آموزش و پرورش ظاهرا شیوه ساده ای برای تعطیلی روزهای 5شنبه اتحاذ کرده، اما عملا مدیران مدارس بلاتکلیفند.

زهرا تالانی: بحث درباره تعطیلی مدارس در پنج شنبه ها هنوز ادامه دارد. در تازه ترین خبرها اعلام شده است که دبیرستانها و راهنمایی هم می توانند این طرح را اجرا کنند و وزیر آموزش و پرورش هم اعلام کرده است که همه از این طرح راضی هستند.

ابراهیم سحرخیز معاون وزیر آموزش و پرورش هم به خبرآنلاین می گوید مشکلی برای تعطیلی تعطیلی روزهای 5شنبه دبیرستانی ها وجود ندارد.

او به خبرآنلاین می گوید: "این اختیار به مدیران مدارس داده شده با شورای دانش آموزی، دبیران وانجمن اولیا و مربیان در مدارس تدبیر کنند در صورتی که مدرسه صلاح دانست، این کار انجام شود."

گفتگوی خبرانلاین با معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش را بخوانید؛

از فردا سال تحصیلی جدید آغاز می شود. تکلیف تعطیلی 5شنبه های مقطع دبیرستان جه شد؟

طبق مصوبه اخیر شورای عالی آموزش و پرورش که به تمامی ادارات کل سراسر کشور تحت عنوان ساماندهی زمان آموزش اعلام شد، به مدیران هنرستان ها و دبیرستان ها در قالب این بخشنامه  توصیه شده است، برنامه درسی مدارس یک نوبته یعنی مدارسی که فقط در نوبت صبح اداره می شوند را در پنج روز اول هفته تکمیل کنند.

این بخش نامه دوپهلو است؛ بالاخره تعطیلی 5شنبه ها برای دوره دبیرستان اختیاری است یا اجباری؟

این اختیار به مدیران مدارس داده شده با شورای دانش آموزی، دبیران و انجمن اولیا و مربیان در مدارس تصمیم بگیرند و در صورتی که مدرسه صلاح دانست، این کار انجام شود.

اما با حجم کتابها این کار مشکلی را پیش نمی آورد؟

نه، این کار مسبوق به سابقه است. در سال های گذشته نیز دبیرستان ها اگر پیش دانشگاهی داشتند دو روز در هفته برای پیش دانشگاهی تعطیل بودند چون تعداد واحدهای درسی به گونه ای بود که در چهار روز ساماندهی می شد.

از دروس چیزی جذف نشده است؟

از واحدهای درسی کم نشده است همان برنامه درسی که شاید در سنوات قبل معمولا با ساعات جبرانی یا در قالب ساعت پنجره خالی موجب می شد برنامه تا ظهر پنجشنبه به طول بیانجامید، اکنون حذف شده است. مدیران مدارس راهنمایی و دبیرستان می توانند برنامه درسی دانش آموزان را برای 5 روز در نظر بگیرند و با اضافه کردن یک یا 2ساعت به برنامه درسی روزانه، روز پنج شنبه را تعطیل اعلام کنند.

آیا برای اجرای این طرح با کمبود فضای آموزشی روبه رو نمی شویم ؟

مطابق آمارها 87 درصد مدارس راهنمایی و متوسطه به نوبت صبح منتقل شده اند .بنابراین این طرح در مدارس یک شیفته به راحتی قابل اجرا شدن است.

47232

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 174838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۸:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۲
    0 1
    برای سنجش رضایت مدیران وفرهنگیان مدارس لطف کرده توسط یک مرجع بیطرف نظر سنجی انجام دهید ونتایج را بدون سانسور منتشر کنید .
  • بدون نام IR ۰۱:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    1 0
    کاش این برنامه ها جامع علمی وپایدار بود از کجامعلوم وزیر بعدی لغوش نکنه؟/