انسان‌های عصر حجر تخم ماهی کپور را در آبگوشت مخصوص ریخته و می‌خوردند.

به گزارش خبرآنلاین، آنالیز پروتئین و بقایای کاسه سرامیکی کشف‌شده در سایت Friesack 4 در منطقه باستانی Brandenburg نزدیک برلین نشان می‌دهد غذای مردم این منطقه در 6 هزار سال پیش آبگوشت ماهی بوده است که در آن تخم ماهی کپور (چیزی مثل خاویار به‌عنوان غذای لاکچری) دیده می‌شود. {لینک}

«آنا شِوچنکو» از موسسه زیست‌شناسی مولکولی مکس پلانک در درسدن آلمان با رادیوکربن متوجه شد که کاسه مذکور متعلق به 4300 سال پیش از میلاد مسیح است.

تحقیق مذکور در مجله PLOS One منتشرشده که رویکردهای غذایی مردم آن روزگار را نشان می‌دهد.

در سایت باستانی Friesack 4 بیش از 150 هزار آیتم کشف‌شده است که امور غذایی می‌تواند به ما کمک کند تا بفهمیم مردمان باستان چگونه پخت‌وپز می‌کردند.

این محقق می‌گوید در حالی که مردم عصر میان سنگی، گوشت یک تکه را روی آتش می‌گرفتند، مردم ساکن این منطقه از آلمان آبگوشت ماهی لاکچری می خوردند!

5656

منبع: خبرآنلاین