فرانسه سرزمینی است که برای داشتن زبان رمانتیک جهان، شهرهای زیبا و سواحل دیدنی شهرت دارد و همیشه در گردشگری جایگاه ویژه ای داشته است.

به گزارش توریسم آنلاین، فرانسوی ها برای خوردن غذا به تازگی،طعم و طبیعی بودن محصولات بسیار اهمیت می دهند.

شیوه آشپزی فرانسوی که خود بر آشپزی دیگر ملل تاثیر فراوانی گذاشته شباهت فراوانی با سبک ایتالیایی دارد.

در سال 2010،دانش غذایی فرانسه ،توسط یونسکو به فهرست میراث فرهنگی و معنوی یونسکو اضافه شد.
17282

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۷:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
    0 3
    بی شباهت غذایی شمالی خودمون نیست
  • بی نام IR ۰۷:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
    1 0
    من امروز ظهر میخام املت بزنم بفرمایین
  • mohammad A1 ۰۷:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
    3 0
    سلام در مورد غذای آخری جگر چرب غاز یه توضیح در مورد چگونگی تولیدش بنویسید تا مردم بدونن که اون غاز بیچاره چه مصیبت هایی رو باید تحمل کنه تا در حلقوم فرانسوی ها بره
  • بی نام A1 ۰۸:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۱
    1 1
    حالم بد شد .
  • بی نام A1 ۰۴:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۲
    4 4
    اینا اگر میدونستن قرمه سبزی وباقالی ملو با ماهیچه و دیزی و کباب کوبیده جیه دست از این حلزون خوری میکشیدن خخخخ