مرز ریمدان سیستان و بلوچستان، رونق دهنده مسیرهای داخلی تجاری ایران

مدیرعامل منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار گفت: مرز ریمدان در محدوده دشتیاری رونق دهنده مسیرهای داخلی تجاری ایران است و می‌توان با ادامه دادن مسیر سی‌پک (کریدور اقتصادی چین- پاکستان) تا روسیه و اروپا و آسیای میانه متصل شد.

به گزارش خبرآنلاین از چابهار :  عبدالرحیم کردی مدیرعامل منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار با بیان این مطلب گفت: ریمدان نه تنها ایران را به پاکستان ارتباط داده و اقتصاد این کشور را در اختیار ما قرار می‌دهد بلکه در واقع معبری است که چابهار را به مگاپروژه رابطه اقتصادی چین و پاکستان وارد می‌کند.

عبدالرحیم کردی افزود: ریمدان می‌تواند کریدور اقتصادی چین و پاکستان را از طریق چابهار به آسیای میانه، روسیه و در نهایت شمال و غرب اروپا متصل کند.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار با اشاره به اینکه چین و پاکستان در حال پیشبرد کریدور اقتصادی هستند که این طرح غرب چین و ایالت کاشغر را به بندر گوادر پاکستان وصل می‌کند، خاطرنشان کرد: ریمدان دروازه ورود به بخش قائل توجهی از اقتصاد آسیا خواهد شد.

کردی تصریح کرد: ریمدان نه تنها معبری مهم و پل میان دو نقطه ترانزیتی خاص یعنی چابهار و گوادر است که مرز استراتژیک ایران و پاکستان به شمار می‌رود مرزی که می‌تواند حجم بالایی از تبادلات بین دو کشور را محقق کند.

او با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب توسعه سواحل مکران و، تصویب طرح توسعه محدوده منطقه آزاد چابهار از ۱۴ هزار به ۸۲ هزار هکتار بیان کرد: در طرح جدید محدوده منطقه آزاد از مجموع ۸۲ هزار هکتار بیش از ۶ هزار هکتار از اراضی مرز ریمدان به منطقه آزادچابهار منفصل شده تا بتوان با این اقدام منطقه آزادچابهار را از مزایای مرز خاکی بهره‌مند کرد.

او اظهارداشت: در مطالعات تدوین طرح توسعه محدوده منطقه آزاد چابهار، بازار پاکستان از مهمترین محورهای مورد توجه بود

مرز ریمدان دشتیاری در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان، با چابهار ۱۲۰ کیلومتر و تا گوادر پاکستان حدود ۷۰ کیلومتر فاصله دارد، این نقطه بهترین مسیر و راه دسترسی ایران به ۳۷ درصد جمعیت جهان در پاکستان، چین و هند است.

48

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1499913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =