هفتمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با اعلام تیم‌های برگزیده پس از سه روز به کار خود پایان داد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی این مسابقات، در لیگ ربات خانگی؛ تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام نخست را به دست آورد.

در لیگ ربات انسان نمای نوجوان تیم به ربات از دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان اصفهان رتبه های اول را از آن خود کرد.

در لیگ انسان نمای کودک تیم AUT MAN از دانشگاه صنعتی امیر کبیر مقام اول ، تیم soroboاز دانشگاه آزاد اسلامی صوفیان مقام دوم و تیم به ربات از دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان اصفهان مقام سوم را از آن خود کردند.

در بخش بهترین تیم فنی انسان نمای کودک و هم چنین بخش بهترین تیم فنی تیم انسان نمای نوجوان تیم به ربات از دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان مقام نخست را کسب کرد.

در لیگ شبیه ساز عامل امداد؛ تیم ZJU- BASEاز دانشگاه چجیانگ چین مقام اول، تیمAUT-SOS از دانشگاه صنعتی امیرکبیر مقام دوم و تیم ESKILAS از دبیرستان علامه حلی مقام سوم را به دست آوردند.

در لیگ ربات امدادگر مجازی تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و تیم YILDIZاز دانشگاه صنعتی امیرکبیر به ترتیب در جایگاه اول تا دوم قرار گرفتند.

در بخش بهترین ارائه تیمی شبیه ساز عامل امداد نیز تیم FC PORTUGALاز دانشگاه PORTO پرتغال مقام اول را از آن خود کرد.

در لیگ نمایش ربات دانش آموزی ابتدایی ؛ تیم IROBOTاز بخش آزاد رتبه اول و تیم AI رتبه دوم این دوره از رقابت ها را به دست آوردند.

در لیگ ربات امدادگر دانش آموزی پیشرفته الف؛ تیم کاسپین از دبیرستان شهید اژه ای 2 اصفهان ، رتبه نخست ، تیم صدرا ربات از شرکت نوآوران خلاق صدرا رتبه دوم و تیم کاوش از مجتمع آموزشی قلم رتبه سوم را کسب کردند.

این گزارش می افزاید، در لیگ ربات امدادگر دانش آموزی ب؛ تیم R2T از مرکز پژوهش رازی مشهد، تیم حلی پایدار از دبیرستان علامه حلی تهران و تیم POLARIS از دبیرستان امام صادق (ع) اصفهان به ترتیب رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

در لیگ ربات فوتبال دانش آموزی الف وزن آزاد؛ تیم FTAT ازدبیرستان فرزانگان تهران مقام نخست، تیم A2Zاز دبیرستان فرزانگان شماره دو تهران و تیم NICE AND SLOWاز دبیرستان علامه حلی 3 مقام دوم و سوم را از آن خود کردند.

در لیگ ربات فوتبال دانش آموزی (سبک وزن)؛ FAST & SMART از پژوهش سرای دانش آموزی حج امرالله خبازی از فریدون کنار مقام اول، تیم HELLI4LW از دبیرستان علامه حلی شماره 4 تهران مقام دوم و تیم FTBLW از دبیرستان فرزانگان تهران مقام سوم این لیگ را از آن خود کردند.

در لیگ فوتبال دانش آموزی ب- وزن آزاد مقام نخست به تیم نقش جهان از دبیرستان شهید اژه ای اصفهان ، مقام دوم به تیم MASTER AND COMMANDER از دبیرستان علامه حلی شماره 3 تهران و مقام سوم به تیم IMAM JAVAD ET از دبیرستان امام جواد(ع) رسید.

در لیگ امداد دانش آموزی فضای مشترک تیم انرژی اتمی از دبیرستان انرژی اتمی تهران به مقام نخست دست یافت.

در لیگ امدادگر ابتدایی – الف تیم سینا 2 از مجتمع آموزشی ابوعلی سینا مقام اول و تیم FDMX از دبیرستان شهید دانش بخش، مقام دوم را به دست آورند.

هم چنین در لیگ نمایش ربات های دانش آموزی ابتدایی تیم IROBOT از بخش آزاد اول و تیم AI از آموزشگاه هوش مصنوعی دوم شدند.

جایزه ویژه کمیته فنی در نمایش ربات های دانش آموزی – ابتدایی به تیم برمودا از پژوهش سرای امام صادق (ع) بم تعلق گرفت.

در لیگ نمایش ربات های دانش آموزی پیشرفته تیم INSPECTION PIPE از دبیرستان علامه حلی شماره 3 تهران ، برنده اول و تیم فرزانگان 2 از دبیرستان فرزانگان شماره 2 دوم و تیم خرد از دبیرستان منظومه خرد مقام سوم را به دست آوردند.

در لیگ اصلی ربات پرنده، تیم MRL از دانشگاه آزاد قزوین به مقام نخست، تیم پارک علم و فن آوری سمنان از دانشگاه سمنان مقام دوم و تیم FSR از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات فارس به مقام سوم دست یافتند. در بخش بهترین تیم فنی ربات پرنده تیم نصر از بخش آزاد عنوان قهرمانی را به دست آورد.

در لیگ فوتبال سه بعدی نیز تیم های UT- AUSTIN- VILLA از دانشگاه تگزاس آستین امریکا و تیم ROBO- CANES از دانشگاه میامی امریکا و دانشگاه CIT3D از موسسه تکنولوژی چوانگ چو چین به ترتیب رتبه های اول تا سوم را به دست آوردند.

براساس این گزارش در بخش بهترین ارائه تیمی شبیه ساز فوتبال سه بعدی تیم TEMPUX3D از دانشگاه فردوسی مشهد به مقام قهرمانی دست یافت.

در لیگ فوتبال دو بعدی تیم مارلیک از دانشگاه گیلان اول ، تیم ریتون از دانشگاه شهید رجایی دوم و تیم هفاسیتون از دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب مقام سوم را به خود اختصاص دادند.

در لیگ ربات امدادگر واقعی نیز تیم MRL مقام اول ، تیم YRA از دانشگاه آزاد اسلامی یزد دوم و تیم های FKR2 از دانشگاه آزاد اسلامی فیروزکوه و تیم آریانا از دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز به صورت مشترک مقام سوم را به دست آورند.

در بخش بهترین ربات در جابه جایی اجسام تیمRESCUE از دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند مقام برتر را به دست آورد.

در بخش بهترین قابلیت عملکرد هوشمند تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام نخست را کسب کرد.

در بهترین قابلیت گذر از موانع صعب العبور تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام نخست و تیم YAR از دانشگاه آزاد اسلامی یزد مقام دوم را از آن خود کرد.

این رقابت ها در لیگ فوتبالیست سایز کوچک با قهرمانی تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مقام دومی تیم AUT PARSIAN از دانشگاه امیرکبیر و عنوان سومی IMMORTALSاز دانشگاه علم وصنعت ایران به پایان رسید.

در بخش رقابت فنی ربات فوتبالیست سایز کوچک AUT PARSIAN دانشگاه صنعتی امیر کبیر مقام اول را کسب کرد.

در لیگ ربات مین یاب دستی نیز تیم YRA از دانشگاه آزاد یزد اول ، تیمARAM از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی دوم و تیم های سفیر سما اراک 2 از آموزشکده فنی و حرفه ای سما اراک و تیم البرز از هوا صنعت ایرانیان به مقام سوم دست یافتند.

در بخش رقابت فنی مین یاب تیم هایART از دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر و البرز امیرکبیر از دانشگاه صنعتی امیر کبیر به طور مشترک به مقام سوم دست یافتند.

در لیگ ربات زیر دریایی سنگین وزن تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام قهرمانی را کسب کرد.

در لیگ ربات زیر دریایی سبک وزن تیم کاسپین از B&Mمقام قهرمانی و تیم سونامی از پژوهش سرای خواجه نصیر طوسی مقام دوم را به دست آورد.

بهترین تیم فنی طراحی ربات زیر دریایی MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام قهرمانی را از آن خود کرد.

در لیگ ربات استاندارد فوتبالیست MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام نخست ، تیم AUT-NAO TEAM از دانشگاه صنعتی امیر کبیر مقام دوم و BERLIN UNITED- NAOTH از دانشگاه هامبولت برلین آلمان مقام سوم را کسب کردند.

در لیگ ربات فوتبالیست استاندارد نوآوری در تحقیق BERLIN UNITED- NAOTH از دانشگاه هامبولت برلین آلمان مقام اول و تیم MRL از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین مقام دوم و تیم DUTCH NAO_TEAM از دانشگاه آمستردام هلند مقام سوم را به دست آوردند.

در بخش نمایش دانشجویی تیم شهاب دانش از دانشگاه شهاب دانش قم مقام اول ، تیم ویستا فن آوران امیر کبیر از مرکز رشد دانشگاه امیر کبیر مقام دوم و تیم MSAاز دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس مقام سوم را کسب کردند.

در لیگ ربات مین یاب خودکار نیز تیمMFT از مجتمع فنی تهران مقام اول، تیم WISE از دانشگاه جامع علمی و کاربردی واحد آذربایجان شرقی مقام دوم و تیم فربد از دانشگاه آزاد اسلامی شیرگاه مقام سوم را به دست آورد.

عکس‌ها: محمدحسین دستجردی، هانی باباوند، سروش ایران نژاد و حامد ستاریان.

2121

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام TR ۰۲:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    3 0
    دو دورو دودو - MRL
  • علیرضا IR ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    4 0
    در سال های اخیر من با دقت روش انعکاس اخبار روبوکاپ و مسابقات دانشگاهی از طریق صدا و سیما رو بررسی می کنم. در کل موفقیت دانشگاه آزاد رو بسیار کمرنگ منعکس می کنن!! تصورش رو بکنین اگه دانشگاههای دولتی مقامهای بالا رو کسب کرده بودن الان چه غوغایی بود!!
  • بدون نام IR ۲۰:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
    0 0
    بابا ربطی به سراسری و آزاد نداره ! مگه یه کنکور استعداد را در تخصص مربوطه نشان می دهد. اوج گیری افراد در زمان های مختلف است . گاهی در کنکور و گاهی در دانشگاه ها در هر جا!!!!