نفت تهران با شکست دادن گسترش فولاد، در فاصله یک هفته مانده به پایان مسابقات صدرنشین لیگ برتر شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در حساس‌ترین مسابقه هفته بیست و نهم لیگ برتر استقلال تهران مهمان فولاد اهواز است. استقلالی‌ها که در رده چهارم جدول قرار دارند، مهمان صدرنشین هستند. فولاد که نسبت به سایر تیم‌ها شانس بیشتری برای قهرمانی دارد، در دقیقه 23 مسابقه غافلگیر شد و دروازه‌اش توسط آرش برهانی باز شد. استقلالی‌ها که شانس کمی برای قهرمانی دارند، با این گل باعث خوشحالی نفت و پرسپولیس، دو رقیب خود شدند.

پرسپولیس که در مسابقه همزمان میزبان راه‌آهن است، در دقیقه 16 از حریف خود گل خورد. زننده این گل علی علیپور بود. او از داخل محوطه جریمه توپ را به سمت دروازه پرسپولیس شوت زد که ضربه اش چندان محکم هم نبود. امااشتباه نیلسون باعث شد توپ به راحتی از زیر دست او رد شود و گل اول مسابقه به ثبت برسد. اما محمد عباس زاده در دقیقه 18 گل مساوی را زد تا شرایط به حالت عادی برگردد. او این گل را از روی ضربه کاشته به ثمر رساند.

همچنین نفت تهران هم در تهران میزبان گسترش فولاد است. نفتی‌ها در دقیقه 27 توسط رسول نویدکیا به گل رسیدند. آن‌ها در دقیقه 36 هم از روی نقطه پنالتی توسط وریا غفوری دروازه حریف را باز کردند  تا با توجه به گل آرش برهانی، خودشان را در صدر جدول ببینند. البته در صورت تداوم نتایج فعلی، امتیازهای نفت و فولاد یکشان خواهد بود اما با توجه به تفاضل گل بهتر نفت، این تیم بالاتر از فولاد قرار می‌گیرد.
گرچه پیروزی استقلال مقابل فولاد برای خود آبی‌پوشان امیدوارکننده است و این تیم می تواند خیالش راحت باشد که حداقل سهمیه آسیا را می گیرد، اما برد استقلالی‌ها بیشتر از اینکه برای خود آن‌ها خوشحال‌کننده باشد، به نفع پرسپولیس و نفت تهران است چراکه آن‌ها می‌توانند به قهرمانی امیدوار شوند. به هر حال استقلال توانست گل زده خود را تا پایان نیمه اول حفظ کند تا نفت تهران تنها یک نیمه دیگر تا صدرنشینی فاصله داشته باشد. نیمه اول مسابقه نفت و گسترش هم با همان دو گل شاگردان گل‌محمدی به پایان رسید. پرسپولیس هم با تساوی یک بر یک به رختکن رفت.
با شروع نیمه دوم، نفت دوباره دروازه حریفش را باز کرد تا سه گل از گسترش جلو بیفتد. رسول نویدکیا در دقیقه 53 گل سوم نفت را زد تا این تیم تفاضل گل خود را به پرسپولیس نزدیک کند که اگر در روز آخر کار به تفاضل گل کشید، شانس این را داشته باشد که از نظر تفاضل گل هم بالاتر از پرسپولیس قرار بگیرد.
اما در اهواز هم اتفاق جالبی افتاد و در دقیقه 55 بختیار رحمانی کاپیتان فولاد از داور کارت قرمز گرفت و اخراج شد. او پای آندرانیک تیموریان که روی زمین افتاده بود را لگد کرد و این حرکت از چشم داور دور نماند. داور مسابقه هم به رحمانی کارت قرمز داد تا فولاد ده نفره بازی را دنبال کند.
در تهران هم نتیجه مسابقه عوض شد. در دقیقه 62 امید عالیشاه از داخل محوطه 6 قدم حریف، ضربه سری به سمت دروازه زد که توپ در اثر اشتباه دروازه‌بان راه‌آهن به دست او خورد و وارد دروازه شد. گرچه اشتباه دروازه‌بان راه‌آهن به اندازه اشتباه نیلسون فاحش نبود، اما او به نوعی اشتباه دروازه بان سرخپوشان تهرانی را جبران کرد تا پرسپولیس با گل عالیشاه موقتا به صدر جدول برسد.
با این حال پرسپولیسی‌ها همچنان با استرس نتیجه سایر مسابقات را دنبال می‌کردند. در دقیقه 67 بازی فولاد - استقلال، آرش برهانی می‌توانست خیال پرسپولیسی‌ها را راحت کند اما او از موقعیت خوبی که به دست آورده بود به درستی استفاده نکرد و توپ را از بالای دروازه به بیرون فرستاد. اگر برهانی این توپ را گل می‌کرد، خیال استقلال در دقایقی که 10 نفره شد راحت‌تر بود. 4 دقیقه پس از موقعیتی که برهانی از دست داد، آندرانیک تیموریان کارت زرد دوم را از داور گرفت و اخراج شد تا استقلال هم مثل فولاد 10 نفره شود.
در حالی که پرسپولیس صدر جدول را از نفت گرفته بود، این تیم چهارمین گل را هم به گسترش زد تا فاصله تفاضل گل آن‌ها با سرخپوشان تهرانی به یک گل برسد. نفت در دقیقه 78 توسط علی قربانی به گل چهارم خود رسید و حالا آن‌ها از نظر تفاضل گل فاصله قابل توجهی با پرسپولیس ندارند. البته گسترش فولاد که نمی‌خواست با این باخت سنگین به شهر خود برگردد، در دقیقه 85 توسط فردین عابدینی یکی از گل‌های خورده را جبران کرد تا مسابقه 4 - یک شود. مسابقه نفت و گسترش با همین نتیجه 4 - 1 به پایان رسید. حالا نفت با 54 امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به فولاد، در صدر جدول است. نفت هفته آخر در اصفهان مهمان سپاهان است.
در همین لحظات هم بود که پرسپولیس گل دوم را از راه‌آهن خورد تا صدرنشینی را از دست بدهد. در دقیقه 89 بود که مهاجم راه‌آهن از میان دو مدافع پرسپولیس توپ را به تور دروازه این تیم رساند. این گل توسط علیرضا عظیمی به ثمر رسید. با این گل مسابقه 2-2 مساوی شد  و با همین نتیجه به پایان رسید. پرسپولیس با این نتیجه 52 امتیازی شد و در حالی که می‌توانست صدرنشین باشد، در رده چهارم جدول ایستاد. شاگردان دایی که با نتیجه 2-1 شانس زیادی برای قهرمانی داشتند، با تساوی 2-2 نه تنها شانس قهرمانی را تا حدودی از دست داده اند، بلکه برای گرفتن سهمیه آسیا هم کار سختی دارند.
فولاد هم می‌توانست در دقایق پایانی دروازه استقلال را باز کند اما مهدی رحمتی موقعیت‌های حریف را گرفت تا تیمش سه امتیاز این مسابقه را از دست ندهد. استقلال با همان تک گل نیمه اول آرش برهانی بازی را برد و 53 امتیازی شد. حالا استقلال در رده سوم جدول است و فولاد هم با 54 امتیاز دوم است.


43 43

کد خبر 347757

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین