در پایان فصل برداشت خرما، نخلداران خرمای مازاد خود را پخته و از آن دوشاب میگیرند. دوشاب خرما فرآوردهای است که علاوه بر افزودن آن به خرماهایی که شیره زیادی ندارند، مصارف متعدد خوراکی دیگری هم دارد. مثلا در شیرینیهای سنتی یا شربت خرما استفاده می شود. برای تهیه دوشاب ابتدا خرما را در آب ریخته و میجوشانند، سپس محصول را در کیسههای مخصوص میریزند تا دوشاب رقیق شده آن جدا شود. در پایان دوشابهای رقیق را در سینی میریزند و چند روز در آفتاب قرار میدهند تا غلیط شود.
عکسها: میزان
67282
نظر شما