۰ نفر
۱۱ تیر ۱۴۰۲ - ۰۶:۵۰
روایت معضلات اجتماعی در یک رمان طنز

این کتاب طنزی اجتماعی است که با نثری روان به برخی معضلات اجتماعی با نگاهی روانشناختی می‌پردازد. در هر فصل این کتاب، ما شاهد مشکلات و مسائلی هستیم که در جامعه و سبک زندگی برخی افراد وجود دارد. 

البته این رمان بدون هیچ نگاه قضاوت‌گرایی، در 25 فصل معظلات اجتماعی همانند: «چشم‌وهم‌چشمی، تجمل‌پرستی، زندگی آدم‌هایی تازه به دوران رسیده، اختلاف سلیقه و عدم سازگاری بین نسل‌های مختلف جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان با خانواده» را مطرح می‌کند.

در رمان «شب چلگی یلدا» با برخی آداب‌ورسوم و سنت، فرهنگ شهروندی و اجتماعی، اپیدمی کرونا، اصطلاحات روانشناختی و شناختن برخی اختلالات روانشناسی مرتبط با شخصیت‌های داستان و آسیب‌های مرتبط به آن در خانواده و اجتماع به‌صورت هوشمندانه، فرهنگسازی در زمینه محیط‌زیست و... آشنا می‌شویم که با نثری روان و قابل فهم جامعه نوشته شده است.
این رمان دارد به مفهوم اصالت در دل گمگشتگی ها اشاره میکند و با زبانی طنز از زبان اول شخص رمان روایت می‌شود.

در پشت جلد این کتاب آمده است:
شب چلگیِ یلدا' نه رمانی از نوع خودزندگی‌نامه است و نه سبکی از گزارش‌نویسی. بیشتر شاید افکار جورواجور ژورنالیستی باشد که دلش می‌خواهد درنگی کم‌وبیش موشکافانه در زندگی، آرزوها، افکار و دغدغه‌های خودش،‌ هم‌سن‌وسال‌هایش و کمی قبل‌تر از خودش داشته باشد. سی‌وهشت فصل این رمان از زبان اول‌شخصِ دختری به نام نگار روایت می‌شود و ماجراهای دو خانواده را به‌موازات هم پیش می‌برد؛ ازدل‌برآمده‌ای که خوش است، اگر همچنان بر دل‌ها نشیند.

این رمان را «زری اَبو» نوشته و نشر «مهراندیش» آن را راهی بازار کتاب کرده است.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1784382

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =