ایرج صفایی در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، در خصوص ثبتنام کشت قراردادی اظهار کرد: کشت قراردادی نوعی از تولید در سیستم کشاورزی است که بر اساس توافق بین خریدار و کشاورز انجام میشود.
وی افزود: میزان سهمیهای که برای کرمانشاه دیده شده است شامل سهمیه سازمان روستایی ۷۰ هزار هکتار کشت گندم آبی و ۲۵ هزار هکتار گندم دیم و هزار هکتار کلزا را نیز در بر میگیرد.
مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه تصریح کرد: کشاورزانی که در طرح جهش دیمزارها شرکت کردهاند هیچ محدودیتی برای بیمه شدن محصولشان و بهرهمندی از یک میلیون و ۵٠٠ هزار ریال برای هر هکتار ندارند و این کشاورزان میتوانند شرکت کرده و از مزایای این طرح بهرهمند شوند.
این مقام مسئول گفت: کشت قراردادی از برنامههای وزارت جهادکشاورزی است که امسال در استان کرمانشاه از ابتدای آذر ماه آغاز شده است.
صفایی ادامه داد: تا کنون ۱۸۴ قرارداد منعقد شده است که حدود هزار هکتار مجموع گندم آبی، دیم و کلزا بوده است.
مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه اذعان کرد: کشاورزان برای ثبتنام میتوانند به ۲ سایت مراجعه کنند که نرم افزار جامع کشت قراردادی https://farm.mcinext.com و آدرس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران www.corc.ir است.
وی ادامه داد: مزایایی که این طرح دارد ۲۰ درصد تخفیف بیمه، پرداخت یک میلیون و ۵٠٠ هزار ریال به ازای هر تُن تولید و خرید تضمین محصول کشاورز است یعنی در هر صورت محصول کشاورز توسط دولت خریداری میشود.
صفایی گفت: یکی از برنامههایی که توسط وزارتخانه دنبال میشود تحقق الگوی کشت است و کشاورزانی که در این طرح مشارکت کنند قطعا دولت اولویتهایی برای آنها قائل میشود.
این مقام مسئول در پایان گفت: امنیت غذایی، خود اتکایی در تولید محصولات کشاورزی پایدار از اهداف اجرای کشت قراردادی است.
46
نظر شما