سالانه ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در کرمان تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به ظرفیت‌های کرمان در زمینه صنعت دامپروری، گفت: استان کرمان با توجه به وسعت و امکان تولید شیر و گوشت قرمز، ۶۸۰ واحد گاو شیری پر تولید با ظرفیت تولید سالانه ۲۵۰ هزار تن شیر در حال فعالیت هستند که تعدادی ازاین واحدها طی سال‌های اخیر به‌عنوان نمونه استانی و کشوری معرفی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمدعلی اسماعیلی افزود: با توجه به خشکسالی‌های اخیر در استان کرمان و حذف دام سبک از مراتع، توسعه واحدهای بزرگ دام سبک پر تولید رونق خاصی پیدا کرده است.
وی یادآور شد: آمار دام سبک استان قریب ۳ میلیون راس گوسفند و بز است و سالانه در واحدهای دام سنگین و سبک استان ۲۳ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌شود.
اسماعیلی ادامه داد: استان کرمان با تولید ۱۰۰۰ تن کرک مرغوب رتبه یک کشوری را به خود اختصاص داده است.
وی همچنین با بیان این‌که استان کرمان دارای زنجیره کامل صنعت طیور گوشتی است، اظهار کرد: در استان یک واحد مرغ اجداد به ظرفیت ۱۵۰ هزار قطعه، ۳ واحد مزرعه مرغ مادر گوشتی به ظرفیت ۴۶۶ هزار قطعه، ۲۹ واحد مزرعه مرغ تخمگذار با ظرفیت قریب به ۲ میلیون قطعه و تولید تخم‌مرغ سالیانه ۲۸ هزار تن با تکنولوژی روز دنیا در حال فعالیت هستند.
اسماعیلی ادامه داد: همچنین ۶۲۱ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت ۱۰ میلیون قطعه و تولید سالیانه ۵۲ هزار تن گوشت مرغ در حال فعالیت و تامین نیاز استان هستند.
46
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1734449

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =