افزایش ۵۰ درصدی سرقت تجهیزات برقی در تهران

ایسنا نوشت: مدیر حراست شرکت برق منطقه‌ای تهران از افزایش ۵۰ درصدی سرقت تجهیزات برقی در استان تهران نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر میزان سرقت‌ها سالانه حدود ۱۰ میلیارد تومان است.

داوود حاجی رحیمی با اشاره به آخرین آمار وضعیت سرقت تجهیزات برقی در استان تهران اظهار کرد: سرقت‌های تجهیزات برقی در یک سال اخیر در کل کشور افزایش یافته که تهران نیز از این مساله مستثنا نبوده است؛ سرقت در تهران وجود دارد و به دلیل معیشت مردم شاهد افزایش این موضوع نیز هستیم.

وی با بیان اینکه به دلیل اینکه شبکه‌های برق در دسترس هستند، افراد به دزدی از تجهیزات برقی اقدام می‌کنند که خطراتی را نیز برای آن‌ها به دنبال دارد، اظهار کرد: بعضا شاهد وجود درگیری‌هایی بین ماموران و حافظان تجهیزات صنعت برق با سارقان هستیم.

مدیر حراست شرکت برق منطقه ای تهران با اشاره به میزان سرقت تجهیزات صنعت برق در تهران، گفت: ارزش ریالی سرقت‌های تجهیزات برقی حدود ۱۰ میلیارد تومان در سال است که این عدد افزایش زیادی نسبت به سال گذشته داشته، البته باید توجه داشت که آمار اعلام شده ارزش ریالی سرقت‌ها است و آسیب وارده به صنعت (ترمیم، زمان بازسازی، خاموشی‌های اعمال شده به مراکز مهم کشوری و هموطنان) خیلی بیشتر و غیرقابل جبران است.

افزایش ۵۰ درصدی سرقت تجهیزات برقی در تهران

حاجی رحیمی با بیان اینکه یک بخش از سرقت‌های تجهیزات برقی مربوط به شرکت توزیع برق تهران بزرگ و بخشی دیگر مربوط به شرکت برق منطقه‌ای تهران می شود، تاکید کرد: باتوجه به اینکه برق منطقه‌ای تهران در حوزه انتقال برق فعالیت دارد، عمده سرقت‌ها مربوط به تجهیزات دکل و سیم‌های ارت می‌شود و از این محل متحمل خسارت می‌شویم.

چندی پیش نیز مجید ربیعی - رییس مرکز حراست وزارت نیرو اعلام کرده بود: صنعت برق کشور با بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان و صنعت و آب و فاضلاب کشور با بیش از ۴۳ میلیارد تومان خسارت سرقت تجهیزات روبرو بوده است.

به گفته وی، صنعت برق همواره دستخوش سرقت‌هایی است که منجر به بروز اختلال در ارائه خدمات به مردم می‌شود و بر این اساس مقابله با پدیده سرقت و سارقان از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی با بیان اینکه اقدام‌های پیشگیرانه در این باره همواره در دستور کار قرار داشته و دارد؛ این اقدام‌ها را شامل تهیه و ابلاغ دستورالعمل‌ها و ارائه راهکارهای پیشگیری و به‌روزرسانی مستمر آنها، افزایش ضریب حفاظتی تاسیسات و اماکن، تعامل با نیروی انتظامی و پلیس، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی به مردم، شناسایی مناطق جرم خیز و رصد و مراقبت جدی این مناطق برشمرد.

223227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1593208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶
    0 0
    بیکاری عامل همه جور فساد هستش .
  • رضا IR ۱۷:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶
    0 0
    با سلام با وضعیت اقتصادی موجود نمی توان با دزدی از اموال عمومی جلوگیری کرد وهر روز شاهد سرقتهای بیشتر خواهیم بود این سرقت‌ها تنها به سیم برق ودریچه فاضلاب خلاصه نمی‌شود وما شاهد سرقت پلها نرده ها جاده‌ها وسرقت اموال ره اهن که شاهد چندین حادثه دلخراش وتلفات جانی ومالی بودیم راهکار باید شرکت‌های بزرگ فولاد وشرکتهای مس والومینیوم بقیه شرکت‌ها که این اشیا را بازیافت می‌کنند ازخرید اینها جلوگیری کنند ومیتوانند جمع آوری اموال بازیافتی را به یک ارگان مانند شهرداری یا ارگان دیگر واگذار کنند که شرکت‌ها تنها از طریق این ارگان اموال را جمع آوری کنند وبازیافت کنند من درکشور عراق با وجود مشکلات زیاد کسی اقدام به سرقت اهن ومس نمی کن چون هیچ خریداری ندارد وکشورهای دیگر آنها را جمع آوری می کنند وبرای بازیافت آنها پول به شرکت‌ها پرداخت می کنند یا آنها رابه کشورهای فقیر آفریقا برای بازیافت می‌فرستند وبه آن کشورها بابت بازیافت و امحای این نوع زباله‌ها پول پرداخت می کنند پس تا زمانی که خریداری برای این مواد نباشد مطمننا هیچ سرقتی هم اتفاق نمی‌افتد پس بایدمراکز جمع آوری زباله و وسایل اسقاطی تعطیل شود