به گزارش سی ان ان، پلیس نیویورک اعلام کرد: مارک مادوف (Mark Madoff) پسر پونزی اشمر برنارد مادوف (Ponzi-schemer Bernard Madoff)، مشاور مالی بدنام بازار بورس نیویورک ظاهراً خودکشی کرده، در حالی که همسرش به خارج از شهر رفته بود و پسر 2 ساله اش در اتاق خواب خوابیده بود.
پونزی اشمر برنارد مادوف که سرمایه گذار بورس نیویورک بوده که به خاطر جرایم اقتصادی 11 دسامبر سال 2008 بازداشت شد و به 150 سال زندان و پرداخت جریمه سنگین محکوم شد. او ظرف دو دهه از افراد مشهور و پولدار زیادی کلاهبرداری کرده که رقم آن 20 میلیارد دلار تخمین زده شده است. این فرد بعد از اینکه به کلاهبرداری اعتراف کرد، بازداشت شد و پرونده او به عنوان بزرگترین پرونده کلاهبرداری در تاریخ امریکا به شمار می رود.
پل براون (Paul Browne)، معاون کمیسر پلیس نیویورک گفت: ناپدری مادوف جسد او را در ساعت هفت و نیم صبح روز شنبه کشف کرد، درحالی که نوه اش در اتاق خواب پشتی خواب بوده است. جسد مادوف در حالی که لباس برتن داشت و از لوله ای در اتاق پذیرایی آپارتمانش به دار آویخته شده بود پیدا شد. بدنش صدمه ندیده بود.
براون گفت: مادوف قبل از مرگش به همسرش در فلوریدا ایمیل زده و نوشته یک نفر باید برای مراقبت از پسرش بیاید. نه پلیس و نه ریموند کلی(Raymond Kelly)، کمیسر پلیس صحبتی از برگه ای متعلق به قربانی نکردند. ظاهراً وی یادداشت قبل از خودکشی نداشته است. اما کلی گفت که او صبح روز شنبه به اعضای خانواده اش ایمیل زده بود.
بازپرسان پلیس برای بررسی صحنه وقوع حادثه که احتمال داده می شود خودکشی بوده در آپارتمان این فرد حضور یافتند. جسد 5 ساعت بعد از وقوع جنایت در ساعت 12 و 20 دقیقه ظهر از بالای دار پایین کشیده شد. البته بازپرسان پلیس تا بعداز ظهر در محل جنایت حضور داشتند. برای تعیین علت دقیق مرگ کالبد شکافی انجام خواهد شد.
مرگ مادوف (Madoff) در دومین سالگرد دستگیری پدرش رخ داد.
مارتین فلامنبائوم (Martin Flumenbaum) وکیل مارک مادوف گفت: موکلم امروز به زندگی پایان داد. این یک تراژدی وحشتناک است. او قربانی بی گناه جرم بزرگ پدرش است که دو سال به خاطر اتهامات دروغین تحت فشار بود. ما همه از این حادثه تکان دهنده عمیقاً ناحت شدیم.
برنارد مادوف در حال حاضر 150 سال دوران محکومیت خود را می گذراند. وی از بزرگترین کلاهبردارن تاریخ آمریکا به شمار می رود. او چرخش دروغین مالی 50 میلیارد دلاری را با گرفتن منابع مالی از سرمایه گذاران مشهور به وجود آورده بود و درآمد حاصل از سرمایه گذاری های جدید را برای سرمایه گذاران قدیمی ارسال می کرد. وی با مدارک جعلی، پولهای سرمایه گذاران را گرفته و طوری وانمود می کرد که سرمایه گذاری جدید انجام داده است بدین ترتیب پول را از یک نفر گرفته و به یک نفر دیگر می داد.
برنارد مادوف 71 ساله در سال 2009 گناهکار شناخته شد و هم اکنون در زندان فدرال باتنر (Butner) در کارولینای شمالی بسر می برد و در 14 نوامبر سال 2139 آزاد خواهد شد.
اعضای خانواده برنارد مادوف به دلیل فعالیت های غیرقانونی وی همیشه به چشم متهم نگریسته شده اند.
181/خ
نظر شما