عضو کمیته منتخب جبهه متحد اصولگرایان گفت: وجود دو گروه اصولگرایی باعث ایجاد کشمکش در صحنه انتخابات کشور نخواهد شد.

به گزارش خبرآنلاين، غلامعلی حداد عادل در همایش اصولگرایان استان فارس تاکید کرد: اختلافات سلیقه ای میان ما و برخی از دوستان وجود داشت که این اختلاف سلیقه باعث شد افراد ترجیح دهند با نام جبهه پایداری وارد انتخابات شوند. تلاش می کنیم که کاندیداهای مشترک در میان این دو گروه معرفی شود که در این راستا اکثر استانها به صورت 100 درصد لیست مشترک ارائه کردند. در تهران نیز سعی خواهیم کرد که لیست مشترک ارائه کنیم و یا اینکه تعداد مشترکات میان دو گروه بیشتر باشد.
حداد عادل با اشاره به اینکه جبهه متحد اصولگرایان و جبهه پایداری اختلاف مبنایی ندارند، گفت: هیچگونه اختلاف مبنایی در میان ما وجود ندارد و امیدواریم این مشکلات برطرف شود که با توجه به این دیدگاه از آیت الله مهدوی کنی نیز برای گفتگو دعوت شده است. اختلاف در میان این دو گروه چشمگیر نیست و حتی برخی از افراد مثل دکتر لنکرانی نیز وجود دارند که هم جبهه پایداری و هم جبهه متحد اصولگرایان خواهان حضور وی در گروه خودهستند.
گزيده سخنان وي را به نقل از مهر بخوانيد:
·         همچنان به سکوت برخی از افراد در مقابل فتنه انتقاد داریم. اولویت اول ، ایجاد وحدت حداکثری و همبستگی در میان اصولگرایان است و نباید فراموش کرد که آیت الله مهدوی کنی و آیت الله یزدی نقش بالایی در انقلاب دارند و مورد اعتماد رهبری هستند. در خصوص افرادی که در مقابل فتنه سکوت کردند درجه بندی قائل هستیم ولی تاکید ما بر وحدت حد اکثری است و بنا نداریم نهمین دوره انتخابت مجلس شورای اسلامی را به محل کشمکش اسم ها بدل کنیم.
·         باید این انتخابات بر اساس اخلاق اسلامی اداره شود و دولت نیز باید در خصوص برگزاری انتخاباتی سالم تلاش کند.
·          مردم باید سعی کنند نمایندگانی را وارد مجلس کنند که دیندار، متدین، پاک و با دیانت باشد که البته مشخص کردن این افراد کار مشکلی نیست. اصولگرایی بدین معنی است که افرادی خدمت گذار و پاک به مردم معرفی شود.
·         آیت الله هاشمی رفسنجانی تاکنون موضع رسمی خود را اعلام نکرده. در خصوص رفسنجانی نظر ما نظر رهبری است و اگر هم اختلاف نظری داریم ما نیز همانند رهبری در واقع حرمت پیشکسوتان را حفظ می کنیم. راه ما راه امام (ره) و راه رهبری است و از طرفی ایشان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند.
·          سران فتنه که می دانید در حصر خانگی هستند و وابستگانشان هم به طور یقین در مقابل بصیرت مردم چاره ای جز سکوت ندارند و به طور یقین بصیرت مردم بسیاری از مشکلات را برطرف خواهد کرد.
·         دولت وجود جریان انحرافی را انکار می کند که البته آنها را هم به بصیرت مردم واگذار می کنیم. اگر مقام معظم رهبری نامی از شخص و یا گروهی نمی برند دلیل بر نبود آن نیست بلکه نظر این است که باید به هر چیز متناسب با وزن آن برخورد شود و نباید در این راستا افراط شود.
·          سکوت 10 روزه دولت در خصوص وضعیت اقتصادی کشور جای تعجب دارد اما به هر حال توانستند با توجه به تشکیل گروه کارشناسی وضعیت را ثابت کنند.
·         در خصوص نحوه برخورد مجلس با دولت تاکنون سعی کرده ام در این راستا صحبتی نکنم ولی باید توجه داشت که اگر رئیس مجلس در مقابل برخی از رفتارها مدارا می کند به دلیل توجه به مصلحت نظام و کشور است.
/2929
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 196920

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    75 2
    تا الان که نگه نداشتید. حالا موقع انتخابات که شده آقای هاشمی عزیز شد؟