بهبود ۶۸ درصد بیماران کرونایی در بیمارستان امام رضا(ع) تبریز

رئیس مرکز درمانی امام رضا(ع) تبریز از بستری شدن ۱۰۰۰ بیمار کرونایی از ابتدای اسفندماه گذشته در این مجموعه خبر داد و گفت: تاکنون ۶۸۰ نفر از بیماران مبتلا به کرونا با گذراندن طول دوره درمان مرخص شده اند.

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، دکتر مسعود فقیه دینوری در نشست خبری با خبرنگاران از مراجعه حدود چهار هزار نفر طی یکماه گذشته به بیمارستان امام رضا(ع) خبر داد و گفت: روزانه به طور متوسط ۱۲۰ نفر برای انجام معاینات و بررسی علایم مشکوک به کرونا به اورژانس مراجعه می کنند.
وی با بیان اینکه بیمارستان امام رضا(ع) به عنوان مرجع درمان بیماری کرونا در شمالغرب به شمار می آید یادآور شد: این مجموعه به همت کادر درمانی متخصص و ایثارگر و نیز به روز رسانی امکانات و تجهیزات خود، یکی از بهترین مراکز شناخته شده در کشور به شمار می آید. 
دکتر دینوری با اشاره به اینکه ۶۰ درصد بیماران بدحال آذربایجان شرقی در بیمارستان امام رضا(ع) تبریز بستری بودند تصریح کرد: تاکنون فقط ۹۵ نفر از بیماران بدحال فوت شده اند که میانگین سنی آنان ۶۸ سال بوه است.
این متخصص داخلی و فوق تخصص گوارش در ادامه سخنان خود، با بیان اینکه آذربایجان شرقی به همت تلاش هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی، یکی از استان های موفق در بستری و درمان بیماران کرونایی به شمار می آید اظهار داشت: دلیل اینکه مراکز درمانی شهرهای مختلف استان با بحران مواجه نیستند و سیل مراجعان در تبریز متمرکز نشده است، سرمایه گذاری هایی است که طی شش سال گذشته برای توسعه زیرساخت های درمانی صورت گرفته است.
به گفته وی، فقط ۲۰ درصد کل بیماران کرونایی آذربایجان شرقی در بیمارستان امام رضا(ع) بستری هستند و هر کدام از شهرهای استان، بیماران خود را در مراکز درمانی همان شهر بستری کرده اند.
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) تبریز در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و بر اساس پروتکل های سازمان بهداشت جهانی، در این مرکز نیز راه های درمانی مختلف بر روی بیماران در حال مطالعه و بررسی است گفت: با توسعه تجهیزات مورد نیاز، آزمایشگاه این مرکز به کلاس دو ارتقا یافته و از ماه آینده نیز آزمایشگاه کلاس ۳ با هدف تحقیقات تحقیقات بیولوژیک راه اندازی خواهد شد.
دکتر دینوری یادآور شد: بحران کرونا باعث شد برخی پروتکل های ما تغییر یافته و خود را برای تهدیدات بیولوژیک نیز مجهز نمائیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، هرگونه ادعای کشف و ساخت دارو یا درمان کرونا توسط افراد مختلف را "اظهار نظر افراد متخصص یا متبحر" خواند و گفت: اظهاراتی مانند تاثیر درمان پلاسما یا برخی داروهای خاص، از نظر علمی دارای کمترین میزان اعتبار بوده و فعلا نمی توان آن را یک دستاورد اثبات شده علمی دانست.
دکتر دینوری ادامه داد: کرونا یک بیماری نوظهور است و مراحل مورد نیاز برای مطالعه، شناسایی و درمان آن زمانبر خواهد بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه از ابتدای آغاز بحران کرونا تاکنون ۲۶ نفر از کادر درمانی بیمارستان امام رضا(ع) هم مبتلا شده اند ادامه داد: همچنانکه در دوران جنگ نیز رزمندگان مجروح پس از بهبودی به خط مقدم باز می گشتند، کادر درمانی بهبود یافته ما نیز علی رغم توصیه های ما برای انتقال به بخش های دیگر، با انگیزه ای دوچندان به بخش بیماران کرونایی باز می گردند.
رئیس مرکز درمانی امام رضا(ع) تبریز در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه علی رغم تحریم های ظالمانه امریکا به دلیل تلاش های مسئولان با کمبود اقلام حفاظت فردی مواجه نشده ایم تاکید کرد: با اینحال از آن دسته افرادی گله مندیم که در این وضعیت بحرانی، ضمن احتکار اقلام مورد نیاز مدافعان سلامت، ماسک دو هزار تومانی را به قیمت سی هزارتومان به ما فروختند!

48

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1373555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =