اعضای جبهه پایداری مستقیم و غیرمستقیم قالیباف را مصداق هشدار مقام معظم رهبری در مورد نفوذ جریانات قدرت و ثروت می دانند و لاریجانی و باهنر را ساکتین فتنه.

این موضوع را با غلامرضا مصباحی​مقدم در میان گذاشتیم و او در گفت​وگوی مشروحی که با خبرآنلاین داشت، گفت: مگر تشخیص این آقایان هر چه بود، همه باید بپذیرند؟ ممکن است در تعیین مصادیق سخنان مقام معظم رهبری، هر کسی چیزی بگوید. آقایانی که لاریجانی و باهنر را از ساکتین فتنه و قالیباف را مصداق نفوذ جریانات قدرت و ثروت می دانند و به استناد مواضع رهبری و تاکیدات ایشان، خود را ولایت مدارتر می خوانند؛ چرا در دوره 11 روز دورکاری رئیس جمهور سکوت اختیار کردند و موضعی نگرفتند؟
وی افزود: اگر آنها خودشان را ولایت مدار می نامند که البته ما هم قبول داریم ولایت مدارند، پس چرا در این مورد هیچ موضعی نگرفتند، مصاحبه نکردند؟ البته می دانیم که ملاقات سه ساعته ای با آقای احمدی نژاد در آن روزها داشته اند. ولی بنا بر نقل خود آقایان رئیس جمهور تمام این وقت را یک طرفه سخن گفته و گلایه های خود را از دیگران تکرار کرده است و آقایان فقط ایشان را نصیحت کرده اند که بر سر کار خود برگردد که اثری هم نداشت. در حالیکه آن ملاقات جای این گونه برخورد نبودد و آنها باید از موضعی قاطع و محکم از مقام معظم رهبری حمایت می کردند و می گفتند که اگر سریع از این کارت دست برنداری و به محل خدمتت برنگردی، در مقابلت می ایستیم و به وظیفه ولایی خودمان عمل می کنیم.
او که از نامزدهای مورد حمایت جبهه متحد اصولگرایان است، در مورد انتقادات جبهه پایداری به لاریجانی  و باهنر هم گفت: این دوستان در طول دوره هشتم از آقایان لاریجانی و باهنر دلخور بودند، این مواضع ادامه آن دلخوریهاست، به نظر می رسد که آنها ناخواسته فضا را برای انتخابات آینده و حمایت از اصولگرایان، غبار آلود کرده اند و این شبهه را در دل جوانان و بسیجیان انداخته اند که برخی در جبهه متحد اصولگرایان از ساکتین فتنه هستند. این کارشان اصلا خوب نبود. حتی اگر نیت واقعی اشان این نباشد اما در جمع اصولگرایان ایجاد شکاف و انشقاق کردند.
مشروح این گفت​وگو را اینجا بخوانید.
/2929
 
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 198665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =