فارس نوشت:

محققان استرالیایی براساس جدیدترین تحقیقات خود دریافتند که مصرف شکلات تیره احتمال ابتلا به حملات قلبی را کاهش می دهد.
محققان دانشگاه ملبورن استرلیا دریافتند: مصرف روزانه و منظم شکلات تیره "dark chocolate" خطر ابتلا به بیماریهای قلبی نظیر حملات و سکته های قلبی را بوی‍ژه در افراد مبتلا به سندرم متابولیک کاهش می دهد.

سندروم متابولیک به معنای وجود گروهی از عوامل خطر‌ساز برای بروز بیماری ‌های قلبی- عروقی و دیابت شامل فشار خون بالا، سطوح افزایش یافته انسولین در خون، چربی انباشته اضافی در اطراف شکم و سطوح افزایش یافته چربی خون در یک شخص است.

محققان گفتند که 60 درصد از حجم شکلات تیره را کاکائو تشکیل می دهد که بسیار سرشار از گروهی از فلاوئونیدها هستند و نقش محافظت کننده آنها از قلب اما در کوتاه مدت فقط شناخته شده است.

لذا محققان تصمیم گرفتند تحقیقاتی را درباره تاثیر شکلات در دراز مدت روی 2013 فرد که به شدت در معرض بیماریهای قلبی قرار داشتند، انجام دهند.

نتایج این تحقیقات نشان داد: شکلات تیره موفق شد میانگین ابتلا به حملات و سکته های قلبی را کاهش داده ومیانگین مرگ و میر را کم کند زیرا حاوی مقادیر زیادی فلاونوئید است که خاصیت آنتی اکسیدانی آن شناخته شده می باشد و همچنین قادر به کاهش سطح کلسترول خون و فشار خون بالا است.
 

301301

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 218281

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =