فیلم آلمانی «طبیب» با بازی بن کینگزلی در نقش ابوعلی سینا حکیم و طبیب سرشناس ایرانی آخرین مراحل فیلمبرداری را پشت سر می‌گذارد.

به گزارش خبرآنلاین، این فیلم انگلیسی‌زبان را فیلیپ اشتولتسل کارگردان متولد مونیخ با بودجه‌ای در حدود 35 میلیون دلار برای شرکت آلمانی اوفا کارگردانی کرده که سابقه خوبی در تولید درام‌های تاریخی دارد.
 
 فیلمنامه را یان برگر بر اساس رمان «طبیب» اثر نوا گوردون نویسنده آمریکایی نوشته که سال 1986 منتشر شد و بیش از 21 میلیون نسخه از آن در دنیا به فروش رسید.
 
اکنون به نظر می رسد این فیلم می تواند با توجه به حضور یک طبیب مسلمان که با دانش خود اروپایی‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد ، پاسخی به فیلم توهین‌آمیز «معصومیت مسلمانان» باشد.  

داستان «طبیب» در قرن یازدهم می‌گذرد که نقطه عطف شکوفایی دانش در دنیای اسلام بود
و درباره راب کول یک بچه یتیم و فقیر انگلیسی است که تصمیم می‌گیرد برای تحصیل طب به ایران سفر کند. تام پین بازیگر بریتانیایی نقش راب کول را بازی می‌کند.
 
او روبروی بن کینگزلی بازیگر بریتانیایی ظاهر می‌شود که در فیلم «طبیب» نقش ابوعلی سینا حکیم و طبیب سرشناس ایرانی را بازی می‌کند.


بن کینگزلی در نقش ابن سینا در صحنه‌ای از فیلم «طبیب»

استلان اسکارسگارد بازیگر سوئدی، اولیویه مارتینز بازیگر فرانسوی و اما ریگبی بازیگر انگلیسی دیگر بازیگران این فیلم هستند.

کینگزلی درباره داستان فیلم می گوید :«باید به خاطر داشته باشیم دوره‌ای که در غرب عصر جهالت نام گرفته مصادف با دوره طلایی هنر و دانش اسلامی بوده و آن‌ها در پزشکی، نجوم، فیزیک و شیمی سرآمد همگان بودند. من با یک زن ایرانی که در این فیلم نقش کوتاهی دارد صحبت می‌کردم. او به من گفت ایرانیان ابن سینا را دوست دارند. ابن سینا یکی از قهرمانان ملی ایران است و همه به او احترام می گذارند. او حتی به من گفت مادرش قرار است از تهران برای من کتابی درباره ابن سینا بفرستد.»
 
هاگن بوگدانسکی فیلمبردار فیلم برنده اسکار «زندگی دیگران»، مدیر فیلمبرداری «طبیب» است و شرکت پیکسوموندو که در زمینه تولید جلوه‌های تصویری شهرت زیاد دارد، جلوه‌های ویژه فیلم را می‌سازد. این فیلم در آلمان و مراکش فیلمبرداری شده است.
 
فیلیپ اشتولتسل کارگردان فیلم تحسین‌شده «North Face» است که سال 2010 ساخته شد. او با موزیک ویدیوهای خود بخصوص برای «رامشتین»، «گاربج» و مدونا به شهرت رسید.
 
بن کینگزلی سال 1983 برای فیلم «گاندی» برنده اسکار شد و برای فیلم‌های «باگزی»، «جانور جذاب» و «خانه‌ای از شن و مه» نیز نامزد اسکار بوده است. او در «خانه‌ای از شن و مه» نقش یک سرهنگ ایرانی را بازی کرد.
 
 هالیوود ریپورتر  / 31 اکتبر / ترجمه: امیر نوری‌زاده 
 
58281
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 255095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۴:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۰
    3 1
    اتفاقا این فیلم مسلمین را دوباره هدف قرار داده، ماجرا، ماجرای کودکی انگلیسی و مسیحی است که برای کسب دانش پزشکی راهی شرق میشود. اما مسلمین و ایران را نژاد پرست نشان داده و می گوید در ایران به مسیحی اجازه تحصیل داده نمی شود لذا این جوان خود را به عنوان یهودی جا زده و به تحصیل می پردازد.
  • بدون نام US ۱۸:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۰
    2 0
    البته آخر رمان نویسنده می خواهد بگوید که طبیب انگلیسی بر استاد ایرانی خود تفوق یافته بطوری که در غیاب استاد بیماران را کالبد شکافی می کند (کاری که مسلمانان آن را انجام نمی دادند) و اگر اشتباه نکنم لوزالمعده یا یکی دیگر از اعضا را می بیند که ابن سینا آن را کشف نکرده بود.
  • شیما.ن IR ۲۲:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۰
    3 3
    اینجاست که به ایرانی بودنم افتخار میکنم
  • irani IR ۱۷:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۱
    0 0
    باعث تاسفه که اونا باید ازقهرمانان ما فیلم بسازند بجای اینکه این همه پول خرج این فوتبال کنند بهتر بود بجاش به سینمای ملی و تاریخی بها می دادن
  • بدون نام IR ۲۱:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۲
    0 1
    بابا توروخدا دیگه دست از سر بوعلی سینا بردارید...طفلکی شده بازیچه دست غربیا