به گزارش خبرآنلاین لرستان ،بهمن جعفری روز جمعه با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در استان، اظهار کرد: پارسال ۲۳ واحد و امسال ۱۵ واحد تولیدی در استان احیا شده اند که شاخصترین آنها، خودروسازی بروجرد، ماشین سازی لرستان، فولاد خرمآباد با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن در سال، خمیرمایه دورود، لوله الیاف بهراد و شیشه لرستان است.
وی بیان کرد: قبل از انقلاب کمتر از پنج معدن در استان وجود داشت ولی اکنون ۲۰۰ معدن در استان وجود دارد که ۱۵۰ مورد آنها فعال بوده و ۱۸ ماده معدنی شناخته شده در حوزه های مختلف معدن وجود دارد.
مدیرکل صنعت معدن و تجارت لرستان افزود: دهه ۷۰ با کشف سنگ تزیینی، لرستان یکی از استانهای معدنی در این بخش شاخته شد و اکنون ۵۰ درصد صنایع استان در حوزه صنایع معدنی است.
جعفری با بیان اینکه در دولت سیزدهم در قالب درگاه ملی مجوزها، کلیه مجوزهای لازم جهت صاحبان صنایع، فعالان اقتصادی به صورت الکترونیکی صادر میشود، عنوان کرد: این کار در راستای شفافیت و کاهش زمان و جلوگیری از فساد صورت گرفته و تمامی مجوزها در حوزه صنعت، معدن و اصناف به صورت الکترونیکی است.
وی همچنین با اشاره به طرحهای نیمه تمام سال های گذشته بیان کرد:با تلاش های صورت گرفته، تمامی منابع به سمت تکمیل این طرحها هدایت شد و طی ۲ سال گذشته طرحهای توسعه مختلفی از جمله داروسازی اکسیر، نساجی، فولاد پاسارگاد نوید، سنگبری اجرا و عملیات اجرایی ۱۲ طرح پیشران و اثرگذار آغاز شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان تصریح کرد: همچنین پنج طرح فروسیلیس، صنایع غذایی و صنایعی در زمینه شمش منیزیم، لاستیک سازی الیگودرز، لوازم خانگی در بروجرد، طرح توسعه ماشین سازی لرستان، استیل کورد در این بخش مورد اجرا قرار گرفتند.
جعفری با بیان اینکه از ۲ سال گذشته شرکت ایمیدرو بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد ریال پروژه صنعتی را در استان آغاز کرده است، عنوان کرد: شرکت ایمیدرو تولید کاغذ از سنگ در شهرستان الیگودرز، طرح آهک هیدراته در پلدختر و استیل کورد سلسله و همچنین زیر ساختهایی در حوزه معادن را در این استان آغاز کرده است.
وی احیای واحدهای تولیدی راکد را یکی از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم برشمرد و افزود: از دیگر اقدامات صمت با استفاده از ستاد تسهیل، بازگرداندن صنایع راکد به چرخه تولید بوده به طوری که طی این ۲ سال بالغ بر ۹۳ جلسه ستاد تسهیل برگزار و مشکل ۶۳۴ واحد صنعتی مطرح و مشکل ۵۲۳ واحد تولیدی که حدود ۸۲ درصد مصوبات بوده، عملیاتی شده است.
جعفری با اشاره به حوزه معادن در استان بیان کرد: در حوزه معدن وصول ۶ برابری حقوق دولتی، ساماندهی معادن در بستر سامانه کاداستر و صدور ۱۲ پروانه جدید صورت گرفته که در حوزه صنایع معدنی فعالیت دارند و هشت معدن کوچک مقیاس نیز به چرخه تولید بازگشتند.
وی افزود: یکی از برنامههای دولت تعریف زنجیرههای ارزش است چرا که لرستان یکی از قطبهای کشور در این زنجیره محسوب میشود و همچنین فرو سیلیس، نیترات، کاغذ از سنگ، هیدراته با هدف جلوگیری از خام فروشی و ارزش افزوده و زنجیره تولید این اقدامات در دستور کار قرار دارند.
۴۶
نظر شما