رییس سازمان غذا و دارو نقش فرهنگ سازی را در مصرف مواد غذایی سالم بسیار پر رنگ می داند و می گوید: نمی توان روغن پالم را کلا ممنوع کرد، چون امکان سواستفاده از روغن های خطرناکتر وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رسول دیناروند در نشست خبری به مناسبت روز پزشک ، برنامه سازمان غذا و دارو در شش ماهه دوم سال کنترل قیمت داروهای خاص و بیماریهای صعب الاعلاج ااعلام کرد و گفت: حدود 28 درصد کاهش قیمت برای 200 قلم داروی وارداتی خواهیم داشت.

وی گفت:در حوزه غذا در چند هفته گذشته اتفاقاتی افتاد که برخی رسانه ها غیررسمی و مجازی سواستفاده کردند که مردم را نگران مي کند؛ نباید تمام تولیدات را زیر سوال برد ما نظارت و کنترل داریم اما باید درست فرهنگ سازی و اطلاع رسانی کرد.

رییس سازمان غذا و دارو درباره نظارت و بازرسی بر مواد غذایی گفت: ما برای کنترل نیاز به تجهیزات مدرن و بازرسی دقیق داریم تا امکان تقلب نباشد مثلا در گزارش کمیته ملی متوجه شدیم یک ابميوه بدون رعایت شرایط کنسانتره تولید میشود اما گواهی استاندارد را دارد بنابراین باید تجهیزات را به روز کرد.به عنوان مثال برای وارد نشدن برنج آلوده امسال سیاستهای واردات 20 درصد سختگیرانه تر شده چون سرانه مصرف بالاست و نباید برنج آلوده وارد شود.

وی همچنین گفت: هنوز هم مشکل تحریم وجود دارد مثلا در پاریس نمایشگاه دارو بود که به بهانه تحریم اجازه شرکت به شرکت های داروسازی را به ما ندادند.

وی همچنین در ادمه صحبتهایش درباره روغن پالم گفت: من به مردم اطمینان می دهم الان  شیر و ماست، روغن پالم ندارد. روغن پالم چون اسید چرب اشباع وجود دارد، خطرناک است.

دیناروند همچنین گفت: سال قبل 700 هزار تن واردات پالم بود امسال به 400 هزار تن می رسد تا سرانه مصرف مانند دنیا به 30 درصد برسد، پالم در تمام فرآورده های غذایی صنعتی مثل چيبس، روغن سرخ کردنی و شیرینی و شکلات وجود دارد اما اگر ممنوع کنیم به سمت روغن ترانس میروند که خطرناکتر است.

رییس سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: در دنیا ممنوعیت مصرف پالم نداریم اما محدودیت داريم. باید فرهنگ سازی کرد که مصرف روغن پالم را مردم کم کنند چون امکان ممنوعیت مصرف روغن پالم وجو ندارد. در مواد خوراکي هم  اگر مردم اطمینان دارند از لبنیات سنتی استفاده کنند البته این محصولات کنترل نمی شود اما کنترل محیطی از نظر بهداشتی می شود.

4646

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 371678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • احمدی A1 ۰۹:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    39 0
    روغن پالم را کدام اقازاده یا کله گنده وارد کرده که شما نمی توانید ممنوع کنید ومردم محکوم به مصرف انند
    • بی نام A1 ۲۱:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
      10 3
      انتهای مطلب : اگر ممنوع کنیم به سمت روغن ترانس میروند که خطرناکتر است.
  • بی نام IR ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    9 0
    ما اطمینان کردیم ... شیر و ماستش عالیه مزه شیر و ماست میده شما هم امتحان کنی فرق شیر طبیعی با شیر خشک متوجه میشی....
  • بی نام IR ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    2 0
    خوب نابغه اون رو که خودتون ممنوع کردید. به سوپری بگی شیر ریخته انگار ازش مواد مخدر خواستی.
  • کی هان IR ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    5 0
    ما که نفهمیدیم چی شد ...اخرش هست یا نیست؟؟؟
  • بی نام A1 ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    7 1
    حداقل از لبنیات حذف کنید، چون اگر شیر و لبنیات سالم نخوریم که نمی شه.
  • مردم IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    28 2
    خسته نباشی ....
  • بدون نام ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    0 2
    آفرين
  • بی نام A1 ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    19 0
    یعنی مملکت اینقدر بی صاحابه که پالم رو ممنوع کنین بیان بدترشو بریزن تو لبنایت؟ آفرین واقعا خسته نباشی
  • مجید IR ۱۱:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    21 0
    عذر بدتر از گناه به این میگن.نمیشه روغن پالم را ممنوع کرد چون ممکن است از روغن های خطرناک تر استفاده کنن؟ پس شما چه کاره هستید که اونا این کارو کنن.سریع اسم متخلفین روغن پالم رو بگید تا مردم بشناسنشون.
  • بي نام IR ۱۲:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    18 0
    احسنت به رئيس سازمان غذا ودارو كه عملا اين سازمان را ناتوان از نظارت اعلام ميدارد.
  • بی نام IR ۱۲:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    14 0
    انتخاب کنید سرطان یا تب مالت؟
  • یک فعال صنایع غذایی A1 ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
    17 1
    شما با ین سازمان عریض و طویل و آزمایشگاه بقول خودتان مرجع نمیتوانید بقول چناب وزیر بد ترین نوع روغن مصرفی را به منظور سلامت جامعه ممنوع کنید پس در انجام وظایف قانونی خود کوتاهی میکنید که این از نظر ملت ایران گناهی نا بخشودنی است و باید در دادگاه کارکنان دولت محاکمه شوید.شما که برخلاف دستورالعمل رسیدگی به شکایات و گزارشات خودتان حاضر نیستید نام متخلفین را به منظور حفظ منافع تجاریشان افشا کنید و سلامت مردم را که براحتی با نگاهی به آمار رو به رشد بیماریهای قلبی محرز مشود را فدای منافع تجاری سودجویان متخلفی که برخلاف پروانه ساخت خود و با فقدان نظارت این ماده مضر را وارد محصول خود کرده اند میکنید