سوءتغذیه
-
این ذائقه غذایی ایرانیها کار دستشان میدهد
فارس نوشت: معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از مصرف ۲ برابری نمک توسط ایرانی ها نسبت به استاندارد جهانی خبر داد و گفت:سکتههای قلبی و مغزی، نارساییهای کلیه و پوکی استخوان از جمله بیمارییهایی که در اثر مصرف نمک عارض میشود.
-
سوءتغذیه باعث افزایش شدت بیماری کرونا میشود
ایسنا نوشت: مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه در افرادی که سیستم ایمنی بدن به دلیل تغذیه نامناسب تضعیف میشود، مقاومت بدن در برابر ویروس کرونا کمتر بوده و حتی ممکن است شدت و حدت بیماری و دوره بهبودی و نقاهت نیز افزایش یابد، گفت: نکته مهم چه برای واکسیناسیون و چه برای پیشگیری از ابتلا به کرونا داشتن الگوی غذایی مناسب است؛ یعنی الگویی که در آن مصرف قند و نمک و چربی در آن کم است.
-
دلیل مهم برگشت خوردن محصولات کشاورزی کشور از زبان یک کارشناس
عدم ثبات قیمتها سبب شده برخی کشاورزان برای اینکه محصولات خود را سریعتر وارد بازار کنند، این اقدام نهایت سبب آلوده شدن محصول میشود.
-
این ۵ عدد برای سلامت قلب مهم هستند
ایسنا نوشت: اگر میخواهید از قلب خود در برابر ابتلا به بیماریهای قلبی محافظت کنید، باید ۵ عدد مهم را که برای حفظ سلامت این عضو بدن ضروری هستند، به یاد داشته باشید.
-
توضیحات مهم یک کارشناس درباره تاثیر آفتکشها و سموم بر محصولات کشاورزی برگشتخورده
گاهی کشاورزان آگاهی لازم را ندارند و آموزش ندیدهاند که از آفتکشها و سموم چگونه استفاده کنند.
-
تنفر از بدن مانع از کاهش وزن میشود
ایسنا نوشت: این ترفند حیاتی کاهش وزن ربطی به رژیم غذایی و ورزش ندارد؛ نتایج تحقیقات نشان میدهد که یاد گرفتن اینکه بدن را با هر شکلی که هست دوست داشته باشید میتواند تلاشهای کاهش وزن را سه برابر کند.
-
بعد از مسمومیت غذایی چه بخوریم؟
باشگاه خبرنگاران نوشت: مصرف برخی از مواد غذایی آلوده منجر به مسمومیت غذایی میشود که با اسهال و استفراغ شدید و دل درد همراه است.
-
کشف ۱ میلیارد تومانی مکملهای بدنسازی قاچاق
فارس نوشت: رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت از کشف ۱ میلیارد تومانی مکملهای داروهای بدنسازی قاچاق از یک واحد مسکونی خبر داد.
-
آیا روغنهای حیوانی برای سلامتی ضرر دارند؟
تسنیم نوشت: اگر روغنهای حیوانی آنگونه که تا به امروز تبلیغ شده، برای سلامتی مضر هستند پس چرا امروز و با جایگزین شدن روغنهای مایع (ترکیب کانولا، سویا، ذرت، آفتابگردان، پالم) شاهد افزایش چشمگیر بیماریهای قلبی و عروقی هستیم و این آمار هر روز در حال افزایش است؟!
-
گیاهخواران چگونه ویتامین B۱۲ بدنشان را تامین کنند؟
ایسنا نوشت: از آنجا که بدن انسان ویتامین B۱۲ تولید نمی کند، کارشناسان سلامت بر تامین این ویتامین از طریق رعایت رژیم غذایی سالم تاکید دارند.
-
مصرف زیاد این مکمل بیماریهای قلبی را افزایش میدهد
ایرنا نوشت: دریافت کلسیم بیشتر از طریق خوراکیها مشکلی ایجاد نمیکند اما مطالعات نشان میدهد که دریافت خیلی زیاد کلسیم از طریق مکملها میتواند زمینه بروز ناراحتیهای قلبی عروقی را افزایش دهد.
-
ویتامینهای گروه B چه فوایدی دارند؟
تغذیه مناسب با سلامتی کامل و همچنین با پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریها مرتبط است. دریافت مقادیر توصیه شده از ویتامینها در طول روز بخش مهمی از یک برنامهی تغذیهی سالم است.
-
افزایش سوءتغذیه در کودکان زیر ۵ سال
ایسنا نوشت: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اشاره به نیازمندی کودکان به شیر و لزوم تامین ویتامینها و کلسیمهای مورد نیاز از طریق مصرف آن، گفت: این موضوع امسال هم در دست پیگیری ما قرار دارد و از سازمان برنامه و بودجه خواستیم که اعتبارات لازم برای برنامه شیرمدرسه تامین شود که در صورت بازگشایی مدارس این برنامه اجرایی شود.
-
چه زمانی برای خوردن صبحانه مناسب است؟
باشگاه خبرنگاران نوشت: یک مطالعه جدید نشان داده است که زمان خوردن صبحانه میتواند بر طول عمر تاثیر بگذارد.
-
افراد دارای مشکلات معده بخوانند
فارس نوشت: فوق تخصص گوارش و کبد درباره تغذیه مناسب برای درمان زخم معده توضیحاتی ارایه داد.
-
مبتلایان به «سنگ کلیه» چی بخورند؟
فارس نوشت: فوق تخصص کلیه گفت:در افراد مبتلا به سنگ کلیه باید مصرف گوشت قرمز و پروتئینهای حیوانی محدود باشند و از همه چیز مهم تر اینکه مصرف مایعات باید به حدی باشد که شخص بتواند روزی دو الی سه لیتر ادرار داشته باشد.
-
از خواص فوقالعاده کشمش سیاه برای سلامتی چه میدانید؟
ایسنا نوشت: کشمش سیاه، یک خوردنی سالم و مفید به خصوص برای فصل زمستان است زیرا نه تنها به کاهش وزن کمک می کند بلکه برای کنترل سطح کلسترول و فشارخون نیز موثر است.
-
مصرف فست فودها باید هر چند وقت یک بار باشد؟
باشگاه خبرنگاران نوشت: یک متخصص تغذیه درباره میزان مصرف فست فودها توضیحاتی را ارائه کرد.
-
کرونا مصرف فست فود را کاهش داد
ایسنا نوشت: بررسیهای یک مطالعه بر روی بیش از ۲۱ هزار خانوار ایرانی نشان داده که مصرف فست فود در دوران قرنطینه در خانوارهای ایرانی به شدت کاهش یافته است. اگرچه ممکن است که این اتفاق را خوشایند بدانیم؛ اما اینکه چه غذاهایی جایگزین فستفودها در خانوارهای ایرانی شدند و همچنین پیامدهای کلی سلامتی آن، نیازمند مطالعات بیشتری است.
-
اینفوگرافیک | مردم کدام کشورها دچار سوءتغذیه هستند؟
عکسمحدودیت منابع طبیعی و اقتصادی، از میزان رشد جمعیت کشورها جلوگیری میکند و کودکان بیشتر از دیگر اقشار جامعه از این مسئله رنج میبرند. در این اینفوگرافیک با مردم کشورهایی که کمترین میزان غذای دریافتی در روز را دارند، آشنا خواهیم شد. منبع: آژیرخبر
-
تاثیر شام دیروقت بر افزایش چاقی
ایسنا نوشت: کارشناسی ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: کل کالری دریافتی و مصرفی افراد در روز تعیبن میکند که چقدر وزن کم خواهند کرد.
-
تغذیه با شیر مادر از سرطان در کودکان پیشگیری میکند
از زمان همهگیری ویروس کرونا تا امروز، سازمان جهانی بهداشت (WHO) با تشویق سازمانها، ارگانها و مسئولان حوزه سلامت کشورهای مختلف تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا ضمن ایجاد ایمنی و سلامت مادران در این پاندمی شرایط را برای شیردهی آنان به نوزادان خود فراهم کند.
-
باید و نبایدهای تغذیهای هنگام زدن واکسن
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تغذیه را عامل مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دانست و تاکید کرد: افراد هنگام مراجعه برای تزریق واکسن نباید ناشتا باشند.
-
تغذیه در دوره نقاهت کرونا؛ پس از بهبودی چه بخوریم؟
ایسنا نوشت: رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه برای تزریق واکسن کرونا نیاز به رژیم خاص غذایی نیست، متذکر شد: لازم است با مصرف مواد غذایی که به سلامت و افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن در زمان واکسیناسیون کمک میکند آشنا شویم تا بتوانیم علائم و عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون را به حداقل رسانده و سیستم ایمنی خود را تقویت کنیم.
-
تاکید معاون وزیر بهداشت بر تقویت رژیم غذایی مبتلایان به کرونا
معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه ای به معاونین بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی کشور، درخصوص اجرایی سازی طرح ساماندهی سبدهای غذایی حمایتی خانوارهای نیازمند و بیماران مبتلا به کرونا در هر استان، تاکید کرد.
-
وزارت بهداشت: گرسنگی و حذف سحری سیستم ایمنی بدن را ضعیف و خطر کرونا را زیاد میکند
از آنجایی که رعایت اصول صحیح تغذیه ای تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها به خصوص بیماری کووید 19 دارد، تغذیه صحیح، نگرانی از تضعیف سیستم ایمنی و ابتلا به کووید در روزه داری را کاهش می دهد.
-
اصول تغذیه صحیح در ماه رمضان همزمان با شیوع کرونا
ایسنا نوشت: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا رعایت اصول صحیح تغذیه در این ماه مبارک می تواند تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها بخصوص بیماری کووید 19 داشته باشد.
-
موادغذایی ضد کرونا را بشناسید
فارس نوشت: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:کم آبی بدن ریسک ابتلا به کرونا را افزایش میدهد؛بنابراین روزی ۶ تا ۸ لیوان آب بنوشید؛ همچنین سیر، زنجبیل و پیاز را هر روز استفاده کنید؛ چراکه تقویت کننده سیستم ایمنی بدن هستند.
-
مراقب افزایش وزن در نوروز باشید
مهر نوشت: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به افزایش وزن در ایام نوروز و احتمال ابتلا به کرونا در افراد چاق هشدار داد.
-
پیشگیری از کرونا با رعایت دستورات تغذیهای
ایسنا نوشت: تغذیه مناسب از جمله راههای مهم حفظ سلامتی است و از این طریق میتوان بسیاری از بیماریهای عفونی را مهار و مانع ازبروز آن و سبب برگرداندن قوای جسمی در اثر بیماری شد.