۰ نفر
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۳

دور دوم انتخابات مجلس نهم چهره های ناکام زیادی دارد.

به گزارش خبرآنلاین، حسین فدایی، زهره الهیان، پرویز سروری تعدادی از چهره هایی هستند که از راهیابی به مجلس نهم بازمانده اند .

در دور دوم انتخابات مجلس نهم که 15 اردیبهشت ماه در 18 استان کشور برگزار شد تعدادی از نمایندگان فعلی مجلس هشتم و برخی از کاندیداهای شاخص و مطرح جواز ورود به مجلس نهم را کسب نکرده و متوقف شدند.

‌حجت‌الاسلام سیدکاظم موسوی عضو فعلی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هشتم کاندیدای حوزه اردبیل بود که به مجلس نهم راه نیافت.

در حوزه انتخابیه رشت نیز سید‌علی آقازاده که اکنون عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هشتم است، در دور دوم انتخابات مجلس نهم متوقف شد و از ورود به مجلس آینده بازماند.

حسن ونایی نیز کاندیدای مجلس نهم در ملایر بود که آرای اکثریت را کسب نکرد. ونایی عضو کمیسیون برنامه‌ریزی و بودجه مجلس هشتم است.

عفت شریعتی عضو کمیسیون اجتماعی و جواد آرین‌منش نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس نهم نیز از ورود به مجلس نهم از ‌حوزه انتخابیه مشهد بازماندند.

محسن کوهکن سخنگوی هیئت رئیسه مجلس هشتم نیز یکی دیگر از جاماندگان مجلس نهم است که کاندیدای حوزه انتخابیه لنجان بود.

بهروز جعفری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس و کاندیدای حوزه سمیرم، محمد‌کاظم حجازی عضو کمیسیون عمران مجلس و کاندیدای حوزه انتخابیه ‌همدان، داریوش قنبری سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس هشتم و کاندیدای ایلام نیز جواز ورود به مجلس نهم را دریافت نکردند.

جهانبخش امینی عضو کمیسیون انرژی مجلس هشتم از کرمانشاه، بهمن محمدیاری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس هشتم از تالش، هاشم سواری عضو کمیسیون انرژی مجلس هشتم از دشت آزادگان، احمدعلی کیخا عضو کمسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس فعلی از زابل، زهک و هیرمند و هادی مقدسی عضو هیئت رییسه کمیسیون اجتماعی مجلس هشتم از بروجرد نیز دیگر کاندیداهای مطرح دور دوم انتخابات مجلس نهم بودند که از راهیابی به مجلس آینده بازماندند.

مرتضی طلایی رییس پلیس سابق تهران بزرگ و عضو شورای شهر تهران که کاندیدای حوزه انتخابیه ‌اصفهان بود، در ورود به مجلس نهم ناکام ماند.

‌‌‌عشرت شایق نماینده مجلس هفتم و عضو کمیسیون اصل 90 این دوره مجلس یکی از این افراد است که کاندیدای انتخابات مجلس نهم از حوزه انتخابیه تبریز بود اما در کسب آرای اکثریت مردم ناکام ماند. 

شبیب جویجری نماینده فعلی اهواز و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هشتم نیز در مرحله دوم انتخابات در حوزه انتخابیه اهواز شرکت کرده بود که از ورود به مجلس نهم بازماند.

/27212

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 211245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یونس US ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۶
    4 2
    من از زمانی که اقای فدایی معاون مالی اموزش و پروش بودند میشناختم همیشه طرفدار خرید از یک شرکت دولتی بودند و حق بقیه شرکتهای خصوصی را پایمان میکردند
  • بدون نام IR ۱۹:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۶
    1 5
    آقای محسن کوهکن ناجوانمردانه حذف شد- تخلفات بسیار زیاد رقیب از جمله رای گیری تا 10.30 شب، قطع برق بخش باغبهادران به مدت یکساعت از ساعت 21 تا حدود 22 و......
  • شمه US ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۶
    4 3
    خیلی عجیب است اقای فدایی رای نیاورده باشد.
  • بدون نام IR ۰۳:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    0 2
    رای آقای قنبری سالم بود.
  • بهروز IR ۱۹:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    1 1
    شهرری بیش از یک میلیون جمعیت دارد اگر نیمی از انها واجد شرایط رای دادن باشند حاج حسین باید 500 هزار رفیق و بچه محل داشته باشد همین رای برای حاج حسین کافیست که به مجلس برود در هر انتخاباتی مثل شورای شهر . ریاست جمهوری تاثیر گذارباشد . حالا چرا مردم شهرری کم لطفی میکنند وپشت حاج حسین را خالی می کنند ایا مقصر رفتار او هست ؟ حتما مقصر حاج حسین است چون همین مردم به دیگران رای دادند حاج حسین باید خودش را حلاجی کند مشکل کجاست ؟ ما جمعی از اهالی شهرری در حال تهیه جزوه ای هستیم تا علت یابی کنیم رای ندادن مردم شهرری به حاج حسین فدایی را . بزودی در سایت یا وبلاگ ایشان اگر فیلتر نشود خواهیم گذاشت .انشاالله