به گزارش خبرآنلاین، سرطان مثانه معمولاً به تدریج عود میکند. تنها حدود ۲۰ درصد از بیماران، دارای سطح تهاجمی این بیماری هستند که معمولاً خطرناک است و به درمانهای اساسیتری نیاز دارد. اما در اغلب موارد، این بیماری قابل درمان است و چندان خطرناک نیست. سیگار کشیدن، افزایش سن، قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص، التهاب مزمن مثانه و سابقه خانوادگی عواملی هستند که میتوانند خطر ابتلا به این سرطان را افزایش دهند.
علائم سرطان مثانه
شایعترین علامت سرطان مثانه، وجود خون در ادرار (هماچوری) است. هماچوری باعث میشود ادرار به رنگ قرمز روشن به نظر برسد. کمر درد، تکرر ادرار و ادرار دردناک نیز از دیگر علائم این بیماری هستند. اگر متوجه شدید که رنگ ادرار شما تغییر کرده و نگران هستید که حاوی خون باشد، به پزشک مراجعه کنید.
علت بروز سرطان مثانه
سرطان مثانه زمانی شروع میشود که سلولهای مثانه تغییراتی (جهش) در DNA خود ایجاد میکنند. این تغییرات به سلول میگویند که به سرعت تکثیر شود و زمانی که سلولهای سالم میمیرند، سلولهای سرطانی به زندگی ادامه میدهد و توموری را تشکیل میدهند که میتواند به بافت طبیعی بدن حمله کرده و آن را از بین ببرد. با گذشت زمان، سلولهای غیرطبیعی میتوانند جدا شده و در بدن پخش شوند.
درمان
جراحی برای برداشتن سلولهای تومور، شیمیدرمانی برای از بین بردن سلولهای سرطانی، ایمونوتراپی برای کمک به تقویت سیستم ایمنی و پرتودرمانی برای از بین بردن سلولهای سرطانی همه روشهای رایج درمان هستند.
منابع: eatthis ، mayoclinic
۴۷۲۳۲
نظر شما