شبکه ایران نوشت:

قائم مقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه حضرات آیات مهدوی کنی و یزدی از فهرست جبهه متحد اصولگرایان حمایت می کنند، تاکید کرد که با این حال تاکنون آیت الله مصباح یزدی حمایت خود را از فهرست جبهه پایداری اعلام نکرده است.
اسدالله بادامچیان در نشستی خبری به ویژگی های نامزدهای اصلح اشاره کرد و افزود: در تهران ما نیاز به 30 نماینده داریم، مردم باید در انتخاب خود دقت کنند تا نامزدهایی را انتخاب کنند که هیچ فساد مالی، اخلاقی و انحرافی نداشته باشد، از سویی دیگر کارنامه نمایندگان در مجلس هشتم روشن است، مردم باید عملکرد نامزدهایی که هم اکنون در مجلس حضور دارند را به خوبی بررسی کنند. هم اکنون نمایندگانی در مجلس هستند که می خواهند حرف های خود را با فریاد مطرح کنند در صورتیکه مجلس جای داد و بیداد نیست.
گزيده سخنان وي از اين قرار است:
·         خوشبختانه حضرات آیات، مهدوی کنی و یزدی از فهرست جبهه متحد اصولگرایان حمایت کرده اند از این رو برای بنده حجت شرعی است تا به 30 نفر فهرست اصولگرایان رأی دهم.
·         جریان انحرافی واقعی است، کسانی می کوشند که از این طرز فکر (تفکر جریان انحرافی) حمایت کنند ضمن آنکه در گذشته مباحثی همچون مکتب ایرانی را مطرح کرده بودند اما با این حال معتقدم که اگر کسی بخواهد خود را در انتخابات منتسب به جریان انحرافی کند حتما رأی نمی آورد.
·          جبهه پایداری خود را منتسب به آیت الله مصباح یزدی می داند اما تاکنون ایشان فهرست انتخاباتی این جبهه را تأیید نکرده است، این در حالیست که بزرگان جامعتین رسماً از فهرست جبهه متحد حمایت کرده اند.
·          قالیباف به عنوان یک شهروند حق شرکت در انتخابات را دارد و هیچ کس نمی تواند مانع شرکت وی در انتخابات شود اما از نظر مسئولیت وی در شهرداری باید بگویم که تاکنون هیچ پولی از سوی هیچ مسئولی به جبهه متحد اصولگرایان پرداخت نشده است.
·         غفوری فرد دبیر کل جامعه اسلامی ورزشکاران و عباسپور دبیر کل جامعه اسلامی دانشگاهیان است و این تشکل ها از آنها خواستند که در انتخابات شرکت کنند و پس از آنکه نام این دو نفر در فهرست اصولگرایان قرار نگرفت بنا را بر آن داشتند که باز در صحنه انتخابات حضور داشته باشند و ما نمی توانیم با حضور آنان در عرصه انتخابات مخالفت کنیم.
·          پیش بینی می کنم که جبهه متحد اصولگرایان بتواند رأی خوبی را بدست آورد.
·         باید همواره از انتقاد استقبال کرد اما انتقاد را نباید با هیاهو و داد و بیداد یکسان دانست و این نظریه و دیدگاه را قبول ندارم که هرکس منتقد دولت باشد می تواند رأی بالایی را بدست آورد، بنده خطاب به اعضای فهرست صدای ملت گفتم که شما اسم خود را منتقدین دولت گذاشته اید در حالیکه مجلس نهم فقط یک سال با دولت احمدی نژاد کار می کند ضمن آن که باید به دولت آینده نیز کمک کرد و اینگونه نیست که همین که دولت یازدهم سر کار آمد ما نقدهای خود را آغاز کنیم باید در ابتدا به دولت جدید کمک کنیم.
·         تعامل مجلس و دولت باید منطقی باشد، ضمن آنکه مجلس باید دیدگاه های خود را به صورت شفاف اعلام کند، اما آهنگ مجلس، آهنگ ولایت فقیه است و نمایندگان احترام خاصی برای نقطه نظرات مقام معظم رهبری قائل اند. ما در مجلس نیاز به وکیل الدوله نداریم و به نظرم شخص رئیس جمهور بر این باور است که در مجلس ضد دولتی ها قرار نگیرند این به منزله حمایت بی چون و چرا از دولت نیست، مجلس باید استقلال خود را داشته باشد.
·         دخالت دولت در انتخابات خلاف قانون است. دولت و شخص رئیس جمهور حق ندارد به صورت مستقیم در انتخابات دخالت کند، البته ما نقدی به نامگذاری گروه حامیان دولت داشتیم، این نامگذاری اینگونه تحلیل می شود که فقط یک گروه حامی دولت هستند و مابقی گروه ها مخالف دولت که اینگونه نیست.
·         /2929
 
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 200828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =