راه حل جالب سوئیسی ها برای مقابله با جاسوسی اطلاعات

سوئیس کام، سرویس کلود امن (شبیه حساب های بانکی امن) برای مشتریان داخلی و خارجی ایجاد می کند.

 

همان طور که می دانید سوئیسی ها به حفظ اسرار بانکی معتقد بوده و به همین دلیل اغلب مردم دنیا پول های خود را در حسابهای سوئیسی نگهداری می کنند.

از سوی دیگر بعد از رسوایی های اخیر در مورد جاسوسی آژانس امنیت ملی امریکا از کاربران اینترنت در سراسر دنیا، سوئیسی ها به این فکر افتاده اند که مانند تعاریف سر سختانه در امور بانکی، به اطلاعات و دیتای مشتریان شبیه سیستم مالی نگاه کرده و با قوانین جدید به رهبری کمپانی Swisscom که بخش اعظم سهامداران ان حکومتی هستند، پیشنهاد ایجاد سرویس کلود برای دیتای کاربران داخلی و خارجی بدهند.

کمپانی های خارجی در بخش کسب و کار و تجارت که نمی خواهند اطلاعات بیزینس شان لو رود و یا دست رقبا بیفتد، می توانند روی سرویس جدید کلود سوئیس کام سرمایه گذاری کنند.

سرویس های کلود امریکایی بدلیل ماجراهای اخیر مشتریان عمده اروپایی و خارجی خود را از دست داده اند و دچار بحران شده اند و حالا سوئیسی ها با فکر بکری که کرده اند قصد دارند شبیه سیستم امن بانکی، برای کاربرانی که دیتا یشان بیشتر از پول ارزش دارد، سیستم بانک اطلاعات مبتنی بر کلود امن (Swiss cloud)ایجاد کنند.

آندریاس کوئینگ به رویترز گفت محافظت از اطلاعات شخصی و حفظ حریم افراد دو اصل اساسی است که سوئیسی ها در رفتار کسب و کار خود با مشتریان سالهاست رعایت کرده اند و مطابق قوانین فقط با دستور قاضی سوئیسی می توان اطلاعات را به خواهان (غیر از مالک اطلاعات)در مواقع ضروری منتقل کرد، درست شبیه سیستم بانکی!

همان طوری که می دانید مطابق قانون 2001 پاتریوت اکت، و فیسا FISAA سال 2008، در امریکا سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی می توانند به اطلاعات و دیتای کاربران دسترسی داشته باشند و افشاگری های اسنودن باعث روشن تر شدن این ماجرا و رسوایی برای مقامات امریکایی شود.

حالا سوئیسی ها فکر می کنند با این سرویس می توانند اطلاعات مشتریان سابق در امریکا را که دنبال راه حل جدید برای ذخیره امن دیتای خود می گردند، در سوئیس کام نگهداری کرده و از بابت آن کسب و کار جدیدی برای خود راه بیندازند.

فعلا مشتریان عمده کلود امن، بانکهای سوئیس و مشتریان داخلی هستند و قرار است هزینه های شبیه هزینه های کلود آمازون و آی بی ام محاسبه شود.

 

سرویس کلود سوئیس کام

 

 

منبع: ارس تکنیکا

56502 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 320827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
    138 3
    من پیشنهاد می کنم برای آنکه اجنبی ها نتوانند از ما جاسوسی کنند از تکنولوژی غربی برای تبادل اطلاعات استفاده نکنیم و به جای آن از علائمی مانند دود، آتش، صدای طبل، و نورس استفاده کنیم.
    • بی نام IR ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
      21 8
      مجید دلبندم، مورس نه نورس
  • قلي A1 ۱۲:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
    32 0
    خيلي خيلي جالبه اين راه حل.
  • تقی IR ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
    79 1
    چاپار یادت رفت داداش (با یابو پیتیکو پیتیکو ) اما کفتر باگ امنیتی داره با تیر کمان میزننش استفاده نشه بهتره
  • بی نام A1 ۱۵:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
    10 32
    این سویسسی های لاشخور فقط دنبال راه می گردن چه جوری مردم دنیا رو سر کیسه کنن. الکی چه امنیتی امریکا بهت بگه اطلاعات رو بده بعد تو هم ندی؟؟؟؟؟؟؟؟ خخخخخخخخخخخخ
    • بی نام IR ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۴
      32 1
      اتفاقا حتی به آمریکا هم اطلاعات رو نمی دن سوئیس کشوری با اقتصاد قوی و سازمان اطلاعاتی داخلی قوی هست
    • بی نام A1 ۰۲:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
      24 1
      این خخخخخ گفتم شما نشون میده که هیچ اطلاعاتی از بانک های سوئیسی نداری اگه اونها مردم دنیا رو میتراشند چرا از سیاست مدارها گرفته تا ثروتمندان و مردم عادی پولشونو در این بانک ها میخوابونند چرا چون امنیت داره و اختلاس نمیشه!
  • سلیمان A1 ۰۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    19 0
    دوستان خواهشن واژه هایی را به کار برید که انرژی مثبت داشته باشد مطمئن باشید بکار گیری هر واژه منفی بیش از اینکه به طرف مقابل لطمه زند به روح و روان فرد بکارگیرنده آسیب می زند. سوئیس با جمعیتی حدود 7میلیون یکی از با رفاه ترین کشورهای جهان است که امنیت نیز بهتر از هرجای جهان است. به دلیل وجود سوئیس در منطقه کوهستانی، مردمی بسیار سخت کوش و دقیق هستند. سوئیس در ساخت دقیق ترین دوربینهای جهان مقام نخست را دارند و این کشور تنها برای صادرات ساعت بیش از 10میلیارد دلار درآمد دارند. برای بانکداری این کشور زمینه آموزش برای جهانیان را فراهم کرده اند و در ژنوبیش از 700 شعبه بانکی خارجی برای آموزش حضور دارند. امن ترین مکان برای نگهداری پول هم هست. مردمش نان بازویشان را می خورند.