۰ نفر
۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۱
ببینید| نماز ۳ میلیون نفری در مسجدالحرام

مسجدالحرام شب گذشته میزبان بیش از ۳ میلیون زائر و نمازگزار بود که کنار یکدیگر صف بسته و در شب بیست و هفتم رمضان نماز خواندند.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، ظرفیت مسجدالحرام قبل از اذان مغرب شب ۲۷ رمضان که به عنوان یکی از شب‌های قدر شناخته می‌شود، تکمیل شد. مأموران سعودی درهای ورودی را بستند اما همچنان زائران پشت ورودی‌ها صف کشیدند.رئیس اداره امور مسجدالحرام شیخ عبدالرحمن السدیس می‌گوید که «مسجدالحرام شب گذشته ۳ میلیون و ۴۴۱ هزار و ۶۰۰ زائر و نمازگزار داشت.»


بنابر روایت گروه حج و زیارت خبرگزاری فارس؛ سال گذشته در این شب خانه خدا میزبان ۲.۵ میلیون زائر بود و امسال سعودی‌ها آماده حضور ۴ میلیون نفر بودند. اما به دلیل حضور پرشور زائران، از ساعت ۱۸ تردد حمل و نقل وسایل نقلیه به سمت مسجدالحرام را ممنوع کردند. با این وجود، جمعی از زائران کیلومترها دورتر از کعبه صف بسته و در نماز جماعت شرکت کردند.

 

کد خبر 2042566

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین