دلیل ترس تلویزیون از ستاره‌ها و هنرمندان موفق

نظرات کاربران خبرآنلاین در پاسخ به چرایی ناتوانی تلویزیون در به خدمت گرفتن ستاره‌هایی که روزگاری آثاری درخشان در این رسانه تولید می‌کردند، متعدد و متفاوت است. تفکرات کهنه مدیران، بی‌اعتنایی به سلیقه مردم و بی‌میلی مخاطبان به این رسانه، از جمله دلیل‌هایی است که کاربران خبرآنلاین برای دور شدن هنرمندان موفق از صدا و سیما برشمرده‌اند.

مهسا بهادری: چند وقتی است شبکه نمایش خانگی، میزبان برنامه‌سازانی شده است که از تلویزیون کوچ کرده‌اند؛ هنرمندانی مانند هومن سیدی، پیمان قاسم‌خانی و به تازگی رضا عطاران. این‌که چرا این نویسندگان، کارگردانان و برنامه‌سازان، دیگر جایی در صدا و سیما ندارند، پرسشی اساسی است که یک پاسخ ندارد.

برخی از هنرمندان موفق تلویزیون، مانند اصغر فرهادی، به دلیل پُرکاری و حضور درخشان در سینما، طبیعی است دیگر نام‌شان در تیتراژ سریال‌ها دیده نشود. کسی چون رضا عطاران، خودش تصمیم گرفته دیگر با تلویزیون کار نکند و افرادی چون پیمان قاسمخانی، مورد غضب سازمان صدا و سیما قرار گرفته‌اند. دلیل دوری این هنرآفرینان از تلویزیون هرچه باشد، نتیجه‌اش دست خالی شدن این رسانه است که در کیفیت تولیداتش تاثیر منفی گذاشته.

به همین دلیل،  خبرآنلاین در یک نظرخواهی، از مخاطبان خود خواست تا بگویند به نظرشان، چرا تلویزیون در به خدمت گرفتن ستاره‌هایی که روزگاری آثاری درخشان در این رسانه تولید می‌کردند، ناتوان است؟ در ادامه، پاسخ کاربران خبرآنلاین به این پرسش را بخوانید.

تفکرات کهنه و بی‌اعتنایی به سلیقه مردم

در نظرخواهی خبرآنلاین از کاربران، چند دلیل عمده، در توضیح کاهش حضور بازیگران و کارگردانان سرشناس در تلویزیون ارائه شده است. یکی از کاربران بی‌نام دراین‌باره نوشت: «دلیلش روشن است، یک عده مسئول‌نما، بر مخالفت با سلایق و علایق مردم پافشاری می‌کنند و بسیاری از هنرمندان محبوب تلویزیون و سینما را مجبور به گوشه‌نشینی یا ترک وطن کرده‌اند، نتیجه هم شده وضعیت تاسف‌آوری که امروز شاهدش هستیم...»

یکی دیگر از مخاطبان نظر داد: «در حال حاضر صدا و سیما با فراری دادن چهره‌ها به یک رسانه با یک سری تولیدات برای بخش خاصی از جامعه تبدیل شده است و گویا به همین موضوع هم راضی است.»

کاربری دیگر به کنایه نوشت: «نه این‌که ستاره‌های دیگرش مثل عادل فردوسی‌پور را خیلی با عزت و احترام نگه داشت، که حالا بخواهد باقی افراد را برگرداند...»

یکی از دنبال‌کنندگان هم درباره عملکرد صدا و سیما در این عرصه نوشت: «صداوسیما در اختیار افراطی‌هایی است که تفکر کهنه دارند و از علم روز به‌دور هستند، هزاران میلیارد پول مردم خرج گروه خاصی می‌شود و از متخصصان استفاده نمی‌کنند تا رانت بازی و زد وبند انجام دهند.»

تلویزیون از ستاره‌ها می‌ترسد

در این میان هم عده‌ای معتقدند که چون دستمزد ستاره‌ها بالا است، تلویزیون از پرداختش ناتوان است به همین دلیل چون از لحاظ مالی نمی‌تواند آن‌ها را تامین کند، هنرمندان نیز، ترجیح می‌دهند در این رسانه ایفای نقش نکنند.

کاربری در این راستا نظر داد: «امثال این به اصطلاح هنرمندان که نام بردید، حتی اگر تلویزیون به لحاظ عقیده‌ای هم با آن‌ها مشکلی نداشته باشد، حالا به قدری معروف هستند که واقعا تلویزیون از پس دستمزدشان برنمی‌آید..»

یکی دیگر از مخاطبان به ترس صدا و سیما از افراد مشهور اشاره کرد و نوشت: «سوالی که جوابش معلوم است؛ تلویزیون خودش ستاره‌ها را دور می‌کند. چون از شهرت زیاد آن‌ها می‌ترسد و می‌داند که از ستاره، نمی‌توان یک بله قربان‌گو ساخت.»

کاربر دیگری اما معتقد بود که صدا و سیما به دنبال اهداف خودش است و درباره این موضوع نوشت: «صداوسیما فقط به فکر تبلیغ و درآمد خودش است، نه احترام به مخاطب.»

مخاطبی به نام سارا هم با وارد کردن ایراد به رفتار هنرمندان نوشت: «این ستاره‌های فعلی، وقتی ناشناخته بودن با نردبان تلویزیون به شهرت رسیدن و حالا نمک‌دان شکستند.»

کاربری با نام سها هم عملکرد بازیگران را زیر سوال برد و نوشت: «آن موقع که کسی آنها را نمی‌شناخت، تلویزیون ناز و مامانی بود، حالا که دیگر همه این افراد را می‌شناسند، تلویزیون اَخ و پیف شده است.»

مگر کسی تلویزیون نگاه می‌کند؟

بخشی از کاربران نیز دلیل جدایی هنرمندان سر شناس از صدا و سیما و ترجیح آن‌ها به فعالیت در پلتفرم‌های دیگر را بی‌مخاطب شدن صدا و سیما و نداشتن بیننده دانستند. کاربری با نام بیتا در این‌باره نوشت: «مگر کسی هم صدا و سیما... را نگاه می‌کند؟»

سامی هم درباره بی‌کیفیت شدن برنامه‌های صدا و سیما نظر داد: «میدان، میدان بی‌هنرها است همین می‌شود که تلویزیون بیننده ندارد.»

نیما هم درباره ناتوانی تلویزیون در جذب مخاطب نوشت: «خیلی وقت است که تلویزیون در همه چیز ناتوان است.»

۵۷۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1493338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۸
    11 15
    یعنی عاشق اونایی ام که میگن مگه کسی تلویزیون می بینه؟؟یعنی واضح تر از این نمیشه آدم خودشو بزنه به کوچه علی چپ.کلی هم با خودشون حال می کنن و توهم روشنفکری هم می زنن با این سوال!!
    • کشور تناقض ها IR ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
      0 1
      به جرات میگم حتی یک مورد بازیگر وجود نداره که از صدا وسیما اوج نگرفته باشه!
    • IR ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
      0 1
      این شبه روشنفکرها...تلوزیون رو میخورن...چون اگه نباشه میخوان در مورد چی اظهار فضل کنن...
    • چندسال قبل IR ۱۳:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
      0 1
      مگه هنوزم افرادی هستن بگن کی تلویزیون نگا میکنه!!!
    • عبدالکریم IR ۱۵:۱۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
      1 0
      جل الخالق.....! مگه هنوز کسی تلویزیون می بینه؟!!!
  • IR ۲۳:۴۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۸
    17 9
    محتوای تمام سریالها ، جر، بحث و گریه هست پایان بندی درستی ندارند سریال طنز کم میسازند و اگر بسازند (به بهانه واهی مثلا معلوم شدن حجم گوش زیر مقنعه و روسری ، نه خود گوش) سانسور می شود بازیگران و مجری های مورد علاقه مردم رو حذف میکنند برنامه های مورد علاقه مردم رو حذف میکنند کلا صدا و سیما، ملی نیست، بلکه میلی هست و زیر نظر یک تفکر خاص می چرخد از صدا و سیمای که ساز ایرانی رو سانسور میکنه توقع پیشرفت نباید داشت فیلمهای پخش و دوبله میکنند که اولا جذابیتی ندارد ، دوما اینقدر سانسور میکنند که موضوع و روال فیلم بی معنا میشه کلا صدا و سیما به مردم و مخاطبین توجه نداره، اخبار به ظاهر ملی هم طبق هدف گذاری خاصی پخش میشه شما اخبار رو ببینی هیچ خبر مثبتی نمیبینی، هیچ خبری نیست که خبر از رفاه مردم بده، هیچ وعده مثبتی در اخبارش دیده نمیشه، بصورت کلی اخبار ایران این هست، تمام دنیا بد هستند و فقط ما خوبیم
    • علی رضا از تهران IR ۰۱:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
      1 0
      عالی پاسخ دادی،سپاسگزارم
    • IR ۰۱:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
      0 1
      واقعا براتون متاسفم که پیشرفت را در نشان دادن ساز می دونید.
  • IR ۰۶:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
    0 0
    تقصیر هر دو است ستارگان باید به این تفکر برسند همیشه هدف پول نیست پول یک وسیله برای خلاقیت بیشتر است نه زندگی لاکچری و بی ارزش ... به سینمای جهان نگاه کنید بزرگترین و ماندگارترین ستاره های بزرگ جهان متواضع ترین آنهایند نه آنکه وقتی به شهرت افسانه ای رسیدند غرق غرور و خودباختگی دنیا و پول و پول و پول شوند ... از سوی دیگر بی اعتنایی تلویزیون به هنرمندان خلاق یک اشتباه بزرگ است که ستارگان خلاقی که به حق در قلب مردم جای دارند و حرفی برای گفتن ؛ یا از تلویزیون مجبور به قهر میشوند و یا در غربت افسرده و گوشه گیر و محکوم به مرگ هنری و روحی و جسمی ... و اینجاست که ما بسیاری از سرمایه های هنری ادبی صنعتی و علمی خود را با لجاجت هردو از دست می‌دهیم ... تقاضای دستمزدهای بالا هرگز منطقی نیست و با روح یک ستاره خلاق مردمی فاصله دارد ....در ضمن اساسا فیلمنامه نویسی ما هم مشکل دارد و از خلاقیت - محتوا و یک زبان دلنشین تهی است زیرا اساسا اجازه ورود نویسندگان خلاق به عرصه فیلمنامه نویسی داده نمیشود و استعدادها به هرز میرود و این یک فاجعه هنری است
  • سید IR ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
    0 2
    آره دیگه کسی تلویزون نگاه نمیکنه همه به آسمون نگاه میکنن , , اومدن صدا وسیما اسم پیدا کردن اصطلاحا مشهور شدن رفتن فیلمهای چرت و پرت و کمدییییییییییییییییییییییییی سخیف میسازن چون جاش توی تلویزیون نیست شما هم نگران نباشید روشن فکرهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برید کنار دست آدمهای خودتون حال کنید.