رشد ۳درصدی تولید گوشت قرمز در قزوین

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ۳.۲ درصد تولید گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال این استان طی نه ماهه امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ محمد میربابایی، مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: طی نه ماهه سال جاری ۲۵ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال این استان تولید شده است.

وی اظهارکرد: این میزان گوشت قرمز تولید شده در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۴ هزار و ۷۰۳ تن بوده ۳.۲درصد رشد داشته است.

میربابایی پیش بینی کرد: تا پایان سال جاری بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی این استان تولید شود.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: همچنین طی آذرماه سال جاری ۲ هزار و ۴۹۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

به گفته وی؛ این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است.

میربابایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۷ هزار و۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین فعالیت دارند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1863492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =