مواد غذایی
-
فواید شگفت انگیز این روغن برای سلامت بدن
روغن بادام یک روغن خوراکی است که از مغز بادام به دست می آید و به عنوان روغن جایگزین و سالم در پخت پز استفاده میشود. این روغن سرشار از چربیهای تک غیراشباع، ویتامین E و آنتی اکسیدانها است و به طور کلی برای سلامتی مفید است.
-
سرنخهایی که نشاندهنده بیماری قلبی هستند
بیماری قلبی یکی از بیماریهای شایع جوامع مختلف است. بی تحرکی، مصرف غذاهای چرب، استرس، دیابت و... خطر بروز بیماری قلبی را افزایش میدهد.
-
یکی از بزرگترین عوامل ایجاد یبوست، رژیم غذایی ناسالم است
اگر یبوست دارید، این روشها را امتحان کنید/ ۱۰ ترفند ساده برای رفع یبوست
یکی از بزرگترین عوامل ایجاد یبوست، رژیم غذایی ناسالم است. در مقابل، خوردن غذاهای پر فیبر، مانند میوهها و سبزیجات خام و غلات کامل، به منظم نگه داشتن حرکات روده کمک میکند. نوشیدن مایعات کافی نیز ضروری است. فیبر آب را در روده نگه میدارد و دفع را آسانتر میکند.
-
مضرات خوردن دسر بعد از شام
بهداشت نیوز نوشت: افراط در خوردن شیرینی و دسر بعد از شام بسیار رایج است، اما آیا تا به حال فکر کرده اید که وقتی دسر خود را بعد از شام میل می کنید چه اتفاقی برای بدن شما می افتد؟ در حالی که لذت بردن از دسر در حد اعتدال می تواند لذت بخش باشد، ضروری است که از اثرات بالقوه آن بر سلامت خود آگاه بشوید.
-
پروتئین را از این منابع غذایی دریافت کنید/ معرفی ۷ ماده غذایی پر پروتئین و کمکالری
آگاهی از محتوای وعدههای غذایی روزانه برای رسیدن به اهداف سلامتی و تناسب اندام بسیار مهم است. غذاهایی مانند: گوشت بدون چربی، سبزیجات، میانوعدههای سالم و ...، طیف وسیعی از مواد مغذی را در اختیار بدن قرار میدهند که سرشار از پروتئین هستند و در عین حال، کالری کمتری را دارند.
-
۱۲ ماده غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن
ایسنا نوشت: مواد غذایی که حاوی انواع ویتامینها، مواد معدنی، آمینو اسیدها، اسیدهای چرب و ترکیبات گیاهی هستند در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی، آنفلوآنزا و سایر بیماریها نقش دارند.
-
نمک رنگی و سنگ نمک بخوریم یا نخوریم؟
فارس نوشت: در حالی که برخی شرکتها نمکهای رنگی را در بازار مواد غذایی عرضه میکنند، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت احمد اسماعیل زاده هشدار داد در مورد مصرف نمک رنگی یا سنگ نمک، فریب تبلیغات سودجویانه را نخورید.
-
این نوشیدنی خوشرنگ خستگیهایتان را برطرف میکند
بهداشتنیوز نوشت: یکی از مهمترین خواص آب هویج بستنی این است که برای کسانی که طعم آب هویج را دوست ندارند به راحتی می توانند آن را بخورند و از فواید بن نظیر آب هویج بهره ببرند.
-
دکتر محمد هاشمی:
ببینید | آیا خوراکی کپک زده را باید کاملا دور بریزیم؟
فیلمدکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه اغلب کپکهایی که روی مواد غذایی مشاهده میکنیم خطر چندانی ندارند، اما دسته ای از کپک ها سم "مایکوتوکسین" از خودشان ترشح می کند که علایم مسمومیت و آلرژی را بهمراه می آورند ، میافزاید: یکی از مایکوتوکسین های خطرناک "آفلونوکسین"است که باید بشدت از مصرف آن پرهیز کرد. آجیل ها ، پسته و حبوبات باید در محیط خنک و خشک نگهداری شوند چون در صورت کپک زدن آلوده به آفلاتوکسبن می شوند. خوراکیهای نرم مثل غذای پخته شده، لبنیات، نان و سبزیجات پس از کپک زدن باید کاملا دور ریخته شود. اما در مورد خوراکیهای جامد مثل گوشتهای فرآوری شده می توان فقط بخش کپک زده را جدا و دور انداخت و از مابقی استفاده کرد. منبع: خبرآنلاین
-
مدیرکل میراثفرهنگی لرستان
ثبت ۱۶ مدل خوراک از لرستان در فهرست آثار ملی کشور
لرستانمدیرکل میراثفرهنگی لرستان در نخستین جشنواره ملی خوراک، عرضه سوغات و صنایعدستی گفت: این جشنواره با هدف توانمندسازی جوامع محلی، برگزار می شود.
-
کاهش چربی شکم:
برای داشتن شکم صاف، دور این ۶ ماده غذایی را خط بکشید
کاهش چربی شکم به طریق سالم و پایدار، در کنار ورزش، به صبر و رعایت یک رژیم غذایی سالم و مغذی نیاز دارد. وقتی صحبت از رژیم غذایی سالم میشود، به طور خاص، پرهیز یا محدود کردن انواع خاصی از غذاها میتواند به کاهش چربی شکم و دستیابی به اهداف کاهش وزن کمک کند.
-
سبزیجاتی که چربی شکم را آب میکنند:
با خوردن این سبزیجات، از شر چربی شکمی خلاص شوید/ ۵ ماده غذایی گیاهی برای داشتن یک شکم صاف
همه سبزیجات دارای مواد مغذی و مفیدی هستند، اما در این بین برخی از آنها در کاهش چربی شکمی بهتر از سایرین عمل میکنند. بهطور مثال، اسفناج با دارا بودن فیبر و ویتامین K، در کاهش وزن بدن و جلوگیری از تجمع چربی در ناحیه شکم نقش دارد.
-
کمبود ویتامین B۶ باعث این هفت بیماری میشود
ایسنا نوشت: شاید هنوز ندانید که ویتامین B۶ نقش مهمی در تنظیم خلق و خو، اشتها، خوابیدن و حافظه شما دارد. این ویتامین برای مقابله با عفونتها، تبدیل مواد غذایی به انرژی و کمک به انتقال اکسیژن به تمام نقاط بدن ضروری است.
-
سرشیر بخوریم یا نخوریم؟
فارس نوشت: کارشناس تغذیه درباره سرشیر و چگونگی مصرف آن، توضیح داد.
-
این خوردنیها خوشاخلاقتان میکند
ایسنا نوشت: شواهدی وجود دارد که نشان میدهد خوراکیها میتوانند به بهبود خلق و خو کمک کنند؛ البته خوراکیهای سالم.
-
اگر قصد کاهش وزن دارید:
این نوشیدنیها را نخورید؛ چاق میشوید
وقتی صحبت از کاهش وزن به میان میآید، همه در مورد اینکه چه غذاهایی را باید در رژیم غذایی خود حذف یا اضافه کنید صحبت میکنند، اما آنچه مینوشید نیز میتواند به اندازه آنچه برای کاهش وزن میخورید تأثیرگذار باشد.
-
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه خبر داد؛
صدور پنج هزار و ۴٨٩ اخطار به واحدهای عرضه مواد غذایی در کرمانشاه
کرمانشاهرئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: پنج هزار و ۴٨٩ اخطار به واحدهای فروش و عرضه مواد غذایی در شهرستان کرمانشاه طی ٩ ماهه ابتدایی امسال داده شد.
-
معرفی ۵ ماده غذایی طبیعی برای شادابی پوست
با خوردن این مواد غذایی جوان بمانید
پیری فرآیندی طبیعی و اجتنابناپذیر است، اما میتوانید با انتخاب مواد غذایی مناسب در طول جوانی، دوران میانسالی و پیری را سالمتر سپری کنید و ظاهر جوانتری داشته باشید. تحقیقات نشان میدهد که تغذیه نقش مهمی در سلامت قلب، مغز و پیشگیری از خطر ابتلا به بیماریهای مرتبط با افزایش سن با افزایش سن دارد. همچنین برخی غذاها سرشار از آنتی اکسیدانها، چربیهای سالم و سایر مواد مغذی هستند که میتوانند از چین و چروک، افتادگی و التهاب جلوگیری کنند.
-
خبرساز شدن قیمت این سالاد در رستورانی در خیابان فرشته تهران/ عکس
سرگرمیقیمت یک سالاد ساده در رستورانی در خیابان فرشته تهران خبرساز شد.
-
خواص شگفتانگیز این گیاه برای سلامتی
بهداشتنیوز نوشت: شوید که در طب سنتی به نام «شبت» شناخته میشود، طبیعتی گرم و خشک دارد و مدر، افزایش دهنده ترشح شیر و باز کننده انسدادها است. روغن آن را نیز برای رفع خستگی و درد مفاصل مفید میدانند.
-
۵ ماده غذایی مفید برای مغز
بهداشتنیوز نوشت: بر اساس مطالعات، افراد مسنی که رژیم غذایی باکیفیتی شامل سبزیجات، میوه، غلات کامل، آجیل و ماهی دارند، حجم بافت مغزشان بیشتر است.
-
دکتر فرزاد اشرافی:
ببینید | مبتلایان به میگرن چه غذاهایی بخورند؟
فیلمدکتر فرزاد اشرافی، متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه غذاهایی که مواد نگهدارنده دارند مثل کنسروها و کمپوت ها باعث تشدید علایم میگرن می شود، میگوید: پنیرهایی که حالت کپک زده دارند مثل بلوچیز باعث تشدید حملات سردرد میشود. نوشابه های الکلی، حملات میگرنی را تشدید میکند. همچنین نوشابه های رژیمی بعضی میوه و سبزیجات مثل گوجه فرنگی، پرتقال ترش ، سیر و پیاز خام باعث تشدید حملات میگرنی میشود. بعضی غذاها مثل فست فودها نیز حملات میگرنی را تشدید می کند./ خبرآنلاین
-
اجازه ندهید مغزتان کوچک شود!/ ۵ ماده غذایی مفید برای حفظ سلامت و حجم مغز
مغز یکی از مهمترین اعضای بدن است و باید از آن مراقبت کرد تا بتواند بسیاری از عملکردهای بدن را به نحو احسن انجام دهد. خوب غذا خوردن برای سلامت عمومی مهم است و میتواند به طور ویژه هم بر سلامت مغز ما اثر بگذارد. بر اساس مطالعات، افراد مسنی که رژیم غذایی باکیفیتی شامل سبزیجات، میوه، غلات کامل، آجیل و ماهی دارند، حجم بافت مغزشان بیشتر است.
-
برای کاهش سریع چربی بدن چه بخورید
بهداشتنیوز نوشت: برای کاهش سریع چربی خون چه بخوریم؟ مطالعات بسیاری نشان دادهاند که یکی از عوامل اصلی در ابتلا به بیماریهایی مانند بیماریهای قلبی و دیابت نوع دو، تجمع چربیهای ناسالم در بدن است.
-
با مصرف این مواد غذایی سلامتیتان را تضمین کنید
ایسنا نوشت: معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: افزایش مصرف لبنیات، استفاده از نمک یددار و کنترل مصرف نمک برای حفظ سلامت شهروندان ضروری است.
-
۵ ماده غذایی مفید برای سلامت پوست
ایسنا نوشت: قرار گرفتن در معرض نور خورشید، میزان آنتیاکسیدان موجود در خون شما را کاهش خواهد داد؛ به همین دلیل بهتر است تا سطح آنتی اکسیدان خون را همیشه بالا نگه دارید چراکه این ماده میتواند به سلامت پوست کمک کرده و از آن در برابر نور خورشید و سایر خطرات محافظت کند.
-
چطور سمزدایی کنیم؟
بدن خود را با این شش ماده غذایی پاکسازی کنید
اصطلاح «سم» به آلایندهها، مواد شیمیایی مصنوعی، فلزات سنگین و غذاهای فرآوریشده اشاره دارد که میتوانند بر سلامتی تأثیر منفی بگذارند. «سمزدایی» نیز به معنای پیروی از یک رژیم غذایی برای حذف سموم از بدن است. هرچند بدن به طور طبیعی از طریق کبد و کلیه میتواند این مواد مضر را از بین ببرد، اما در این میان غذاهایی وجود دارند که فرایند سمزدایی را تسریع کرده و به پاکسازی کلی بدن کمک میکنند.
-
این نوع بادامها را هرگز نخرید
ایسنا نوشت:بادام یکی از تنقلات مفید و بسیار مورد علاقه ما ایرانیهاست که هم آن را به تنهایی و هم در کاسه آجیل همراه با سایر مغزها مصرف میکنیم. بادام و در کل مغزهای موجود در آجیلها میتوانند به بهبود سلامت کلی و تقویت مهارتهای شناختی کمک کنند. اما آیا از خلوص و کیفیت بادامی که روزانه میخورید مطمئن هستید؟
-
نکتههای مهم درباره کنسرو ماهی/ کنسرو باز شده را تا چند روز میتوان مصرف کرد؟
فارس نوشت:عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره نحوه نگهداری کنسروها از جمله کنسرو ماهی، گفت: پس از باز شدن کنسرو باید تمام محتویات آن مصرف شود یا محتویات آن به یک ظرف ترجیحا شیشهای و دربسته منتقل و در یخچال نگهداری شود.
-
مصرف روزانه این خوراکی به کاهش فشار خون کمک میکند
مهر به نقل از مدیکال نیوز نوشت: گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است که از دیوارههای رگ خونی محافظت میکند، و همچنین پتاسیم که به مدیریت اثرات سدیم و به کنترل سطح مایعات در بدن کمک میکند.