معاون وزیر بهداشت: افشای نام متخلفان پالم در شیر مشروع نیست/پافشاری وکلا برای افشا

قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی/ماده 43: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است به طور منظم اسامی کالاهای مجاز و غیر مجاز (‌خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و‌بهداشتی) را جهت اطلاع عموم به نحو مقتضی اعلام نماید.

بیش از دو هفته از افشاگری وزیر بهداشت درباره استفاده از روغن پالم در مواد لبنی می گذرد. ماده ای که به گفته او "به دلیل کیفیتی که دارد برای سلامتی مضر است و تخلفات موجود در لبنیات به بازار آمده نشان می‌دهد که به جای چربی طبیعی از بدترین نوع چربی صنعتی استفاده کرده‌اند."

هاشمی به شرکت های متخلف هشدار داد که اسامی آنها را اعلام می کند. اما معاون وی "رییس سازمان غذا و دارو" چندی بعد اعلام اسامی را غیرشرعی دانست.

از طرفی دیناروند معاون وزیر بهداشت در پاسخ به سئوالی درباره علت رسانه‌ای نشدن اسامی شرکتهای متخلف لبنی که از روغن پالم در تولید محصولات شان استفاده کرده اند، گفت: شرکتهای معتبری وجود دارند که بیش از 100 محصول تولید می‌کنند که ممکن است در یکی از محصولات آنها تخلفی وجود داشته باشد، بنابراین اگر بخواهیم بیش از تخلف مربوطه با این شرکتها برخورد کنیم ممکن است کل تولید آن شرکت آسیب ببیند و این امر از نظر شرعی صحیح نیست.


در پی عدم اعلام اسامی شرکت های متخلف مصطفی ترک همدانی، محمود حاج عطار و فرشید رفیعی نایینی از وکلای دادگستری شکایتی را علیه رییس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و دو تن از روسای سابق سازمان استاندارد کشور تنطیم کردند. این شکایت برای رسیدگی به شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت ارجاع داده شده است.


مصطفی ترک همدانی درباره جزئیات این شکایت به "تدبیر" می گوید: "بعد از اینکه مستنداتی تهیه شد مبنی برمسجل بودن جرم معاون نظارتی بهداشتی و دو تن از روسای سازمان استاندارد کشور، شکایتی را برای رسیدگی به پرونده تنطیم کردیم."


او می افزاید: "چندی پیش وزیر بهداشت و درمان موضوع آلوده بودن شیرهای صنایع لبنی و آغشته بودن آنها را به روغن پالم رسانه ای کرد. با وجود اینکه معاون ایشان از سال 84 متناوبا در سمت معاونت غذا و دارو بوده، بعد از اظهارات آقای هاشمی به این قضیه اذعان و درباره خطرات و بیماریی های قلبی و عروقی نشات گرفته از آن اظهارنظر کرد."


این وکیل دادگستری تاکید می کند: "به نظر ما در این باره مسئول مستقیم نظارتی برغذا شخص معاون غذا و دارو بوده و روسای سابق (دولت قبل) سازمان استاندارد کشور که مد نظر ما دو نفر از این آقایان هستند."


او ادامه می دهد: "بعد از جمع آوری مستندات درباره خطرات این ماده و اینکه اصلا این روغن نباید به شیر آغشته شود، بر همین اساس شکایتی را آماده و در دادگاه کارکنان دولت به ثبت رسانیدم. در این باره گروهی از وکلا مشایعت کردند البته شهروندان دیگری هم هستند که مستقلا تصمیم دارند شکایت کنند و یا احتمالا شکایت کرده اند."


ترک همدانی درباره دخالت کارخانه ها در واردات روغن پالم و استفاده از آن در محصولات خود به "تدبیر" می گوید: "یقینا کارخانه ها در این موضوع دخیل هستند اما در این قسمت شکایتی از کارخانه ها نکرده ایم. هدف ما مقصریست که باید تا به حال نظارت خود را عملیاتی می کرد و موجب این عمل جرم آمیز شده است. ببینید عمل جرم آمیز است آقایان در وزارت بهداشت می گویند که تخلف صورت گرفته، نه این طور نیست این موضوع بیش از تخلف است. آغشته کردن این ماده به شیر مشمول ماده 35 قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام و مستند به قانون مجازات اسلامی در باب تقصیرات ماموران دولتی و همچنین مواد 1، 2، 4 و 5 قانون مواد خوراکی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی است. بنابراین این عمل مجرمانه به حساب می آید."


او درباره اسامی کارخانه های متخلف عنوان می کند: "معاون وزیر بهداشت اعلام کرده اسامی را نمی توانند اعلام کنند. در رسانه ها همیشه پیش می آید که اعلام می کنند که یک محصول با این برند غیربهداشتی است و از مردم می خواهند تا آن را خریداری نکنند. چطور است که درباره شیرهای آلوده ایشان مطرح می کند ممکن است یک کارخانه از ده محصولی که داشته در یک محصول از روغن پالم است کرده باشد، بنابراین شرعی نیست که بخواهیم نام آن کارخانه را بیان کنیم. چرا افشای متخلفان سلامت و خوراک مردم شرعی نیست؟ آقای رییس شما مسوول اجرای قانونی هستی که بر اساس شرع نوشته شده و این کارخانه باید تاوان عمل اشتباه خود را بدهد."


این وکیل دادگستری درباره دلیل شکایت نکردن از وزیر بهداشت توضیح می دهد: "وزیر بهداشت انسان خوش نامی است. شخص ایشان باعث برملا شدن این موضوع شد. مطمئن باشید که اگر ایشان تعللی در افشای این موضوع کرده بود ما حتما از ایشان هم شکایت می کردیم. البته بسیاری از وزرا خیلی مسائل را می دانند و درباره آن چیزی نمی گویند. به هر حال کار ایشان باعث اطلاع رسانی خوبی شده و موجی که بین مردم ایجاد شده و شکایتی که صورت گرفته حداقل این پیامد را دارد که تولید کننده مراقب خودش هست. مسئولان نظارتی تکلیف صد درصدی داشتند و دارند که از سلامت و بهداشت مردم مراقبت کنند."


او به سابقه 15 ساله ورود روغن پالم به کشوراشاره و درباره زمان استفاده آن در مواد لبنی به تدبیر می گوید: "یکی از مستندات ما این است که ورود این ماده به کشوربه عنوان روغن خوراکی بیش از 15 سال پیش آغاز شده است. نکته حائز اهمیت و خیلی عجیب این است که سال 91 واردات این روغن هر میزانی که بوده سال بعد از آن یعنی در سال 92 میزان واردات این روغن 950 برابر شده است. باید پرسید که روغنی که قبلا مصرف بهداشتی داشته و در تولیدات بهداشتی مانند صابون از آن استفاده می شده آیا حالا تولید محصولات بهداشتی هم 950 برابر شده است؟ یقینا این روغن جای دیگر مصرف شده است."


ترک همدانی درباره امکان دخالت دولت در واردات این ماده مطرح می کند: "نمی توان گفت که دولت در واردات این ماده دخیل بوده اما حتما وظیفه نظارتی داشته است. سازمان استاندارد که فرمول های مواد بهداشتی خوراکی را در دست دارد و تکلیف و وظیفه قانونی دارد که کنترل و نظارت دائم بر آنها داشته باشد، آیا در فرمول تولید شیر اجازه افزودن چنین ماده ای را بعد از ورود این مواد داده است؟ در پاسخ به این سوال، یا جواب مثبت می دهند یا منفی. اگر جواب مثبت باشد که مجرم هستند و اگر منفی باشد پس وظیفه نظارتی آنها چه می شود؟ چرا نظارت نکرده اند؟"


او درباره اسامی کارخانه های استفاده کننده از روغن پالم در محصولاتشان عنوان می کند: "مگر ما چند شرکت لبنی داریم که برند باشند و تولید انبوه کنند این تعداد انگشت شمار هستند. فکر نمی کنم بیشتر از 10 شرکت باشند. شما فرض کنید فقط یکی از این کارخانه ها مرتکب این کار شده باشد، چون تولید انبوه بوده مطمئنا به جامعه ضرر زده است. اگر اظهارنظر پزشکان را بخوانید اذعان می کنند که بیماری های قلبی عروقی چندین برابر شده است."


تر ک همدانی می گوید: "براساس ماده 43 قانون امور تعزیرات وزارت بهداشت تکلیف و وظیفه دارد که اسامی این متخلفان را اعلام کند. زمانی که این اسامی اعلام نمی شود و می گویند که آوردن اسم آنها غیرشرعی است یعنی تحت فشار هستند."


یکی از شکات این پرونده تاکید می کند: "ما شکایتمان قصد داریم به دستگاه نظارتی فشار آوریم تا اسامی را اعلام کند و اگر اسامی را اعلام نکند خود مرتکب عمل مجرمانه شده است. این کار یک بخش جزایی دارد و یک بخش اطلاع رسانی به جامعه؛ همین که مردم می دانند که کدام شرکت چنین جرم بزرگی را انجام داده بدترین شکست برای آن شرکت است. برای ما خیلی مهم است که چرا معاون وزیر اسامی را اعلام نکرد؟ چرا وارد موضوع شرعی با غیر شرعی بودن شده است؟ این چند سال کجا بوده و چرا به این موضوع رسیدگی نکرده است. سمت ایشان جدید نیست از دور قبل (دولت دهم) این سمت را داشته اند، چرا به این موضوع نظارت نداشته است."


ترک همدانی به تغییر قیمت ها بعد از اعلام استفاده از روغن پالم در محصولات اشاره و تاکید می کند: "اگر دقت کرده باشید بعد از اعلام این موضوع به وسیله وزیر و نظارت به شرکت های تولید کننده قیمت مواد لبنی افزایش پیدا کرده است. به نظر شما دلیل این افزایش قیمت چه چیزی می تواند باشد؟ آیا غیراز این است که مجبور هستند مواد خالص را مورد استفاده قرار دهند؟ این پرسشی است که مطمئنا افکار عمومی به آن توجه می کند."


رییس سازمان غذاودارو بیستم مرداد اعلام کرد که از همان روز تمام محصولات لبنی تولیدشده، فاقد روغن «پالم» هستند.


همچنین نيره پيروزبخت، رئيس سازمان ملی استاندارد ایران،از پلمپ پنج کارخانه متخلف تولید لبنیات که از روغن پالم استفاده می‌کردند خبر داده و از مردم خواسته است که «نگران نباشند.» اما عدم اعلام اسامی شرکت ها موضوعی است که همچنان برای افکار عمومی به صورت علامت سوال باقی مانده است.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 371659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 15 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 56
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    167 1
    يعني كار خلاف شرع كردن مشكلي نيست اما اسمشونو بگيد خلاف شرع؟شرع هم برام شما شده اسباب بازي.قربون اين كشورا عربي براي هر تخلفي هم اسم ميگن هم عذرخواهي هم جريمه ميدن اما ما اول ميگن سياسي نكنيد بعد شرعي بده و...
    • مهرداد A1 ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
      8 113
      کارگر بنده خدا چه کار کنه اگه کارخانه برشکست بشه ؟ بهتر جریمه ی نقدیه برای کارخانه داران است و نه افشای نام و برشکستگی و بی کاری و آوارگی کارگران.
    • محسن A1 ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
      79 2
      بازی با جون مردم خلاف شرع نیست بلکه بردن نام عاملان به خطر افتادن جون مردم خلاف قانون و شرعه
    • بی نام A1 ۱۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
      85 2
      مردم بمیرن که کارگر بیکار نشه؟؟ جریمه نقدی اگر فایده داشت ادامه نمیدادن به کارشون
    • بی نام A1 ۱۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
      70 4
      این همه جمعیت بیکار شده هست این یک کارخانه هم روش
    • بی نام A1 ۰۸:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۴
      0 5
      عزیزم جون فرزند اون کارگر به خطر بیفته با این وضع داغون و گرونی درمان خوبه؟؟؟
    • بی نام RO ۲۳:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
      1 0
      با این حساب قاچاقچیا،قاتلا و جاسوسام نباید دستگیر بشن،مبادا جون کودکانشون به خطر بیفته
  • بی نام IR ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    74 2
    چرا وکلا؟ چرا دادستان نه؟ ای دادستان لطفا با این بی اخلاقی خوراکی مبارزه کنید. آقایان مسوول غذای کشور افشای نام متخلفان را مشروع نمی داند شما کاری کنید
  • بی نام A1 ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    56 0
    بعد میرن قانون آزادی دسترسی به اطلاعات میگذارند خوب باید بگید و آبروشون رو ببرید پس فردا هم میرن با ی نام دیگه میان این که دیگه ترس نداره
  • بی نام US ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    69 2
    تظاهر و تشرع شده ساده ترین روش برای پاگذاشتن بر اولین حقوق مردم . سلامتی اولین حق ماست، کسی حق ندارد از ما پول بگیرد و در مقابل زمینه بیماری را در بدن ما به وجود بیاورد. این مصداق خیانت است و مطمئنا از نظر "شرعی" هم اشکال دارد. خداوند حافظ پیگیری کنندگان این پرونده باشد
  • بی نام A1 ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    47 0
    راستی شکایت این سه نفر بابت آلودگی بنزین بایگانی شد؟
  • بی نام A1 ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    50 1
    ببخشید از بین بردن سلامت مردم و بازی کردن با جان مردم مشروع است؟؟
  • بی نام A1 ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    44 0
    آها حفظ امنیت جیب کارخانه داره ها مشروعه حفظ سلامت جانی مردم مشروع نیست میشه شرع رو برای من تعریف کنید جناب آقای دیناروند؟
  • مادر حمدا... IR ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    36 3
    تلاش وتلاش وتلاش چه سود؟بیماران درمان میشوند؟خییییییییییییییییییر. پالم حذف میشود؟خییییییییییییییییییر کارخانه های متخلف وغیر متخلف اعلام میشود؟خیییییییییییییییییر پس وقت تلف نکنید
  • بی نام A1 ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    32 1
    واقعن این معاون رو خود آقای هاشمی انتخاب کرده؟ فک کنم اشتباه بزرگشون همین بود دواپسان بخاطر همچین معونانی باید وزیر رو استیضاح کنن نه بخاطر 4 تا آدم کار بلد
  • بی نام IR ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    39 0
    شما به وظیفه قانونی باید عمل کنید. یعنی چه که اعلام اسامی شرعی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما نباید بدانیم چه کسانی با سلامتی ما بازی کردند؟؟؟؟؟
  • بی نام IR ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    49 1
    اونوقت ریختن روغن موتور تو شیر شرعیه؟
  • بی نام IR ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    7 0
    آیا بازی با سلامت مردم مشروع است؟
  • بی نام IR ۰۹:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    3 0
    آیا بازی با سلامت مردم مشروع است؟
  • هموطن 2 A1 ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    22 1
    اسامی و مجازات. این خواسته قاطع ملت است....
  • بی نام A1 ۰۹:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    26 1
    ریختن پالم توی شیر چطور؟ اون مشروعه؟ البته درست ترش ریختن شیر توی پالم هست.
  • بی نام GB ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    14 1
    پس شیر غیر بهداشتی گاوداری هنوز سالم تر شیر پاستوریزه و ..... .
  • زارع IR ۰۹:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    3 1
    کاش مثل خودرو رتبه بندی دوره ای شرکتهای مواد غذایی اعلام می شد یا حد اقل مثل هتلها بر اساس درجه کیفی رتبه بندی می شدند. به عنوان مثال آیا تمامی آب معدنی های تولیدی کارخانجات مختلف از یک درجه کیفیت برخودارند؟ به نظر من درج ""شاخص سلامت""برای محصولات خوراکی از طرفی حق مردم است و از طرفی باعث ارتقای کیفیت محصولات می شود .
  • بی نام A1 ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    23 1
    مردم چه كنند
  • بی نام IR ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    40 1
    آقای معاون وزیر آیا مسموم کردن و آسیب رساندن به خیل عظیم مردم مشروع است؟ بابا شماها دیگه کی هستین؟ تا کی عوام فریبی؟
  • علی از بوشهر IR ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    32 2
    یعنی شما صدمه دیدن شرکت برات مهمتره تا جون مردم واقعا که.......
  • بی نام A1 ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    39 0
    شرعی نیست؟ یعنی بازی با چون مردم شرعیه؟
  • بی نام A1 ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    23 1
    عدم افشای نام متخلفان ظلم است به آنان که صادقانه در کار تولید فعالند و آیا حق مردم نیست که بدانند کدام محصول سالم است و کدام نه.
  • بی نام A1 ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    19 1
    مردم چکاره اند که بخوان بدونن .
  • بی نام IR ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    20 0
    حکم شرعی بازی با جان مردم یا نادیده گرفتن آن را هم لطفا اعلام بفرمایید. با تشکر
  • بی نام IR ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    25 1
    متاسفانه الان 2 ماه از اثبات تخلف برخي شركتهاي لبنياتي ميگذرد اما هنوز اقدامي جهت جمع آوري لبنيات آلوده موچود در يخچالهاي مغازه ها انجام نشده و همچنان روغن صنعتي پالم بجاي لبنيات به خورد مردم داده ميشود.
  • مصطفی A1 ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    20 1
    من ضمن خسته نباشید به این وکلای دلسوز ازانهاحمایت کرده وپیشنهاد تشکیل انجمن حامیان این وکلا در محاکمه معاون وزیر ورییس سازمان غذا راخواهانم . نباید اجازه داد در زدوبندهای سیاسی جان مردم موضوع معامله باشه.
  • من IR ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    42 1
    دادن روغن پالم به خورد مردم مشروعه؟
    • بی نام A1 ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
      23 3
      باز خدارو شکر این دولت اعتراف میکنه که تخلف داره صورت میگیره و داره تلاش میکنه جلوشو بگیره، اگر دولت قبلی بود که به طور کل تکذیب میکرد و افشا کننده ها را به سیاه نمایی متهم میکرد و کلی برچسب زد انقلاب و ... میچسبود روشون
  • بی نام A1 ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    20 2
    خدا حفظت کند بالاخره تعدادی انسان با مسپولیت پیداشدند تا از حقوق سلامت شهروندان دفاع کنند
  • با نام IR ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    34 1
    چطور؟ خوراندنِ پالم به مردم مشروعه ؟
  • بی نام A1 ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    20 1
    کاش آسیب به صدها عضو بدن آدمی هم مشروعیت نداشت تا کارخانه داران برای سود بیشتر پالم به خورد آن ها نمی دادند
  • بی نام A1 ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    31 2
    آقا کی به کیه مردم میخواستن نخرن اصلا کی گفته مردم حقوق دارن؟بیخیال شکایت نکنین معاون و شرکتا ناراحت میشن خوبیت نداره
  • بی نام A1 ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    32 1
    نام کارخانه دار متقلب را افشا کردن گناه است بلی گناه است تا با نام دیگر تقلب را ادامه دهد بیچاره مردم
  • بی نام A1 ۱۱:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    32 1
    اقدام شاكيان را تأييد مى كنيم.
  • بي نام IR ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    21 1
    رئيس سازمان غذا ودارو بايد جوابگوي تخلف و عدم افشاي نام اين شركتها در برابر مدعي العموم باشد مگر اينكه .......
  • بی نام IR ۱۲:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    21 0
    شک نکنید واردکننده واستفاده درکارخانه های آقازاده ها است وگرنه اعدامی هم تاحالا دراین مورد صورت می گرفت مرد بلعنده 650یورو ......؟؟؟؟
  • بی نام IR ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    17 0
    ما پشتیبان این وکلای گرامی هستیم.لطفا ادامه بدید تا رسیدن به نتیجه نهایی.تا زمان به نتیجه رسیدن این پرونده و اعلام اسامی شرکتهای متخلف شخصا خرید و مصرف لبنیات خود را به یک پنجم کاهش داده ام.
  • علی IR ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    19 0
    از ماست که بر ماست ... برای خودمون متاسفم
  • ناشناس A1 ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    8 1
    گران شدن فرآورده های لبنی پس از اعلام استفاده از روغن پالم در لبنیات نشون میده همه شرکت ها از روغن پالم استفاده کردن .
  • بی نام A1 ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    6 2
    حتمن ریختن پالم در ماست شرعی است
  • بی نام US ۱۳:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    7 0
    من اسامی کارخانه ها رو دیدم بیشتر کارخانه های معروف و برند از پالم استفاده کردن
  • بی نام A1 ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    8 1
    بخداخسته شدیم ازاین ماست مالی کردن جان مادرت فقط نام کار خانه رااعلام کن
  • تبریزی A1 ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    9 0
    دوستان من و شما که ارزشی نداریم کارخونه دارا متضرر نشن.
  • مانی A1 ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    6 0
    آقای معاون وزیر جنابعالی به فکر سلامتی مردم باش. شما که مجتهد نیستید که درباره شرعی یا غیر شرعی بودن اظهار نظر کنید. مراجع تقلید هم اگر ازشان استفتا شود حتما و حتما شما را متوجه اشتباهتان خواهند کرد. اعلام اسم شرکتها غیر شرعیه اما پول درآوردن از راه بازی با جان میلیونها ایرانی شرعیه؟؟؟؟؟؟؟؟
  • یک فعال صنایع غذایی A1 ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    4 0
    با تشکر از وکلای بنام و دلیر که در عرصه سلامت جامعه که پیگیر پرونده گناهکاران و مقصرین اصلی افزایش ریسک بیماری کشنده قلبی در جامعه هستند ما خواستار ادامه طرح دعوی متخلفین در نظارت و کوتاهی در انجام وظیفه و یا ..... هستیم . ..
  • هدی A1 ۰۹:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۳
    7 0
    مشروع؟؟؟ واقعا که این مردم تو این سال های اخیر همه تلاششون این بوده ک این کشور رو با هر کوتاهی ای هم ک بوده سرپا نگه دارن، حالا شما بخاطر اینکه منافع کارخونه دارا به خطر نیفته حاضرید اسامیشونو اعلام نکنید و هر ضرری هم ب جون مردم بخوره اشکال نداشته باشه؟ اگه اعلام کردن اسامیشون مشروع نیست اون سرمایه هایی ک از این راه بدست آوردن خیلی مشروعه؟ من شخصا از اعلام نکردن اسامی ناراضی هستم. اگه هم بخاد بهشون ضرری بخوره یا حتی کارخونشون پلمپ بشه حقشونه. پس عدالت چی میشه؟ حق و حقوق چی میشه؟ این همه مردم مردم میکنید تو عمل نشون بدید.
  • بی نام A1 ۱۹:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۴
    1 0
    من به شخصه حاضرم کمپینی برای حمایت از این وکلا تشکیل بدیم تا برملا شدن اسامی شرکت ها
  • بی نام A1 ۰۲:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    1 0
    تاحالا روغن مخصوص سرخ کردنی رو خوندین ترکیباتشو؟ چرا کسی به اون گیر نمیده که پر از روغن پالمه؟
  • یک فعال صنایع غذایی A1 ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۴
    0 0
    جهت استحضار وکلای محترم این پرونده این سازمان دارای یک دستورالعمل رسیدگی به شکایات و گزارشات در خصوس مواد غذایی و آشامیدنی به شماره مدرک .... که در آن در صفحه 5 آن در قسمت د چنین آمده است 5 جمع آوری محصول از سطح عرضه در حوزه نظارتی دانشگاه دریافت کننده شکایت در صورت تایید عدم انظباق بحرانی بعد از نمونه برداری آزمایش و تایید عدم انطباق آیا این عمل همان اطلاع رسانی و افشای نام شرکتها متخلف نیست ؟ پس چرا این سازمان به بهانه مسئله شرعی به منظور حمایت از منافع تجاری خلافکاران حتی دستورالعمل های خود را نیز زیر پا میگذارد و برخلاف مقررات رفتار میکند . الته این موضوع جدیدی نیست که این سازمان در مورد شرکتهای تولیدی بیگناه در جهت اهداف تجاری رقیب آن بدون هیچ مدرکی اعلام کشوری مینماید
  • یک مصرف کننده A1 ۰۶:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۵
    0 0
    یعنی جان مردم را به بازی گرفتن خلاف شرع نیست ولی اعلام نام چند شرکت خلاف شرع است ایا به نظر شما نمی توان از اینگونه افراد که جان مردم را بهمخاطره انداخته وبه نوعی ربع ووحشت بین مردم ایجاد کرده اند به گونه ای که حتی نمیدانن از کدام فرآورده لبنی استفاده کنند بعنوان مفسد فی الارض یاد کرد ؟