ابراهیم اعتمادی خواننده و نوازنده هرمزگانی در گفتگو با خبرآنلاین اظهار داشت: موسیقی جنوبی در سرتاسر شهرهای جنوبی مثل شمال کشور، زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده است؛ تا جایی که کارآواهای مختلفی نیز وجود دارد؛ به این معنی که افراد در طول زندگی روزمره خود برای هر کاری یک آوا یا موسیقی هم داشتهاند.به عنوان مثال، وقتی میخواستند به دریا بروند، برای صید، برای خداحافظی از خانواده یا حتی برای بادبان بالا بردن در لنجها یک نوع ریتم و موسیقی وجود داشته است.
وی افزود: خیلی از شهرهای کشورهای خارجی روی موسیقی خود به عنوان جاذبه گردشگری کار کردهاند به نحوی که وقتی کسی به شهری میرود برای آشنایی با موسیقی آن کشور، میتواند به مراکزی که موسیقی محلی آنجا را معرفی میکنند، سری بزند. این درحالی است که جنوب ایران ظرفیت بسیار زیادی در این زمینه دارد و حتی کنکاش در موسیقی جنوب ایران از ریتمها و آلات موسیقی گرفته تا حتی موسیقیدانها و خوانندههایش، داستانهای جالبی دارند که برای هر گردشگری جالب توجه است.
این هنرمند با بیان اینکه در شهرهای جنوبی ایران، ریتم موسیقی با حرارت و پر شور اجرا میشود، گفت: بسیاری از این ریتمها از کشورهای آفریقایی و هندی وارد حوزه موسیقی جنوب شده است، مانند موسیقی بندرعباس و استان هرمزگان که به دلیل وجود مهاجرانی از کشورهای آفریقایی و هندی و سومالیایی، میتوان رد موسیقی این کشورها را در آنها دید.
ابراهیم اعتمادی در ۱۵ اسفند ۱۳۶۶ چشم به جهان گشود. وی اهل روستای خلوص از توابع شهرستان بستک واقع در استان هرمزگان است. پیشه اصلی او نیز در موسیقی، تنظیم کنندگی و آهنگسازی و نوازندگی کیبورد می باشد. پنجه طلای خودمونی ها لقبی است که به وی داده اند. فعالیت موسیقی اش را از سال ۱۳۸۳ نیز آغاز کرده است.
فعالیت های حرفه ای ابراهیم اعتمادی اغلب در فضای موسیقی جنوبی بوده اند. تاکنون با هنرمندان بسیاری از جمله آروین بستکی، ایمان سیاهپوشان، امید جهان، مجید تکیه گاه، رشید بستکی، مهرزاد نوازنده، اسلام نظری و ... همکاری داشته است. ابراهیم اعتمادی خود نیز دستی در خواندن دارد و تاکنون خالق آهنگ هایی همچون از تو مخش هنده، نواهای بستکی، نوای گل بستان، دلت بنازم و .. بوده است.
وی هم اکنون در هر حال نوشتن کتابی تحت عنوان آموزش و شناخت موسیقی بستکی است. این کتاب کمک شایانی به کسانی که علاقه به شناخت موسیقی بستکی دارند خواهد کرد.
۴۶
نظر شما