام سلطه را نپذیرد.کشور ایران بر اساس یک نظام دموکراتیک و برخاسته از رای مردم اداره می شود.
- رهبر معظم انقلاب تاکید دارد نباید به کسی ظلم شود و اگر در جریان فتنه به کسی ظلم شده حتما باید رسیدگی شود.دستگاه قضایی در این زمینه رسیدگیهای لازم را انجام داده و اطلاع رسانی نیز کرده است اما نباید ظلم کسانی را که نسبت به اصل نظام مرتکب شدند، از ذهنیت ها دور بماند.
- برخورد با سران فتنه مطالبه عمومی است. قوه قضائیه در این زمینه، هیچ کوتاهی نداشته و در این مورد، باید تصمیم و مصالح نظام را مورد توجه قرار داد.
- امروز راهی جز اینکه قانون را محور قرار دهیم، نداریم. هیچکس نباید، اجازه نقض قانون را داشته باشد زیرا که معتقدیم، اگر این مبنا مورد بی توجهی قرار گیرد، کارها بر روال طبیعی خود نمی چرخد.
/30112
نظر شما