۰ نفر
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۵:۴۵
نقش اول این فستیوال ها،غذاست!

جشن برداشت محصول به هزاران سال پیش بازمی گردد تا به امروز که فستیوال غذا در بسیاری از شهرهای دنیا برگزار می شود.

به گزارش توریسم آنلاین، در فستیوالهای غذایی امروزه جدیدترین محصولات ارایه می شود و غذاهای سنتی و مدرن توسط بازدیدکنندگان مزه می شوند.

شهرت فستیوالهای غذایی برخی از شهرها تا جایی رسیده که گردشگران به قصد مزه کردن غذایی خاص،چمدان بسته و به سوی مقصد مورد نظر راهی می شوند.

در ادامه فهرست ما جالب ترین فستیوالهای غذا را در خود دارد:

فستیوال شکلات در "کیتو"-اکوادور- هرسال اواسط ماه جون برگزار می شود و بیش از 15 هزار بازدیدکننده دارد.

جشنواره غذاهای عجیب هرساله اواسط ماه مارس در "هوکیتیا"-نیوزیلند- با سِرو عجیب ترین و چندش آورترین غذاها برگزار می شود.

جشنواره سالیانه "پوره طلایی" یا نوع خاصی از حلیم است که در اسکاتلند برگزار می شود.

در جشنواره پیاز که در "برن"-سوییس- به راه می افتد در حدود 50 تن پیاز حلقه ،سرخ و به فروش می رسد.

جشنواره "آب تره" یا "ترتیزک آبی" -همپشایر،انگلستان-جشنی برای این گیاه است که در آشپزی سنتی انگلستان بسیار محبوب بوده است.

فستیوال "غذای آبی" در بلودی بی-توباگو- 18 سال است که برگزار می شود.در این فستیوال انواع غذاهایی که با گیاه "تارو"-گوش فیل- تهیه می شود به نمایش گذاشته می شود.

"آردش" در فرانسه بزرگترین تولیدکننده شاه بلوط است و هر سال فستیوالی با همین عنوان در آن برگزار می شود.

جشنواره ملی "گیلاس" دیگر فستیوال غذایی این فهرست است که در میشیگان-آمریکا- برگزار می شود.

هرسال به مدت یک هفته در ماه سپتامبر در ناپل-ایتالیا- بیش از نیم میلیون نفر در جشنواره پیتزای این شهر شرکت می کنند.

جشنواره گیاه خوارها به مدت 9 روز در "پوکت"-تایلند- برگزار می شود.
17282

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 538174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =